Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolka77 wrote:Dziewczyny czy Wasze chlopaki ( ci mali) 😁😁😁 daja sobie dotykac siusiaki?
ale nie wiem o co dokładnie pytasz...💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Fasolka77 wrote:No BUnio raz daje, raz nie...nie wiem czemu...
nie no Wojtek sam pokazuje, żeby mu umyć jak mówię do starszaków, żeby jajka umyli. już z pół roku Wojtkowi cały dajemy radę zsunąć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2021, 19:26
Fasolka77 lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Daffi wrote:Espoir mialas pokazac nam polowkowa sesje brzuszka.
moje jedyne zdjęcie z ciąży to to z 8 tygodnia... co ciąża to mam mniej zdjęć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2021, 19:29
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
stresant wrote:My tez nic nie dotykamy, dziurka nadal malutka jak ziarenko piaski i za kazdym sikaniem sie robi balonik...najprawdopodobniej operacja w wieku 4 lat, diagnoza wrodzona stulejka
U nas lekarz mowi ze wszystkk ok. Na wizycie zawsze sprawdza jak idziemy na szczepienie. Może uda mi sie w ten piatek dostać bo w zeszły nam odmowili jak uslyszeli ze dziecko ma 2 lata 😞 -
Jestem po cwiczeniach z fizjo, babka mowi ze miesnie brzucha mam tak zacisniete jakbym caly czas brzuszki robila, ani chwili w spoczynku nie sa, ponaciskala az bolalo co takie twarde 🙄
Ma 2 teorie w sprawie pecherza...zacisniete miesnie ciagle draznia pecherz i wywolaly stan zapalny ( dodam ze stan zapalny bez bakterii) .....albo zrobil sie stan zapalny i cialo zeby chronic pecherz zaciska miesnie brzucha.....
Ja tego nie czuje ze te miesnie mam zacisniete 🙄
Takze narazie cwiczenia oddechowe na rozluznienie....masaz blizny po cc bo moga byc w srodku zrosty
Tym ze miesnie zacisniete krew miesieczna nie wyplywa do konca i caly miesiec sie kisi w srodku ( moze dlatego ciagle mnie "gryzie")
Ewentualne badanie na endometrioze -
stresant wrote:Bubek i jak tam u Was? Rosniecie zdrowo?
rosniemy, dzieki
raz w roku test sluchu i wzroku - za tydzien znow wlasnie mamy badanie sluchu, dziecko ma spac badz sie calkowicie nie ruszac podczas gdy oni wtykaja cos w ucho. Mam nadzieje ze zasnie...
poza tym wszystko jest ok
-
Bubek wrote:rosniemy, dzieki
raz w roku test sluchu i wzroku - za tydzien znow wlasnie mamy badanie sluchu, dziecko ma spac badz sie calkowicie nie ruszac podczas gdy oni wtykaja cos w ucho. Mam nadzieje ze zasnie...
poza tym wszystko jest ok -
stresant wrote:A to macie jakies podejrzenie w zwiazku ze sluchem? Ze takie badania?
to wszystko profilkatycznie, ze wzgledu na wrodzone CMV.
Ponoc do 6 r.z. moze sie pogorszyc sluch badz wzrok..z tego co pamietam u 13% dzieci urodzonych z wrodzona cytomegalia.
Jestem oczywiscie dobrej mysli, ale badac trzeba
-
espoir wrote:Bartek już 3 raz, norma w tych durnych czasach.
U BUNIA w zlobku opiekunka jest chora, wyszedl jej pozytywny wynik a BUNIO mial z nia kontakt w zeszly czwartek... od piątku siedzimy w domu bo chory... i pytanie czy to korona czy przeziebienie...🤔
Fasolka77