Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, Wasze dzieci tez maja wielki bunt na ubieranie i zmiane pieluchy? Ostatnimi czasy z tym nie bylo latwo, ale teraz to przechodzi ludzkie podejscie Jakby ktos mi podmienil dziecko Jak zasikana pielucha to pol biedy wyczekuje wtedy na odpowiedni moment, ale on nawet z kupa nie chce zmieniac, no i nie moge dopuscil by sobie zrobil bolesne odparzenia na pupie.
-
Misiabella wrote:Dziewczyny, Wasze dzieci tez maja wielki bunt na ubieranie i zmiane pieluchy? Ostatnimi czasy z tym nie bylo latwo, ale teraz to przechodzi ludzkie podejscie Jakby ktos mi podmienil dziecko Jak zasikana pielucha to pol biedy wyczekuje wtedy na odpowiedni moment, ale on nawet z kupa nie chce zmieniac, no i nie moge dopuscil by sobie zrobil bolesne odparzenia na pupie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2021, 16:48
-
Dzis Francik ma 2 lata, kiedy przelecialo nie wiem sama 🤦♀️
Bedzie tort i prezent, to kolejne urodzinki tylko z nami, ciekawe ile jeszcze takich bedzie 🤔 mam badzieje ze osiemnastke mu huczna wyprawimy 😉
Pozdrawiamy Was 😀
Fasolka77, Tunia76, Daffi, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Misiabella wrote:Dziewczyny, Wasze dzieci tez maja wielki bunt na ubieranie i zmiane pieluchy? Ostatnimi czasy z tym nie bylo latwo, ale teraz to przechodzi ludzkie podejscie Jakby ktos mi podmienil dziecko Jak zasikana pielucha to pol biedy wyczekuje wtedy na odpowiedni moment, ale on nawet z kupa nie chce zmieniac, no i nie moge dopuscil by sobie zrobil bolesne odparzenia na pupie.
Misiabella lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:Dzis Francik ma 2 lata, kiedy przelecialo nie wiem sama 🤦♀️
Bedzie tort i prezent, to kolejne urodzinki tylko z nami, ciekawe ile jeszcze takich bedzie 🤔 mam badzieje ze osiemnastke mu huczna wyprawimy 😉
Pozdrawiamy Was 😀
sto lat! sto lat! wszystkiego co najlepsze Francik!!! zdrówka dla Ciebie i dla Mamy!!!Fasolka77
-
stresant wrote:U nas bez problemu, tym ze ma tetra i czuje mokre jak posika to sam zdejmuje i chce nowa zalozyc 😄 ale zeby zawolac to nie raczy
u nas sukces! Bunio przyszedł wczoraj i pierwszy raz powiedział "MAMA KUPAAAAA" i pokazał na pieluchę... co prawda już po fakcie było ale jednak jest co świętować!!!Misiabella lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
byliśmy wczoraj o guru laryngologii w Łodzi... Bunio w zasadzie od grudnia kaszle i końca nie widać... raz lepiej jest , raz gorzej.... 2 tyg było zapalenie krtani, jestem co 1-2 tyg u pediatry, 2 laryngologów, alergolog i końca nie widać... ma podobno zapalenie migdałka- dostał antybiotyk, jakiś syrop, robiony proszek i robione krople do nosa ... nie spodziewam się od razu poprawy ale o 2 w nocy obudził go kaszel... kaszlał dobrą godzinę a potem nie mógł zasnąć.... ledwo żyję....Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:byliśmy wczoraj o guru laryngologii w Łodzi... Bunio w zasadzie od grudnia kaszle i końca nie widać... raz lepiej jest , raz gorzej.... 2 tyg było zapalenie krtani, jestem co 1-2 tyg u pediatry, 2 laryngologów, alergolog i końca nie widać... ma podobno zapalenie migdałka- dostał antybiotyk, jakiś syrop, robiony proszek i robione krople do nosa ... nie spodziewam się od razu poprawy ale o 2 w nocy obudził go kaszel... kaszlał dobrą godzinę a potem nie mógł zasnąć.... ledwo żyję....
-
Pozdrawiamy Was 😀stresant lubi tę wiadomość
-
-
-
Udalo mi sie dzisiaj zapisac na szczepienie. W koncu ta 40stka na karku byla powodem do radosci Wczesniej zarejestrowalismy sie jako chetni. Mamy termin na koniec maja. Czekam jeszcze na szczepienie dla dzieci i mam nadzieje, ze nie bedzie znaczacych mutacji wirusa. Szkoda ze szczepienie dla dzieci rozpocznie sie najpredzej jesienia, ale bardziej prawdopodobne ze juz po nowym roku. A patrzac na to ze wirus atakuje coraz mlodszych, kiedy dorosli sie zaszczepia moze przyatakowac dzieci, bo on tez sie „przystosowuje” do srodowiska za pomoca mutacji.