Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
chce_byc_mama wrote:Tysia, my zjechaliśmy do Polski. Mieszkamy obecnie 20km od teściowej😂😂😂
Właśnie jesteśmy u niej na „obiadku” ale ja siedzę w salonie bo usypiam Mała i zaraz się tez klade także wyspie się i wracamy😜dobry plan, tez bym się z młodym położyła, nikt by mi tego za złe nie miał w moim stanie
-
chce_byc_mama wrote:Espoir - a Wy macie już jakieś pomysły na imię? Nie wiem czemu, ale mam przeczucie, ze jak będzie chłopiec to będzie u Was Piotruś? imiona waszych chłopców kończą się tak samo - to było zaplanowane?😃
Piotrusia nie dam, bo tak ma na imię mój Mąż 🤪
ale tak, zawsze wybieraliśmy imiona które do siebie pasują długością, brzmieniem itp 🤪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2020, 13:43
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Tysia89 wrote:A teraz pytanie, jakie buty zimowe kupilyście/kupujecie dzieciakom? Ja znowu oczopląsu dostaje
https://ccc.eu/pl/dzieciece/chlopiece/trzewiki/trzewiki-lasocki-kids-ci12-1797-04-granatowyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2020, 01:02
-
Daffi wrote:Ja kupilam lasockiego z futerkiem.
https://ccc.eu/pl/dzieciece/chlopiece/trzewiki/trzewiki-lasocki-kids-ci12-1797-04-granatowy -
Tysia89 wrote:O fajne, ja widać zabrałam się za to kiedy wszystko jest rozkupione. Podobają mi się butki z mido, ale nie wydam tyle na buty ...
Ja kupiłam mido na poczatku ale jak polbuty mialam 21 i sa za male tak zimowe 22 były o wiele za duzeFasolka77
-
Ja jednak nie wytrzymalam i kupilam ZEAZOO paczuszka juz idzie
po tym jak w sobote przy pieknej pogodzie temp 5 stopni godzinna zabawa w ogrodzie stopy zmarzniete jak lody, mial jesienne skorzane grube buty do kostki z adidasa takie jak sie w gory chodzi....kupilam 23 i mam nadzieje ze bedzie dobre 🙈
-
Tunia a wczoraj o Was myslalam co porabiacie 😀
Przykro mi z powodu babci, nam tez wujek 80 lat umarl na koronawirusa 5 razy pogotowie kuzyn wzywal i nie przyjechalo, wujek wiekowy ale w dobrej kondycji byl.
Ja buty kupuje na "bazarkach" poluje jak ludzie wystawiaja nowe nawet z metkami za tanie pieniadze, bo dziecko nie zdazylo pochodzic. Teraz wlasnie kupilam nowe sandalki za pol darmo do lata nozka urosnie a potem beda 2x drozsze.
Jezu dziewczyny jak ja sie z pecherzem mecze 🙄 robilam posiew i zadnej bakteri zadnego grzyba tylko podwyzszone leukocyty, dostalam skierowanie do urologa, tam pobrali mocz prosto z cewki czekam na wyniki co dalej....bolalo mnie na koncu sikania, to teraz juz boli i na poczatku 🙈 furagine lykam jak lentilki 🤔 -
Tunia76 wrote:Daffi jak przeszliście koronę?
Nam zmarła babcia 93lata. Miała koronę, ale ogólnie była już w bardzo kiepskim stanie.
Siostra z rodziną przeszli łagodnie, teściowa też.
Nas dopadnie pewnie na święta.
U nas zaczelo sie bolem miesni i calego ciała.. mieliśmy lekko podwyzszona temp max do 37.5, potem bol glowy, gardla i lekki mokry kaszel... Potem straciliśmy wech i smak.. ustąpiło wszystko poza kaszlem ale doszlo takie ogolne rozbicie.. czulam sie jakbym nie była w swoim ciele.. mialam wrażenie że błędnik mi szwankuje bo siedzialam i naraz czulam jak upadam do tylu. Jeszcze przed koncem kwarantanny wszysykie dolegliwości zniknęły. Jutro ide Julce zrobic test serologiczny.. mam nadzieje ze bedzie dodatni i dadza jej spokoj na przyszlosc z kwarantannaki.
Bardzo mi przykro z powodu babci. Niby juz swoje lata miała a jednak bardzo szkoda kazdego istnienia 😭 -
Tunia76 wrote:Ja kupiłam buty zimowe w ccc, ale nie lasocki. Jakieś nelli czy coś.
Chciałam te co Daffi ale nie było numeru. 24,trochę małe były.
Niestety fundusze nie pozwalają.
Pocieszam się że zimą i tak mało spacerujemy. -
Mamy awarie... Filip chyba wyrosl z butow.. i w polbutach i kozakach placze jak ma isc. Uwielbiał chodzić po dworze zawsze a bez trzymanej ręki w ogóle bajera a od 3 dni nam płacze i wyciaga rączki żeby go wziąć. O ile kozaki naciągam z łatwością to polbuty czuje ze juz ciasniej wchodza.. no ale akcja jest w obu parach ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2020, 19:09
-
U nas stopa wychodzi lewa na 14cm a prawa na 14.3cm. wszystko możliwe ze jednak buty za małe a kozaki juz bez metki zalozone doslownie 2 razy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2020, 21:58