Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie w kolejny gorący dzień wy też tak źle teraz znosicie upały??
Peppa też rano byłam na pobraniu krwi i diabeł mnie podkusił żeby jeszcze do proga i tsh zbadac hcg także też z niecierpliwością czekam na wyniki.
Adonis_26 czy pracujesz w przedszkolu??? -
..a ja właśnie dojeżdżam do domu rodziców w Pl o dziwo po 22h podróży samochodem przez Europę czuję się dobrze. Trochę kiepsko wyszło przed tym urlopem bo miałam dwie noce w pracy a w dzien nie było jak spać bo pakowanie i załatwianie ostatnich spraw przed wyjazdem.
W tej ciąży mam dużo energii i dobrze się czuję mam nadzieję że tak zostanie
Marta931217, teverde lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Mam tak samo! Poza tym lekki bol piersi przy dotyku i tyle. Czuje sie bardzo dobrze.
Dziewczyny jak zrobiliście sobie suwaczki w stopce? -
Lili90 wrote:Witajcie w kolejny gorący dzień wy też tak źle teraz znosicie upały??
Peppa też rano byłam na pobraniu krwi i diabeł mnie podkusił żeby jeszcze do proga i tsh zbadac hcg także też z niecierpliwością czekam na wyniki.
Adonis_26 czy pracujesz w przedszkolu???
Prowadzę i pracuję -
Karmelllka90 wrote:Gdzie pracujesz? Niedziele w pracy to chyba najgorzej co?
-
Peppa wrote:Ja w Norwegii pracowałam w recepcji w hotelu więc znam bol pracy w weekendy, noce, święta. Nigdy wiecej zwłaszcza mając dzieci
-
Adonis_26 wrote:Ja też póki co bez problemów. Jedynie mięsa potrzebuje
Zwleklam się w końcu z łóżka i nawet miałam ochotę na spacer a że do lekarza niedaleko to idę. W końcu chlodno!!! -
nick nieaktualnyja kiepsko znoszę tą ciąże, ale może też z powodu nadczynności tarczycy. Ogólnie spałabym cały dzień, jak pochodzę trochę to boli mnie brzuch i robi się twardy cały. Biust boli ciągle ale nie bardzo mocno. I przez gorąco mam zawroty głowy. \
Mam już dość upałów! -
nick nieaktualnymalutka_muycha, Adonis ja też pracuje w przedszkolu i marzy mi się założyć swoje, ale mam obawy że sobie nie poradze. Długo zamierzacie dziewczyny pracować? Mi w poprzedniej ciąży gin chciała od razu dać zwolnienie bo twierdziła, że praca w takim środowisku jest bardzo niebiezpoeczna dla kobiet w ciąży, a z obecym lekarzem nie rozmawiałam jeszcze na ten temat.
-
nick nieaktualny
-
Lili90 wrote:malutka_muycha, Adonis ja też pracuje w przedszkolu i marzy mi się założyć swoje, ale mam obawy że sobie nie poradze. Długo zamierzacie dziewczyny pracować? Mi w poprzedniej ciąży gin chciała od razu dać zwolnienie bo twierdziła, że praca w takim środowisku jest bardzo niebiezpoeczna dla kobiet w ciąży, a z obecym lekarzem nie rozmawiałam jeszcze na ten temat.
A kiedy chcecie w pracy powiedzieć? Jak serduszko będzie? -
Lili90 wrote:malutka_muycha, Adonis ja też pracuje w przedszkolu i marzy mi się założyć swoje, ale mam obawy że sobie nie poradze. Długo zamierzacie dziewczyny pracować? Mi w poprzedniej ciąży gin chciała od razu dać zwolnienie bo twierdziła, że praca w takim środowisku jest bardzo niebiezpoeczna dla kobiet w ciąży, a z obecym lekarzem nie rozmawiałam jeszcze na ten temat.
Do stycznia minimum. Siedziałam dwie ciążę w domu i nigdy więcej. Nie zachorowałam w poprzedniej mimo,ze codziennie bywalam w przedszkolu. Jak mam być chora to i tak bede a zarazić mogę się nawet w skleie:
Zmieniam sobie wymiar pracy i bede pracowac od 9 do 14. Zatrudniam dodatkową nauczycielkę i będą we dwie pracować na zmiany.
Swoje przedszkole to krzyż pański.siamyrka lubi tę wiadomość