Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula ale ja tez mam tak ze czasem boli czasem kłuje nie kiedy bol jak okresowy czasem jest to zupełnie inny rodzaj bólu taki nie znany mi wcześniej, ale moja ginekolog powiedziała ze to normalne ze macica sie rozciąga a moja przyjaciółka jest w 26 tygodniu i ona tak na świeżo mi odpowiada wiec wiem ze to normalne
-
Ale musiałam Was nadrobić po pracy!
Po pierwsze Peppa gratuluję mądrej decyzji odejścia od męża tyrana! Twoje dzieci jak zrozumieją to Ci podziękują, a całą resztę musisz mieć gdzieś to Twoje życie.
Shass dziwna sprawa, że chcą robić laparoskopię... strasznie mi przykro z powodu Twojej sytuacji...
My w pierwszej ciàży też mówiliśmy wszystko na prawo i lewo jak tylko beta wyszła 300... a pare tyg później poroniłam, każda z Was, która miała tak samo wie jak ciężko potem przechodzi przez gardło, że jednak nie jest się w ciąży... także tym razem czekamy. Nie wiem jak długo wytrzymamy ale chcemy nie mówić jeszcze przez pare tygodni. W pracy powiem w przyszłym tyg po wizycie u gin jak wezmę zaświadczenie, że jestem w ciąży👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyPeppa, Karmelka - dziękuję Wam. Uspokoilyscie mnie.
Ja do tego gina co byłam dzisiaj nie lubię chodzić, on zawsze mnie na coś naciąga i mnie straszy. Ale tylko u niego był termin w miarę szybko. Wcześniej chodziłam do niego i zrobiła mi się nadżerka i chciał wymrazac, mówił że jest duża i trzeba szybko i że u niego to kosztuje 800zl. Byłam gotowa się zdecydować ale poszłam do innego lekarza, starszego, po 70-tce. I się uśmiał że moja nadżerka jest malusia i w ogóle on z nią sobie poradzi bez niczego. I byłam u niego 4 razy w ciągu dwóch tygodni, coś tam smarował i wszystko zeszło.
Znowu do mojej obecnej "stałej" gin wizyta na 13 września i to prywatnie. Chyba spróbuję się do niej wbić bez kolejki za dwa tygodnie -
A słuchajcie w innych wątkach maja dziewczyny taka listę z przodu z nickami i terminami porodów. Może u Nas to zrobić? Czy musi to zrobić osoba która zakładała wątek? Bo chyba konto usunięte
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem co się dzieje, ale moja cera jest tragiczna. Całą twarz mi wysypało, linie żuchwy, nawet na szyi. Zawsze coś tam się zadziało w terminie okresu ale to pojedyncze wypadki, a nie takie coś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 18:09
-
U mnie to samo tez jestem strasznie wysypana, teraz już trochę mniej ale na początku zanim jeszcze test zrobiłam to była tragedia :o👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Może to kwestia płci kropka? podobno na chłopca się pięknieje a na dziewczynkę brzydnie👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:Może to kwestia płci kropka? podobno na chłopca się pięknieje a na dziewczynkę brzydnie
Lili90 ma w wiadomości na pierwszej stronie już niektóre daty uzupełnione. Ja, jeżeli mogę prosić to chciałabym się wpisać na 19.04 a wizytę mam 24.08 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie w kazdej ciazy trądzik byl jednym z piereszych symptomow
A co do wygladania w ciazy. Ja z corka wygladalam tragicznie. Duzo przytylam, bylam opuchnięta, kazdy mowil ze corka bedzie piękna bo od matki bierze. I faktycznie jst lalunia za to z synem wygladałam pięknie i kwitłam, czulam sie rewelacyjnie -
Mama360 wrote:Ja mam szyję tragiczniw wysyłana. Myślałam że tak jest w Egipcie bo tam mi wyszło, ale nie schodzi. Szyje po jednej i drugiej stronie i przy skroniach.
Bylismy 2tyg na Chorwacji, wróciłam z takimi syfami jak nigdy...wczoraj kupiłam piling z neutrogeny i krem z mixy na niedoskonałości i po nocy Juz było o niebo lepiej -
Pierwszy raz mnie tak dziś zmozylo, że wlaczylam dziecku bajki i spalam obok niego prawie 2 godziny i dalej bym spała, ale jutro mam mieć gości na tydzień i trzeba posprzątać i ugotować. Mój A przyjeżdża jutro na tydzień.
Ja cerę mam normalna póki co i niech tak zostanie. Nigdy nie miałam problemów i w poprzedniej ciąży też nie.
-
nick nieaktualny