Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Shass wrote:Moja lekarka widzi jakis pecherzyk w jajniku na usg lekarz w szpitalu nie widzi nic...ale martwia ich moje wysokie wskazinki bety 5005... Masakra...
Beda czekać i badać. Oby wpadł już na miejsce -
Na razie mnie badają. Noc mialam przesrana bo o 23 zaczal mnie bolec prawy jajnik i promieniowalo to do uda. Dopiero o 1.45 powiedzialam o tym pielehnoarce i dostalam lek przeciwbólowy i pomoglo. Spałam 3 godziny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 07:13
Przerażona, ale szczęśliwa -
nick nieaktualny
-
Shass wrote:Na razie mnie badają. Noc mialam przesrana bo o 23 zaczal mnie bolec prawy jajnik i promieniowalo to do uda. Dopiero o 1.45 powiedzialam o tym pielehnoarce i dostalam lek przeciwbólowy i pomoglo. Spałam 3 godziny
Kochana przytulam oby ta diagnoza była myła -
A mnie też zemdlilo z odruchem wymiotnym. A głowa mnie boli. Dobrze że mam urlop. Śniadanie tak ciężko mi idzie, dłużej jem od mojej córki.
-
nick nieaktualnyJa od środy mam wolne dopiero w poniedziałek idę do pracy. Wiec odpoczywam ile tylko mogę, te upały dają w kość wstałam o 7 zeby iść z psem na spacer i do sklepu niż żar spadnie z nieba powiem wam juz było tak gorąco a sklep osiedlowy zamknięty bo pani towar wykladala wiec zamknęła . A ja tak bardzo miałam ochotę na sok z pomaranczy
Mama360 lubi tę wiadomość
-
Pati28M wrote:A mnie też zemdlilo z odruchem wymiotnym. A głowa mnie boli. Dobrze że mam urlop. Śniadanie tak ciężko mi idzie, dłużej jem od mojej córki.
Ale jak zmusić się do ruszania! ;p -
Karmelllka90 wrote:Ja od środy mam wolne dopiero w poniedziałek idę do pracy. Wiec odpoczywam ile tylko mogę, te upały dają w kość wstałam o 7 zeby iść z psem na spacer i do sklepu niż żar spadnie z nieba powiem wam juz było tak gorąco a sklep osiedlowy zamknięty bo pani towar wykladala wiec zamknęła . A ja tak bardzo miałam ochotę na sok z pomaranczy
Muszę kupić pomarańcze i zrobić w wyciskarce!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 09:03
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Polecam sok ze szpinaku pomarańczy jabłka i imbiru ostatnio piłam o maaatko cudo