Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiewioreczka - no pewnie, jedź i nie czekaj. Ja pisałam to już milion razy, ale napiszę jeszcze raz. Lepiej zareagować 10 razy za dużo niż raz za mało
Trzymam kciuki, żeby się wszystko ładnie zatrzymało. PowodzeniaKarmeLoVe, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Wiewioreczko, pewnie lepiej jechać niż później zżałować. Czekamy na wieści! Oby tylko dobre!
Ja dziś nie czułam mojej kruszynki ani razu, do tego pobolewa mnie w dole brzucha... Może to przez tą wizytę, czekałam przed gabinetem 3 godziny, bo takie było opóźnienie u mojej endokrynologkość oogonowa ledwie dała radę.
Jak bóle się vbędą nasilały też dziś odwiedzę IP. -
Wiewioreczka - daj znać co i jak
trzymamy kciuki
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Znowu tu któraś z Was wspomniała o Maltanie. Ja mam od kilku lat bzika na punkcie kosmetyków naturalnych i oczywiście sprawdziłam sobie ten Maltan. Aż 2 różne parafiny w składzie... Także ten
Nie chcę się smarować świeczką xD Dalej będę Wam polecała krem do brodawek sutkowych Momme. Sutki mnie przestały boleć, zniknęły pęknięcia i suche skórki.
-
nick nieaktualnyWiewióreczka pewnie, że jedź! Jak uznają, że jest sytuacja pod kontrolą to cię zbadają i wyślą do domu. W innym przypadku zostawią i podejmią pewnie decyzje o czymś dożylnie rozkurczowym. Ja już mam kilka wizyt na IP jak mnie tylko coś niepokoiło to jechaliśmy. Może i jestem przewrażliwiona ale tylko raz dostałam „zjebke” od bardzo nie miłej doktorki. Ale mnie zbadali i wróciłam spokojna do domu.
Ja zauważyłam ze mój brzuch nawet jak leżę raz jest miększy raz dwardszy i zastanawiam sie czy to nie ma związku z aktywnością małej bo to jest często. Ogólnie ciagnie macica i mam wrażenie ze jak leżę to jest gorzej niż chodzę ale nie chce mi sie chodzić od pokoju do pokojuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 15:55
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:A smarujecie czymś brzuszek ?
leniwa jestem za bardzo
A nie myślałaś zeby podjechać na IP sprawdzić czy wszystko Ok przed wyjazdem? Ja przed droga na wszystkich świętych miałam stracha bo bolał mnie brzuch to podjechałam zbadali mnie bol przeszedł jak od ręki -
Karmelllka90 wrote:Ja smaruje olejkiem przeciw rozstępom z momme. Ale nie codziennie
leniwa jestem za bardzo
A nie myślałaś zeby podjechać na IP sprawdzić czy wszystko Ok przed wyjazdem? Ja przed droga na wszystkich świętych miałam stracha bo bolał mnie brzuch to podjechałam zbadali mnie bol przeszedł jak od ręki
Ja to się boję, że mnie zaraz tam zostawią -
nick nieaktualny
-
Wiewioreczka trzymam kciuki daj znac
Wszystkie imiona ktore tu wymienilyscie sa piekneJa tak bardzo chce Jozia ale maz sie nie zgadza i raczej go nie przekonam
Syn chce Franka, mi sie podoba, ale maz tez kreci nosem....chcialby Henia- to znow mi sie nie widzii tak w kolko
ostatnio znalazlam - Szczepan i Borys ......starszy syn mial byc Filipem
a Krzysztof tez jest ładnie.....ja pracuje szkole i wiekszosc imion mi sie kojarzy z dziecmi i nawet jakbym chciala jakies dac, to nie potrafie wymazac obrazu z pamiecimartusiawp lubi tę wiadomość
-
Wiewióreczka czekamy!!
Ja sutki smaruje właśnie tą „świeczką” xd ale ja nie mam jakiegoś bzika na punkcie składua brzuszek i uda smaruje olejkiem z migdałów
staram się codziennie, ale różnie to wychodzi
Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystresant wrote:Wiewioreczka trzymam kciuki daj znac
Wszystkie imiona ktore tu wymienilyscie sa piekneJa tak bardzo chce Jozia ale maz sie nie zgadza i raczej go nie przekonam
Syn chce Franka, mi sie podoba, ale maz tez kreci nosem....chcialby Henia- to znow mi sie nie widzii tak w kolko
ostatnio znalazlam - Szczepan i Borys ......starszy syn mial byc Filipem
a Krzysztof tez jest ładnie.....ja pracuje szkole i wiekszosc imion mi sie kojarzy z dziecmi i nawet jakbym chciala jakies dac, to nie potrafie wymazac obrazu z pamieci -
Kasiulka90 wrote:Znowu tu któraś z Was wspomniała o Maltanie. Ja mam od kilku lat bzika na punkcie kosmetyków naturalnych i oczywiście sprawdziłam sobie ten Maltan. Aż 2 różne parafiny w składzie... Także ten
Nie chcę się smarować świeczką xD Dalej będę Wam polecała krem do brodawek sutkowych Momme. Sutki mnie przestały boleć, zniknęły pęknięcia i suche skórki.
. Jeśli chodzi o brodawki to jest też lano-maść z Ziaji, w składzie tylko lanolina i kosztuje 10zł. Chociaż ten z Momme jest 3 razy większy więc cenowo wychodzi tak samo. A brzuch i biust smaruje olejkiem dla mam z Babydream
. Kosztuje grosze, w składzie same olejki, wit.E i zapach, a tak naprawdę chodzi o to żeby smarować regularnie czymś co uelastycznia i nawilża skórę bo nic więcej profilaktycznie nie zdziałamy
.
Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień