Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:Wow Lolka, niezły brzuszek wygrywasz w przedbiegach
Natalia-tosia, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
Start II procedury? -
Starsza jest aniołkiem, śpi, przytula się, taka dama z niej . A młodsza to mała wariatka, wszędzie jej pełno, czasem już tak wkurzy starszą, że ją przegoni po całym domu hihi. Ale obie opiekują się moim brzuszkiem, ugniatają, mruczą i przytulają się do niego.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
Start II procedury? -
nick nieaktualnyEwe tka wrote:Paula 90 ohaa ! ktory to tydzień? pieknie:)
Na zdjeciu jeszcze 15. U mnie duzo to spozywka Ale chwale sie jak najwiekszym Skarbem. Pierwszy raz w zyciu jestem dumna ze swojego brzuszka. I pierwszy raz w pelni akceptuje swoje ciało. Bo mimo, że nie perfekcyjne to daje życie mojemu Malenstwu.
W ogole dzisiaj prawie sie rozplakalam. Bo pomyslalam sobie ze za kilkanaście lat mój Maluszek bedzie juz duzy i bedzie chcial sie wyprowadzic.
Tez tak macie? Ja myslac o moim dziecku nie widzę noworodka tylko wyobrazam sobie mlodego chlopca i mezczyzne jakim bedzie, jakie podejmie decyzje, co bedzie go interesowalo. Coraz bardziej przekonuje sie, ze jestem mamąmalutka_mycha, Ewe tka lubią tę wiadomość
-
Ja myśląc o moim dziecku myślę sobie o tym, że teraz będę musiała mieć jeszcze więcej cierpliwości Że znowu nie będę się wysypiała, że znowu będę z jęzorem na brodzie latała do żłobka, przedszkola, szkoły itd. Ahahahaha, ale mimo wszystko uważam to za piękny czas
valetta94 lubi tę wiadomość
-
Żeby nie było, myślę też o tych kochanych rączkach które będą mnie tuliły i o tych oczkach które będą mnie kochały mimo wszystko I o chwili gdy przyjdzie i powie kocham Cię mamusiu... uwielbiam te chwile z córką mamy ich naprawdę wiele;-)
A przyszłość no cóż przyjść musi:( Dzieci dorosnąć muszą, póki co nie próbuję o tym myśleć, niech ich dzieciństwo trwa jak najdłużej.Paula 90, valetta94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalia-tosia wrote:Ja myśląc o moim dziecku myślę sobie o tym, że teraz będę musiała mieć jeszcze więcej cierpliwości Że znowu nie będę się wysypiała, że znowu będę z jęzorem na brodzie latała do żłobka, przedszkola, szkoły itd. Ahahahaha, ale mimo wszystko uważam to za piękny czas
Ja jeszcze nie mam porównania i moze dlatego moje mysli plyna tak daleko.
Ja bede probowac uniknąć żłobka, studiowalam z dwoma dziewczynami, ktore mialy doswiadczenie jako opiekunki w zlobkach (niezaleznych od siebie) i po tym co sie nasluchalam to zrobie wszystko, zeby nie wyslac niemowiacego dziecka do żłobka. -
nick nieaktualnyNatalia-tosia wrote:Żeby nie było, myślę też o tych kochanych rączkach które będą mnie tuliły i o tych oczkach które będą mnie kochały mimo wszystko I o chwili gdy przyjdzie i powie kocham Cię mamusiu... uwielbiam te chwile z córką mamy ich naprawdę wiele;-)
A przyszłość no cóż przyjść musi:( Dzieci dorosnąć muszą, póki co nie próbuję o tym myśleć, niech ich dzieciństwo trwa jak najdłużej.
Pieknie to napisałaś Jeszcze bardziej nie moge sie doczekać 40 tygodnia i kolejnych po porodzieEwe tka lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Ja jeszcze nie mam porównania i moze dlatego moje mysli plyna tak daleko.
Ja bede probowac uniknąć żłobka, studiowalam z dwoma dziewczynami, ktore mialy doswiadczenie jako opiekunki w zlobkach (niezaleznych od siebie) i po tym co sie nasluchalam to zrobie wszystko, zeby nie wyslac niemowiacego dziecka do żłobka.
Pracuje w żłobku jako opiekunka, obecnie oczywiście na l4. Jeszcze przed ciążą powtarzałam, że dziecka nie oddam do żłobkaPaula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez nie wodze innego wyjścia jak żłobek. Niby moi rodzice sa bardzo chętni zeby sie zaopiekować małą, ale nie oddam dziecka 100 km od domu, a nie wyobrażam sobie ze moja mama miałaby z nami mieszkać bo ja uwielbiam swoją prywatność z mężem.
-
nick nieaktualnyJa mam rodzine 80km ode mnie, wiec jestesmy tu sami. Bede próbować nie pracować. Może nam sie uda, teraz odkladamy ile wlezie. Będzie pewnie skromniej, ale jak sie uda nie posylac do zlobka to będę bardzo zadowolona.
To czego sie nasluchalam skutecznie mnie zniechecilo. -
My zastanawiamy się nad jakimś biznesem który mogłabym rozkręcić w domu, ale jeśli się nie uda to tylko żłobek zostaje. Ewentualnie myślałam o tym aby sama zaopiekować się maluchami u siebie w domu. Gdy córka miała 6 miesiący to miałam pod opieką 5 latka i naprawdę było ciekawie a i grosz dodatkowy zawsze wpadł. Z córką byłam w domu do 2 lat, później widziałam, że już nie jestem w stanie przekazać jej tak dużo ile przekaże grupa rówieśników i ten wiek 2 latka uważam za idealny na powrót do pracy. Córka potrafiła oopowiadać co się działo, więc już nie bałam się aż tak bardzo o nią
-
nick nieaktualny
-
Moka wow rządzisz hahaha to jest wspaniałe, że zzawsze dąży się do płaskiego brzucha a teraz czym większy tym jeszcze piękniejszy ahhh magia ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 20:59
Kasiulka90, B_002, malutka_mycha, Martusiazabka lubią tę wiadomość