Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:Nie lubię wieczorów odkąd jestem w ciąży. Zwłaszcza jak pobolewa mnie brzuch okresowo. Dziewczyny które maja juz dzidziusie do końca ciazy miałyście bóle okresowe?
-
Tak. Mnie nawet tak w pierwszej ciąży boLalo że musiałam siadac na schodach sklepu. Straszne to było. Składało mnie. Lekarz kazał brać nospe i było ok. W drugiej mniej, w tej bardziej rozciagniecia. Moze macica coś pamięta jeszcze.czasem zakuje po prawej albo lewej.
Póki nie Mam rozwolnienia to się nie martwie. U mnie w jednej i drugiej cb przed poronieniem miałam rozwolnienia. Póki mam zaparcia to się nie boję -
Karmelllka90 wrote:Nie lubię wieczorów odkąd jestem w ciąży. Zwłaszcza jak pobolewa mnie brzuch okresowo. Dziewczyny które maja juz dzidziusie do końca ciazy miałyście bóle okresowe?
Ja miałam cała zeszła ciążę bóle. Dosłownie cała. I wszystko było dobrze a ja cały czas chodziłam zestresowana -
Mama360 wrote:Tak. Mnie nawet tak w pierwszej ciąży boLalo że musiałam siadac na schodach sklepu. Straszne to było. Składało mnie. Lekarz kazał brać nospe i było ok. W drugiej mniej, w tej bardziej rozciagniecia. Moze macica coś pamięta jeszcze.czasem zakuje po prawej albo lewej.
Póki nie Mam rozwolnienia to się nie martwie. U mnie w jednej i drugiej cb przed poronieniem miałam rozwolnienia. Póki mam zaparcia to się nie boję
i wcześniej czytałam że to też może być objaw ciąży, jak mdlosci -
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Nawet mnie nie strasz. Ja właśnie mam rozwolnienie a nie zaparcia.
i wcześniej czytałam że to też może być objaw ciąży, jak mdlosci -
Dokładnie!!! Nie chciałam straszyć. Mój organizm tak reaguje.
Jedne wymiotuję drugie nie.
Nie przejmuj się.
W poprzednich ciazach też miałam Zaparcia. Może Ty w każdej bedziesz miała rozwolnienia. -
nick nieaktualny
-
Niestety moje przypuszczenia się sprawdziły. Beta spadła z 432 na 289. I jest jakiś pęcherzyk 13 mm na prawym jajniku, wg lekarza ciąża się tam umiejscowila. Bo w macicy nic nie ma. Mam badać hcg, obserwować się i w razie nasilających się boli natychmiast jechać do szpitala, ale mam nadzieję że obejdzie się bez tego.
Także dziewczyny żegnam się z Wami i życzę nudnych, ksiazkowych ciąż i szczęśliwych porodów
Będę Was podczytywac -
Karmelllka90 wrote:Ja mam huśtawki nastroju wieczorem chce mi sie beczeć i dziwne mysli mam. Jak sobie z tym radzić??
-
nick nieaktualnyIrka wrote:Niestety moje przypuszczenia się sprawdziły. Beta spadła z 432 na 289. I jest jakiś pęcherzyk 13 mm na prawym jajniku, wg lekarza ciąża się tam umiejscowila. Bo w macicy nic nie ma. Mam badać hcg, obserwować się i w razie nasilających się boli natychmiast jechać do szpitala, ale mam nadzieję że obejdzie się bez tego.
Także dziewczyny żegnam się z Wami i życzę nudnych, ksiazkowych ciąż i szczęśliwych porodów
Będę Was podczytywac
Strasznie mi przykroIrka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Irka wrote:Niestety moje przypuszczenia się sprawdziły. Beta spadła z 432 na 289. I jest jakiś pęcherzyk 13 mm na prawym jajniku, wg lekarza ciąża się tam umiejscowila. Bo w macicy nic nie ma. Mam badać hcg, obserwować się i w razie nasilających się boli natychmiast jechać do szpitala, ale mam nadzieję że obejdzie się bez tego.
Będę Was podczytywac
Irka tak mi przykroIrka lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️