Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem z mężem 9 lat .. po 3 latach ślubu pojawił się nasz syn czekaliśmy bo kończyliśmy budować dom . 30.08 nasza 4 rocznica ślubu , w kwietniu będzie rodzeństwo , chciałam dwa lata różnicy a będzie 23 miesiące wiec tak jak chcieliśmy . Niektórych boli ze wszystko nam idzie według planu .. mam dość ludzi niech mówią co chca .. od prawie 2 lat mieszkam w innym miejsce i nie nawidze tutaj ludzi ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Peppa wrote:Odziwo moja mama powiedziala to samo. Ale ojcu sie boje powiedziec normalnie.
Abi mialam przedwczoraj 100,4 -
nick nieaktualnyMy też narazie nic nie mówimy. Za pierwszym razem powiedzieliśmy od razu i tydzień później było już po
Także teraz planujemy zrobić usg pod koniec września i wtedy jeśli wszystko bedzie okej to powiemy lub poczekamy do końca października. Wtedy jedziemy na urlop do Polski to powiemy rodzicom osobiście.
-
Peppa wrote:Mama mnie z jednej strony gniecie ze to 3cie dziecko tak malutkie. Choc ja juz dawno wiedzialam ze chce 3-4 dzieci.
To w sumie najwiekszym hitem w tym wszystkim jest to, ze jwstem dopiero pól roku po rozwodzie. W sierpniu rok temu gdy synek mial 1,5 miesiąca odeszlam od męza. Wrocilam do Polski i po niedlugim czasie poznalam przez internet faceta. Wiecie, bratnia dusza itd. Pp 2 miesiacach pisania przyjechal do mnie 400 km a po kolejnych 2 miesiacach rzucil wszystko, prace, dom, bliskich i przeprowadzil sie na drugi koniec Polski by byc z nami. Moje maluchy traktuje jak swoje, wychowujw je i jest dla nich najlepszym tatą. Moj ex mąz widzial dzieci od roku raz - godzine przy okazji. Odeszlam bo bil mnie, zdradzal, córka miala nerwice i bala sie najmniejszego halasu. Gdy rok temu zacząl mnie dusic gdy trzymalam niemowle na rękach wyrzucilam bydlaka z domu. W nowym związku czuje sie kochana i szanowana, wiem ze P skoczylby za mną w ogien a dzieci szczerze pokochal jak ojciec. Wiem ze dla naszego niespodziankowego kropka bedzie najlepszym tatą pod słońcem. I oto cała hiatoryja. Normalnie wstyd bedzie na całą okolice. Ale co poradze?
Tym bardziej miej w dupie opinię innych. Zaczęłaś życie na nowo. Żyj. Nie patrz na nich. Na nikogo. Jesteście tylko wy i to się liczy. -
KasiaMamaPatryka wrote:ja trzy lata temu również powiedziałam bardzo szybko,po teście i po wizycie u lekarza, na której powiedział że jestem w ciąży a potem bach, i nic.
więc teraz długo nie będę mówić. poczekam do 2 trymestru
wie tylko mój M
syn jeszcze nie wie
Marta931217 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPeppa nie przejmuj się gadaniem ludzi, zawsze gadali i będę dalej obrabiać tyłki za plecami. Gratuluję odwagi, że zebrałaś się w sobie i od niego odeszłaś. Ile jest kobiet, które całe życie tkwią w takich związkach.
Najważniejsze, że jesteś szczęśliwa i znalazłaś wartościowego faceta, który kocha Ciebie i dzieci. -
Paula 90 wrote:My z mężem 10 rok, ale 4 miesiące po ślubie. W pracy nie wiem kiedy powiem. Niby wszystkie plany miałam już ustawione ale sama nie wiem.
Też myślałam żeby poczekać do drugiego trymestru.
My jestesmy razem 11 lat, 7 lat po ślubie, mieszkamy razem od 9 lat. Mamy 7 letnią córkę(zaplanowaliśmy slub we wrześniu a w listopadzie bylam w ciazy ) 3 letniego syna i roznicę 10 lat -on 80' ja 90'Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też przy pierwszej cb powiedziałam wszystkim i po nie całym tyg po ciąży.
W drugiej cb. Powiedziałam jak już było po mojej mamie że znów to się stało i dwóm moim psiapsiólom
Teraz nikomu. -
nick nieaktualny