Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Oczywiście nie wiem co tam siedzi ale z chłopakami nie byłam tak zmęczona i takie mnie mdłości nie barwy. Nie wymiotowalam. Z nimi ani razu. A teraz mam już rzuty straszne.
Z tym że nie ma co porównywać.
Wtedy miałam 23 i 25 lat, teraz 36.wszystko ma wpływ. -
No po synku nie ape z córką przybralam 22 kg. Mam nadzieje ze tego nie powtorze
ABI my powiedzielismy poki co tylko naszym mamom i mają trzymac język za zębami. No i ja powiedzialam kilku przyjaciolkom. I tyle. Reszta sie bedzie dowiadywac jakos przy okazji -
ABI90 wrote:Dziewczyny a kiedy planujecie powiedzieć rodzinie/ znajomym ?? Ja w pracy powiem dopiero po wizycie jak już będzie widać serduszko i będzie w porządku
-
nick nieaktualny
-
Kiedys jak sie lepiej poznamy to wam opowiem co nie co. Ale ogolnie to cjcialabym zeby ta ciąza byla w ogole nie widoczna dla otoczenia. Mamie bałam sie powiedziec jakbym miala 14 lat. Takze juz sie szykuje na spektakularną reakcje otoczenia. Ale srać na to ja mam byc szcześliwa
-
Peppa wrote:Kiedys jak sie lepiej poznamy to wam opowiem co nie co. Ale ogolnie to cjcialabym zeby ta ciąza byla w ogole nie widoczna dla otoczenia. Mamie bałam sie powiedziec jakbym miala 14 lat. Takze juz sie szykuje na spektakularną reakcje otoczenia. Ale srać na to ja mam byc szcześliwa