Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula 90 wrote:Zazdraszczam pomocy przy nockach.
Dziś mieliśmy super noc 😍 dopiero się budzimy powoli. A usnął o 17, potem 20 minut pobudki na pieluszkę i kąpiel i dalej spać. W nocy trzy pobudki. Leży wtulony i muziam go. Młody uwielbia takie poranne mizianki 😍 i ja też ♥️
Matko...ile spania 😍😍😍 u nas zasnął o 23 i ok 4 pobudek zaliczył...budzi się płaczem i musimy wstawać, dziś o 7:30...nie ma że się tulimy, nie ma że jeszcze polezy...masz wstać i już 🙄Fasolka77
-
stresant wrote:Dziewczyny rozgladam sie za ta mata piankowa i nie wiem czy kupic dywan czy mate? Dajcie jakie argumenty plis
Ta skip hop w smyku jest za 300zl -drogo.
Ja Ci mogę opchnac te moje puzzle babyono bo u nas w sumie mało były uzywane. Mamy wykładzinę..Fasolka77
-
stresant wrote:Ale wam fajnie
my dzis znow w niezmiennym cyklu co godzine od 20 jechalismy ...w takim tempie to cyce po kolana bede miec wydojone
za to dzisiaj tylko 5 pobudek i od razu lepiej!
a co do spania z Mężem, to my dalej okupujemy podłogę u dzieciakówstresant lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualnyEspoir - ja też już od dłuższego czasu cycków na noc nie chowam. Mąż ma uciechę jak w nocy idę siku i mnie dojrzy.
Zjedliśmy kanapkę z twarogiem na śniadanie. Już nie daje mi samej jeść. Więc jem tylko zdrowo albo wcale.
Mam nadzieję że moja dupa to słyszy - zdrowo albo wcale!
Dupa po cichu: "możesz jeść ciastki w ukryciu" 😈😈😈espoir, Tunia76, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Espoir - ja też już od dłuższego czasu cycków na noc nie chowam. Mąż ma uciechę jak w nocy idę siku i mnie dojrzy.
Zjedliśmy kanapkę z twarogiem na śniadanie. Już nie daje mi samej jeść. Więc jem tylko zdrowo albo wcale.
Mam nadzieję że moja dupa to słyszy - zdrowo albo wcale!
Dupa po cichu: "możesz jeść ciastki w ukryciu" 😈😈😈
Dałaś kawałek swojej kanapki czy rozdrobnilas mu na malutkie kawałeczki?Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Ja Ci mogę opchnac te moje puzzle babyono bo u nas w sumie mało były uzywane. Mamy wykładzinę..
Kiedys poszlam do tesco i kupilam
pierwsze lepsze...a teraz studiuje czytam co zdrowe co nie zdrowe...objaw starosciFasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stresant wrote:Dziewczyny rozgladam sie za ta mata piankowa i nie wiem czy kupic dywan czy mate? Dajcie jakie argumenty plis
Ta skip hop w smyku jest za 300zl -drogo.stresant, Misiabella lubią tę wiadomość