Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z tym zarazi niekoniecznie. Ja z wynikami badan krwi ze zdrowym Filipem bywałam i zakatarzonym i nic nie podlapal. Na katar wiesz co robić a na chrypkę możesz do gardelka psiknac Tantum Verde.
Ale week się zbliża lepiej może pokazać lekarzowi by pozniej po sorach nie jeździć.
Tunia powodzenia na szczepieniu!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 09:07
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Paula oby to tylko przeziębienie było i zaraz przeszło 😉 Zdrówka dla Ignasia❤
Tunia powodzenia na szczepieniu!❤
U mnie opóźnienie już nieaktualne😉Zawsze testy były skutecznym "wywoływaczem".
U Nas kiepskie noce plus jakieś marudzenie w dzień plus rzadka kupa wczoraj była 3 razy w ciągu dnia...
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Mamy drugiego ząbka na wierzchu!!!
Moje dziecko nie ząbkuje wg schematów.. ma lewa jedynkę na dole i lewą jedynkę na gorze. Myślę że do 3 dni bedzie z nami prawa jedynka na dole bo już ją widać też.
malutka_mycha, Paula 90, MamaAga85 lubią tę wiadomość
-
Daffi u nas praktycznie na raz wyszły jedynki górne i jedna dolna, ale pierwsze były górne.
Paula witaj w klubie przeziębionych 😷.Daffi lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Dziewczny, skoro pojawil sie temat ząbków to ja mam znów pytanie(jesli można;). Ile taki zab rośnie. U nas zaczął sie wyżynać dokładnie 16 grudnia i cały czas rośnie i rośnie i dosłownie widać go bardzo mało( 2 mm)
P.s. U nas tez neistandarowo. Pierwsza jedynka dolna i za nią zaraz jedynka dolan -druga w komplecie z dwójką dolną. Te dwa kolejne widać że są ale też rosną bardzooo powoli.
Przez zęby odwołałam szczepienie bo mała miała gorączke(jeden dzień) i do tego tyle śliny że dziwnie kaszlała(podczas snu) i miała kluche po jecdzeniu. Jako że przeżyliśmy już zapalenie oskrzeli to tylko powiem że był to inny dzwięk, ale ryzyka nie podjęłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 11:39
-
Paula 90 wrote:Bubek - miyazaki kojarzy mi się z anime 😀 podrzuć jakiś link do muzyki
np...
https://www.youtube.com/watch?v=EmRi0Z7tdTY&t=3139sPaula 90 lubi tę wiadomość
-
Sansivieria wrote:Ago91, nie masz się czym martwić, jeszcze macie czas do roczny! A odpada Ci mycie, odwleka się czas trudniejszych dni i nocy w czasie wyzynania...później zaczną się psuć...
A że buzia pusta przy uśmiechu to urocze😍😍
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
nick nieaktualnyBubek wrote:
To jest soundtrack z filmu rysunkowego "mój przyjaciel Totoro". A rysownikiem tego filmu jest Miyazaki.
Myslalam że mówisz o jakimś kompozytorze albo wykonawcy muzykiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 16:08
-
nick nieaktualny
-
Asia2000 wrote:Dziewczny, skoro pojawil sie temat ząbków to ja mam znów pytanie(jesli można;). Ile taki zab rośnie. U nas zaczął sie wyżynać dokładnie 16 grudnia i cały czas rośnie i rośnie i dosłownie widać go bardzo mało( 2 mm)
P.s. U nas tez neistandarowo. Pierwsza jedynka dolna i za nią zaraz jedynka dolan -druga w komplecie z dwójką dolną. Te dwa kolejne widać że są ale też rosną bardzooo powoli.
Przez zęby odwołałam szczepienie bo mała miała gorączke(jeden dzień) i do tego tyle śliny że dziwnie kaszlała(podczas snu) i miała kluche po jecdzeniu. Jako że przeżyliśmy już zapalenie oskrzeli to tylko powiem że był to inny dzwięk, ale ryzyka nie podjęłam.
ago91 wrote:Witam Was dziewczyny.
Właśnie widzę że temat zębów.. U nas ani jednego i nie widać żeby coś miało iść.. 😕 zaczynam się martwić
ja tez pocichu myslalam co jest.. cora na pol roku miala dwie jedynki na dole.. a mlodyc nie mial i nie mial doszukiwalam sie sama w sobie spiskow. A pokazał nam na 8.5 miesiaca pierwszy zabek.ago91 lubi tę wiadomość