X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja powiedziałam oprócz Wam, tylko trzem zaufanym kobietom. Cała rodzina dowie się jak zobaczymy serduszko.
    Ostatnim razem powiedziałam po pierwszym pozytywnym teście i poroniłam tydzień później i mam nauczkę żeby nie mówić za szybko.

• Marta931217 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z mężem 9 lat .. po 3 latach ślubu pojawił się nasz syn :) czekaliśmy bo kończyliśmy budować dom . 30.08 nasza 4 rocznica ślubu , w kwietniu będzie rodzeństwo , chciałam dwa lata różnicy a będzie 23 miesiące wiec tak jak chcieliśmy . Niektórych boli ze wszystko nam idzie według planu .. mam dość ludzi niech mówią co chca .. od prawie 2 lat mieszkam w innym miejsce i nie nawidze tutaj ludzi ..

p19uflw1f9i7e1h6.png
    f2wl3e5eban504g3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja trzy lata temu również powiedziałam bardzo szybko,po teście i po wizycie u lekarza, na której powiedział że jestem w ciąży a potem bach, i nic.

więc teraz długo nie będę mówić. poczekam do 2 trymestru
    wie tylko mój M
    syn jeszcze nie wie

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z mężem 10 rok, ale 4 miesiące po ślubie. W pracy nie wiem kiedy powiem. Niby wszystkie plany miałam już ustawione ale sama nie wiem.
    Też myślałam żeby poczekać do drugiego trymestru.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z moim jesteśmy 12 lat. bez ślubu. jakoś tak wyszło :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wzięliśmy tak późno bo tesciowie nas naciskali na kościelny. I czekaliśmy aż zaakceptują fakt że kościelnego nie będzie.

• Adonis_26 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa wrote:
    Odziwo moja mama powiedziala to samo. Ale ojcu sie boje powiedziec normalnie.

Abi mialam przedwczoraj 100,4
    Ja nie rozmawiam z ojcem od 8 lat. Moja siostra zgasila mnie jak gowniarę a tylko rzucałam aluzję. Mama... zawsze jest rany boskie jak wy sobie poradzicie. Jakos nie narzekam. Mam gsziemieszkac, calkiem niezle zarabiamy, dzieci mają nawet za duzo. Nie powiem im póki nie bede musiała. Powiedzialam przyjaciółce. Skakala z radości. I dwóm koleżankom z poprzedniego forum. Cieszą się, bo wiedzą jak bardzo mi na tym zależało. Generalnie więcej pozytywów mam ze strony osób niespokrewnionych.

QoJgp2.png
    I2MWp2.png
    08rTp2.png
  • Adonis_26 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    To mogę uznać że powinnam Cię dogonić :) we wtorek powtórzę bo w czwartek wracam do pracy :)

Masz podobnewartosci bety do moich. Miałam 1.08 10.97(4-5 dni przed @)
    3.08 beta 37.96
    A 9.08 470 :) bedzie dobrze :)

QoJgp2.png
    I2MWp2.png
    08rTp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też narazie nic nie mówimy. Za pierwszym razem powiedzieliśmy od razu i tydzień później było już po
    :( Także teraz planujemy zrobić usg pod koniec września i wtedy jeśli wszystko bedzie okej to powiemy lub poczekamy do końca października. Wtedy jedziemy na urlop do Polski to powiemy rodzicom osobiście.

• Adonis_26 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa wrote:
    Mama mnie z jednej strony gniecie ze to 3cie dziecko tak malutkie. Choc ja juz dawno wiedzialam ze chce 3-4 dzieci.
    To w sumie najwiekszym hitem w tym wszystkim jest to, ze jwstem dopiero pól roku po rozwodzie. W sierpniu rok temu gdy synek mial 1,5 miesiąca odeszlam od męza. Wrocilam do Polski i po niedlugim czasie poznalam przez internet faceta. Wiecie, bratnia dusza itd. Pp 2 miesiacach pisania przyjechal do mnie 400 km a po kolejnych 2 miesiacach rzucil wszystko, prace, dom, bliskich i przeprowadzil sie na drugi koniec Polski by byc z nami. Moje maluchy traktuje jak swoje, wychowujw je i jest dla nich najlepszym tatą. Moj ex mąz widzial dzieci od roku raz - godzine przy okazji. Odeszlam bo bil mnie, zdradzal, córka miala nerwice i bala sie najmniejszego halasu. Gdy rok temu zacząl mnie dusic gdy trzymalam niemowle na rękach wyrzucilam bydlaka z domu. W nowym związku czuje sie kochana i szanowana, wiem ze P skoczylby za mną w ogien a dzieci szczerze pokochal jak ojciec. Wiem ze dla naszego niespodziankowego kropka bedzie najlepszym tatą pod słońcem. I oto cała hiatoryja. Normalnie wstyd bedzie na całą okolice. Ale co poradze?

