Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia76 wrote:Jezu 10 lat😱
Mam nadzieję że żartujesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 09:19
Tunia76 lubi tę wiadomość
-
Nie wierze. Powtórka z rozrywki. Rok temu w Mikolajki byla Jula w szpitalu bo brzuch bolal i dzis ze szkoły odbieralam ją bo dzwoniła ze znowu ja brzuch boli. Mowi ze tak jak wtedy przy owsikach tylko slabiej bo wtedy juz nie mogła wytrzymać i plakala z bolu. I teraz nie wiem czy isc tym tropem i dac pyrantelum bo ostatnio miala zentel czy do lekarza i sie wkurwiac słysząc ze pewnie symuluje bo to taki wiek i do szkoły nie chce isc.
-
Tunia, u nas tak samo. Na pierwsze nocne karmienie biorę już do łóżka, a to wypada między 23 a 24. Kilka razy odłożyłam z powrotem do łóżeczka to pospala 1-1,5 godz i znów pobudka a u nas jednak przespi te 4-5 kolejnych godzin. Kasia się strasznie wierci przez sen, wędruje po łóżeczku i najczęściej budzi się bo dojedzie głowa do bandy, kilka razy się walnie i w bek!
-
Sansivieria wrote:Tunia, u nas tak samo. Na pierwsze nocne karmienie biorę już do łóżka, a to wypada między 23 a 24. Kilka razy odłożyłam z powrotem do łóżeczka to pospala 1-1,5 godz i znów pobudka a u nas jednak przespi te 4-5 kolejnych godzin. Kasia się strasznie wierci przez sen, wędruje po łóżeczku i najczęściej budzi się bo dojedzie głowa do bandy, kilka razy się walnie i w bek!
-
Tunia - no zartowalam z tymi 10 latami, moja starsza spala sama w zasadzie od poczatku, nie pamietam zebym ja nawet do lozka brala
no a ta mloda dama widze ze byle tylko z mama, a mam znajomych ktorzy wyslali corke do swego pokoju jak skonczyla 9-10lat !!!! W szoku jestem -
nick nieaktualnyFasolka- po wybór szczoteczki idź do dentysty bo soniczna może narobić krzywdy tak samo jak elektryczna. Jeżeli masz jakiekolwiek problemy ze szkliwem, paradontoza, krwawieniem dziąseł itp to nawet nie próbuj sama kupować szczoteczki sonicznej
My śpimy razem od początku i nie mamy problemu z przekładaniem do łóżeczka. Teraz mi pięknie śpi więc budzę się jeszcze przed nim i leżymy przytuleni ♥️
On czasem w nocy się budzi i sprawdza czy ja jestem obok. Dotyka rączką albo się przytula.
Daffi - trzymam kciuki żeby to była zwykła niestrawność
Moje dziecko zrobiło się mega absorbujące. Zasuwa już po całym domu i wszystkie szafki otwiera. Już po zakładałam blokady. No i oprócz tego się niesamowicie rozgadał. mówi takie dziwne słowa i wydaje takie dziwne dźwięki że aż ciężko uwierzyć że takie małe dziecko jest w stanie jest siebie wydać. Nauczył się dawać cześć przybijać piątkę. Wrzuciłam filmik na Facebooka z jego ostatnio ulubionej zabawy buzią. Ostatnio też zaczął śpiewać mi piosenki - w sensie że jak leci piosenka to on coś tam po swojemu "dośpiewuje".
I to wszystko przez ostatnie kilka dni 😳Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2019, 06:59
-
nick nieaktualny
-
Jakas epidemia wirusowa panuje. Najpierw Kacper dostal wysokiej goraczki 2 dni i majaczyl, teraz on wydobrzal to Alicja w nocy miala 39.9, wyglada fatalnie i tak sie na pewno czuje.. A od rana jeszcze Ola. Widzielismy sie z bratem Ola i Ala dwa dni temu. Az sie boje myslec. Jula ma jutro urodziny do tego w czwartek ma przyjęcie urodzinowe na kregielni dla kolezanek i wlasnie Kacpra i Oli. Niezle święta sie zapowiadaja a moja mama roznosi zaraze bo chodzi tu i tam. Jesli sie dowiem ze byla u brata to nie wpuszcze jej. Lepiej sie nie widziec 2-3 dni żeby nas wszystkich nie rozłożyć na same swieta
-
Paula 90 wrote:Dziewczyny szybkie pytanie podgrzewacie jogurty przed podaniem dzieciom?
Ostatnio się zgadałam z koleżanką i ona mówiła mi że podgrzewa i zgłupiałam. My nie podgrzewamy -
Dalam Julce pyrantelum wczoraj. W końcu mamy psa i dobrze się odrobaczyc raz w roku. Juz wieczorem brzuch mniej bolal.. Poszla do szkoły i zobaczymy. Czekamy niecierpliwie az zrobi dwojeczke i bedzie jasność. Ale rowniez wolalabym zeby to byla niestrawność.
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:No właśnie ja nic.
Oczywiście obiadki podgrzewam. Ale musy, jogurty to nie.
A jest jakieś uzasadnienie czemu podgrzewasz?
Raczej nie ma innych uzasadnien. to kwestia gustu.
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Dziewczyny szybkie pytanie podgrzewacie jogurty przed podaniem dzieciom?
Ostatnio się zgadałam z koleżanką i ona mówiła mi że podgrzewa i zgłupiałam. My nie podgrzewamy
Ja nie podgrzewam ale jak z lodówki to wyjmuje wcześniej żeby się ociepliłPaula 90, Tunia76 lubią tę wiadomość
Fasolka77