Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia-tosia wrote:Tak, tak jestem z Dolnego Śląska;-)
Z koleżanką która będzie rodziła w grudniu idę obejrzeć porodówkę na Borowskiej, chociaż w sumie nie chcę tam rodzić to tak myślę, że warto zwiedzić na wszelki wypadek gdyby miejsc nie było w wybranym przeze mnie szpitalu
Karmelko, bardzo, ale to bardzo cieszę się, że jednak u Ciebie wszystko ok! Oby tak już było do końca, oby jak najmniej stresu :* Swoją drogą jak masz ustawiony suwaczek, że pokazuje dopiero 17 tyg i 6 dni?Natalia-tosia lubi tę wiadomość
-
Karmelka cieszę się, że się a końcu uspokoiłaś. Taki stres ciągły na pewno nie pomaga. Musisz myśleć bardziej pozytywnie Fajnie że się wszystko wyjaśniło i jest dobrze.
Jeśli chodzi o pogrubienie tekstu to musisz go zamknąć znakiem /b a u ciebie jest b/ dlatego nie zadziałało. Spróbuj edytować tamtą wiadomośćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 14:14
Karollinax26 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
Lolka30 wrote:Ja się zapisałam do szkoły rodzenia na borowską, bo ma fajne opinie i nawet pieszo mogę sobie tam chodzić. Na ten moment chciałabym tam też rodzić. Zapisałam się na połówkowe do dr z Borowskiej dodatkowo, oprócz tego pojdę z luxmedu później. A Ty na jaki szpital się zdecydowałaś, pamiętam że rozważałaś borowską, Brochów i Oławe.
-
Karmelka, cieszę się ogromnie i wiesz co, jestem po wizycie i widziałam jak moj gin mierzył szyjke i robił to w linii prostej, wynik 3,58. Czyli ok, ale rzeczywiście to że mierzą każdy inaczej, to jest bez sensu!
My zobaczyliśmy dzisiaj prawdopodobnie siusiaka Więc przeczucia o synu wstępnie potwierdzone wszystko wygląda ok, mały waży 136 g. Torbiel zmalała. To ciągnięcie w szyjce i klucie niewiadomego pochodzenia, ale mam zrobić posiew moczu i gdybym czuła pieczenie czy coś to iść na wymaz. Dodatkowo mam zrobić CRP plus podstawowe mocz, morfologia, glukoza itp. Mówiłam lekarzowi o skurczach i nie był zachwycony, że brałam nospe Mówi że doraźnie tak, ale nie długo. Tak czy siak twierdzi, że wróciłam do pracy i to stres i zmęczenie. A guzik, mam inne zdanie. Chyba, że stresuje się podświadomie. Tak czy siak, gdyby brzuch bolał i nie daj boże pojawiły się skurcze znów to na L4.B_002, india, Natalia-tosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Karmellka - mój dzieć też 4 dni starszy wg USG i owu, ale lekarz patrzy po OM jak mniej niż 7 dni różnicy. To samo mi powiedzieli.
A macie suwaczki ustawione wg OM czy wg USG?
Natalka -Tosia bo ten suwaczek nie pokazuje dnia dzisiejszego tylko wczorajszy czyli całkowicie skończony nie rozpoczęty dzien dziś jest 17+7/18+0Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 14:05
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiewióreczka ja na ten moj twardy brzuch biorę luteine, nospe, scopolan. Ginekolog mówił że może być tak twardy już do końca, ale najważniejsze żeby szyjka się nie skracała. Więc na razie się oszczedzam jak mogę i za dwa tyg zobaczymy co tam się dzieje.
-
Karmelllka90 wrote:Dziękuje dziewczyny
Właśnie sobie uświadomiłam ze chyba od nowego tygodnia zaczynamy wchodzić w połówkowe USG, zaczyna chyba B_002 ??
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
nick nieaktualny