Tym bardziej miej w dupie opinię innych. Zaczęłaś życie na nowo. Żyj. Nie patrz na nich. Na nikogo. Jesteście tylko wy i to się liczy.

QoJgp2.png
    I2MWp2.png
    08rTp2.png
  • Szonka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta931217 wrote:
    Chyba tylko ja nie robię bety , zrobiłam test 2.08 wyszły dwie krechy . Czekam na wizytę i zrobię przed wizyta drugi test
    Ja też nie robię :)

Marta931217 lubi tę wiadomość

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

• Peppa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z ex męzem bylam 6 pat małzenstwem. Od 2011. Corka urodzila sie w 2016

hchyikgnrta9wtf8.png
    Ktosiek - kwiecień 2019
    Syn - czerwiec 2017
    Córka - luty 2016
  • Adonis_26 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaMamaPatryka wrote:
    ja trzy lata temu również powiedziałam bardzo szybko,po teście i po wizycie u lekarza, na której powiedział że jestem w ciąży a potem bach, i nic.

więc teraz długo nie będę mówić. poczekam do 2 trymestru
    wie tylko mój M
    syn jeszcze nie wie
    Raczej mowiłam do tej pory po 12 tyg wszystkim.

Marta931217 lubi tę wiadomość

QoJgp2.png
    I2MWp2.png
    08rTp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa nie przejmuj się gadaniem ludzi, zawsze gadali i będę dalej obrabiać tyłki za plecami. Gratuluję odwagi, że zebrałaś się w sobie i od niego odeszłaś. Ile jest kobiet, które całe życie tkwią w takich związkach.
    Najważniejsze, że jesteś szczęśliwa i znalazłaś wartościowego faceta, który kocha Ciebie i dzieci.

• Adonis_26 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    My z mężem 10 rok, ale 4 miesiące po ślubie. W pracy nie wiem kiedy powiem. Niby wszystkie plany miałam już ustawione ale sama nie wiem.
    Też myślałam żeby poczekać do drugiego trymestru.

My jestesmy razem 11 lat, 7 lat po ślubie, mieszkamy razem od 9 lat. Mamy 7 letnią córkę(zaplanowaliśmy slub we wrześniu a w listopadzie bylam w ciazy :D) 3 letniego syna i roznicę 10 lat -on 80' ja 90' :)

Paula 90 lubi tę wiadomość

QoJgp2.png
    I2MWp2.png
    08rTp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jesteśmy ze sobą 3lata, ale jakoś częściej rozmawialiśmy o dziecku niż o ślubie.
    Dla naszych rodzin brak ślubu to nie problem, a z wnuka będą bardzo zadowoleni. Pierwszy w rodzinie :) Jakoś nasze rodzeństwo się obija.

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 15:13

• Mama360 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też przy pierwszej cb powiedziałam wszystkim i po nie całym tyg po ciąży.
    W drugiej cb. Powiedziałam jak już było po mojej mamie że znów to się stało i dwóm moim psiapsiólom
    Teraz nikomu.

8tydz - 22 mm 12tydz-54mm 16tydz-17cm synuś❤️ termin OM 11.04. Termin usg 3.04.
    oar8vfxmkgiysd36.png
  • Nat90 Ekspertka

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie wiedzą narazie tylko w pracy, bo odeszłam no i najbliższe psiapsi, rodzicom i teściom powiemy po serduszku za tydzień

kojarzycie kto zakładał nasz wątek?

34bwvkcbc86rh45f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się cieszę że mam was, bo nie miałabym z kim o tym rozmawiać

tak bardzo chciałabym już komuś powiedzieć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 14:07

Paula 90 lubi tę wiadomość

‹‹ 44 45 46 47 48 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