Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z tym zarazi niekoniecznie. Ja z wynikami badan krwi ze zdrowym Filipem bywałam i zakatarzonym i nic nie podlapal. Na katar wiesz co robić a na chrypkę możesz do gardelka psiknac Tantum Verde.
Ale week się zbliża lepiej może pokazać lekarzowi by pozniej po sorach nie jeździć.
Tunia powodzenia na szczepieniu!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 09:07
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Paula oby to tylko przeziębienie było i zaraz przeszło 😉 Zdrówka dla Ignasia❤
Tunia powodzenia na szczepieniu!❤
U mnie opóźnienie już nieaktualne😉Zawsze testy były skutecznym "wywoływaczem".
U Nas kiepskie noce plus jakieś marudzenie w dzień plus rzadka kupa wczoraj była 3 razy w ciągu dnia...
-
Mamy drugiego ząbka na wierzchu!!!
Moje dziecko nie ząbkuje wg schematów.. ma lewa jedynkę na dole i lewą jedynkę na gorze. Myślę że do 3 dni bedzie z nami prawa jedynka na dole bo już ją widać też.
malutka_mycha, Paula 90, MamaAga85 lubią tę wiadomość
-
Daffi u nas praktycznie na raz wyszły jedynki górne i jedna dolna, ale pierwsze były górne.
Paula witaj w klubie przeziębionych 😷.
Daffi lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Dziewczny, skoro pojawil sie temat ząbków to ja mam znów pytanie(jesli można;). Ile taki zab rośnie. U nas zaczął sie wyżynać dokładnie 16 grudnia i cały czas rośnie i rośnie i dosłownie widać go bardzo mało( 2 mm)
P.s. U nas tez neistandarowo. Pierwsza jedynka dolna i za nią zaraz jedynka dolan -druga w komplecie z dwójką dolną. Te dwa kolejne widać że są ale też rosną bardzooo powoli.
Przez zęby odwołałam szczepienie bo mała miała gorączke(jeden dzień) i do tego tyle śliny że dziwnie kaszlała(podczas snu) i miała kluche po jecdzeniu. Jako że przeżyliśmy już zapalenie oskrzeli to tylko powiem że był to inny dzwięk, ale ryzyka nie podjęłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 11:39
-
Paula 90 wrote:Bubek - miyazaki kojarzy mi się z anime 😀 podrzuć jakiś link do muzyki

np...
https://www.youtube.com/watch?v=EmRi0Z7tdTY&t=3139s
-
Dzięki za info! Uspokoiłas mnie 😊Sansivieria wrote:Ago91, nie masz się czym martwić, jeszcze macie czas do roczny! A odpada Ci mycie, odwleka się czas trudniejszych dni i nocy w czasie wyzynania...później zaczną się psuć...
A że buzia pusta przy uśmiechu to urocze😍😍

6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4
-
nick nieaktualnyCzyli dobrze kojarzyłam 😀Bubek wrote:
To jest soundtrack z filmu rysunkowego "mój przyjaciel Totoro". A rysownikiem tego filmu jest Miyazaki.
Myslalam że mówisz o jakimś kompozytorze albo wykonawcy muzyki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 16:08
-
nick nieaktualny
-
to tez indywidualna kwestia. Mojej corce rosly szybko.. Filipowi z kazdym dniem widze jak zabek sie wydluza.. a brata syn od przebicia rósl i rósl.. i zaznacze ze pierwsze zeby wyszlu mu w 10 mcu.Asia2000 wrote:Dziewczny, skoro pojawil sie temat ząbków to ja mam znów pytanie(jesli można;). Ile taki zab rośnie. U nas zaczął sie wyżynać dokładnie 16 grudnia i cały czas rośnie i rośnie i dosłownie widać go bardzo mało( 2 mm)
P.s. U nas tez neistandarowo. Pierwsza jedynka dolna i za nią zaraz jedynka dolan -druga w komplecie z dwójką dolną. Te dwa kolejne widać że są ale też rosną bardzooo powoli.
Przez zęby odwołałam szczepienie bo mała miała gorączke(jeden dzień) i do tego tyle śliny że dziwnie kaszlała(podczas snu) i miała kluche po jecdzeniu. Jako że przeżyliśmy już zapalenie oskrzeli to tylko powiem że był to inny dzwięk, ale ryzyka nie podjęłam.
Spokojnie. do 12mca maja czas zeby wyjsc.. jesli nie wyjda wtedy warto skonsultowac choc nie powiedziane ze nie wyjda w 13-14mcu i nie bedzie to anomalia.ago91 wrote:Witam Was dziewczyny.
Właśnie widzę że temat zębów.. U nas ani jednego i nie widać żeby coś miało iść.. 😕 zaczynam się martwić
ja tez pocichu myslalam co jest.. cora na pol roku miala dwie jedynki na dole.. a mlodyc nie mial i nie mial doszukiwalam sie sama w sobie spiskow. A pokazał nam na 8.5 miesiaca pierwszy zabek.
ago91 lubi tę wiadomość