Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem z mężem 9 lat .. po 3 latach ślubu pojawił się nasz syn
czekaliśmy bo kończyliśmy budować dom . 30.08 nasza 4 rocznica ślubu , w kwietniu będzie rodzeństwo , chciałam dwa lata różnicy a będzie 23 miesiące wiec tak jak chcieliśmy . Niektórych boli ze wszystko nam idzie według planu .. mam dość ludzi niech mówią co chca .. od prawie 2 lat mieszkam w innym miejsce i nie nawidze tutaj ludzi ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie rozmawiam z ojcem od 8 lat. Moja siostra zgasila mnie jak gowniarę a tylko rzucałam aluzję. Mama... zawsze jest rany boskie jak wy sobie poradzicie. Jakos nie narzekam. Mam gsziemieszkac, calkiem niezle zarabiamy, dzieci mają nawet za duzo. Nie powiem im póki nie bede musiała. Powiedzialam przyjaciółce. Skakala z radości. I dwóm koleżankom z poprzedniego forum. Cieszą się, bo wiedzą jak bardzo mi na tym zależało. Generalnie więcej pozytywów mam ze strony osób niespokrewnionych.Peppa wrote:Odziwo moja mama powiedziala to samo. Ale ojcu sie boje powiedziec normalnie.
Abi mialam przedwczoraj 100,4 -
nick nieaktualnyMy też narazie nic nie mówimy. Za pierwszym razem powiedzieliśmy od razu i tydzień później było już po
Także teraz planujemy zrobić usg pod koniec września i wtedy jeśli wszystko bedzie okej to powiemy lub poczekamy do końca października. Wtedy jedziemy na urlop do Polski to powiemy rodzicom osobiście.
-
Peppa wrote:Mama mnie z jednej strony gniecie ze to 3cie dziecko tak malutkie. Choc ja juz dawno wiedzialam ze chce 3-4 dzieci.
To w sumie najwiekszym hitem w tym wszystkim jest to, ze jwstem dopiero pól roku po rozwodzie. W sierpniu rok temu gdy synek mial 1,5 miesiąca odeszlam od męza. Wrocilam do Polski i po niedlugim czasie poznalam przez internet faceta. Wiecie, bratnia dusza itd. Pp 2 miesiacach pisania przyjechal do mnie 400 km a po kolejnych 2 miesiacach rzucil wszystko, prace, dom, bliskich i przeprowadzil sie na drugi koniec Polski by byc z nami. Moje maluchy traktuje jak swoje, wychowujw je i jest dla nich najlepszym tatą. Moj ex mąz widzial dzieci od roku raz - godzine przy okazji. Odeszlam bo bil mnie, zdradzal, córka miala nerwice i bala sie najmniejszego halasu. Gdy rok temu zacząl mnie dusic gdy trzymalam niemowle na rękach wyrzucilam bydlaka z domu. W nowym związku czuje sie kochana i szanowana, wiem ze P skoczylby za mną w ogien a dzieci szczerze pokochal jak ojciec. Wiem ze dla naszego niespodziankowego kropka bedzie najlepszym tatą pod słońcem. I oto cała hiatoryja. Normalnie wstyd bedzie na całą okolice. Ale co poradze?
Tym bardziej miej w dupie opinię innych. Zaczęłaś życie na nowo. Żyj. Nie patrz na nich. Na nikogo. Jesteście tylko wy i to się liczy. -
Raczej mowiłam do tej pory po 12 tyg wszystkim.KasiaMamaPatryka wrote:ja trzy lata temu również powiedziałam bardzo szybko,po teście i po wizycie u lekarza, na której powiedział że jestem w ciąży a potem bach, i nic.
więc teraz długo nie będę mówić. poczekam do 2 trymestru
wie tylko mój M
syn jeszcze nie wie
Marta931217 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPeppa nie przejmuj się gadaniem ludzi, zawsze gadali i będę dalej obrabiać tyłki za plecami. Gratuluję odwagi, że zebrałaś się w sobie i od niego odeszłaś. Ile jest kobiet, które całe życie tkwią w takich związkach.
Najważniejsze, że jesteś szczęśliwa i znalazłaś wartościowego faceta, który kocha Ciebie i dzieci. -
Paula 90 wrote:My z mężem 10 rok, ale 4 miesiące po ślubie. W pracy nie wiem kiedy powiem. Niby wszystkie plany miałam już ustawione ale sama nie wiem.
Też myślałam żeby poczekać do drugiego trymestru.
My jestesmy razem 11 lat, 7 lat po ślubie, mieszkamy razem od 9 lat. Mamy 7 letnią córkę(zaplanowaliśmy slub we wrześniu a w listopadzie bylam w ciazy
) 3 letniego syna i roznicę 10 lat -on 80' ja 90'
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też przy pierwszej cb powiedziałam wszystkim i po nie całym tyg po ciąży.
W drugiej cb. Powiedziałam jak już było po mojej mamie że znów to się stało i dwóm moim psiapsiólom
Teraz nikomu. -
nick nieaktualny

[