Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiewióreczka wrote:W Poznaniu na IP jaja...system padł i nie ma przyjęć. Kobieta obok jęczy z bólami porodowymi.
Karola daj znać. Mnie dziś raczej nie przyjmą. Muszę wynająć hotel -
Dziewczyny mam nadzieję, ze z waszymi brzuszkami wszystko dobrze :* trzymajcie sie dzielnie, a na tych IP to istne cyrki!
Moj brzuch też bardzo twardnieje w nocy. Szczególnie to zauwazam jak obudzę sie i leżę na plecach wiec od razu przerzucam sie na bok
Cały czas myślę czy kupic ta poduche C, poki co super sypiam bez wspomagaczy -
Dziewczyny, czekamy na wieści mocno trzymając kciuki! Nie wiem, jak się tu tworzy serduszka, ale przesyłam Wam ich tysiąc :*
Ja po lekkich stresach ze słabo słyszalnym tętnem malucha, mam dzisiaj nauczkęWłaśnie detektor został tak skopany przez bąbla, że mało mi bębenki w uszach nie popękały
Chyba chce mi dziecię przekazać, żebym wybiła sobie z głowy głupie myśli
Mi też twardnieje brzuch, zwłaszcza jak się w nocy obudzę na plecach a jak mam do tego pełny pęcherz to już w ogóle... Pomaga siku i zmiana pozycji, najlepiej na lewy bok.
U nas w Bielsku dzisiaj powietrza brakJa akurat musiałam korzystać z komunikacji miejskiej i nawdychałam się tego syfu, że aż mnie boli w klatce
Dramat! Jest ostrzeżenie, żeby nie wychodzić na zewnątrz, zwłaszcza dzieci i kobiety w ciąży
Smród taki, że nie sposób się nie dusić, mleko w powietrzu, można kroić niżem
-
nick nieaktualnyWiewióreczka jakas masakra. Skoro im system padł to niech sobie ręcznie zapisują ale masakra jakas.
Karolina w jakimś obleganym szpitalu jesteś?
India a w dzien ci sie zdarzy napięcie macicy?
Ja poczułam pierwszego kopniaka na ręce! Dotknęłam brzucha bo twarde a tam mi dziecko uciekło z pod ręki. A pózniej puk aż ręka sie uniosła - niesamowite!
Ja dzisiaj mam lekkie pobolewania dołem brzucha, ciągnęli i inneale wyczytałam w segregatorze mamy ginekolog ze pobolewanie dołem brzucha jak na okres jest normalne! Ze ostry mocny bol jest powodem do koniecznej wizyty w szpitalu! I powiem wam ze w szoku jestem
Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 w Tesco ruszyła jakas wyprzedaż czy to BF? A moze trafiłaś na wyprzedaż u siebie? Bo nie wiem czy sie wybierac do Tesco a chciałam jeszcze cos stamtąd dokupić bo to co ostatnio kupiłam wydaje sie byc super. Zawiodłam sie dzisiaj na next.pl myślałam ze zrobią super promocje
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Lilli90 hallo jesteś tu? Dawno nie pisałaś kochana co u was, maluszek dokazuje? Jutro masz połówkowe
Jestem, jestem, cały czas na bieżąco was czytamMoj maluszek dokazuje bardzo ładnie, chociaż dzisiaj jakoś mniej niż zwykle, ale jutro o 10.00 połowkow to już go sobie obejrzymy. Ogolnie to trochę mniej już mi brzuch twardnieje, nie boli, ale czasami czuję takie kłucie w szyjce. Trochę się obawiam jutrzejszej wizyty bo mimo przyjmowania lekow tsh już od 3miesiecy wzrasta, przyjmuję żelazo a hemoglobina i hematokryt ciagle spadaja i do tego w moczu wyszły bakterie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 22:37
martusiawp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLili90 wrote:Karmelllka90 wrote:Lilli90 hallo jesteś tu? Dawno nie pisałaś kochana co u was, maluszek dokazuje? Jutro masz połówkowe
Jestem, jestem, cały czas na bieżąco was czytamMoj maluszek dokazuje bardzo ładnie, chociaż dzisiaj jakoś mniej niż zwykle, ale jutro o 10.00 połowkow to już go sobie obejrzymy. Ogolnie to trochę mniej już mi brzuch twardnieje, nie boli, ale czasami czuję takie kłucie w szyjce. Trochę się obawiam jutrzejszej wizyty bo mimo przyjmowania lekow tsh już od 3miesiecy wzrasta, przyjmuję żelazo a hemoglobina i hematokryt ciagle spadaja i do tego w moczu wyszły bakterie...
Ja tez juz troszkę mam stracha przed poniedziałkiem. Ale tez bardzo sie nie mogę doczekać.
Co to tarczycy ja mam letrox 100 4x w tyg i letrox 125 3x w tygodniu i tak poniżej 1 i właśnie w ciazy moja tarczyca lepiej pracuje niż przed. A ty jakie masz dawki?
Ostatnio pisałam o żelazie ze w DDT mówili ze witamina C pomaga wchłanianie. Robiłaś posiew? Mnie tez czasem kłuje w pochwie a raz mnie tak mocno szyjka zakuła 3 razy, że krzyknęłam ale robiłam wymazy z szyjki i wszytsko ujemne pochwa posiew też prawidłowy. Wiec takie kłucia pewnie sa normalne -
Karolina ja sie na długościach szyjek nie znam... ale skoro lekarz mowi, ze krotka to stosuj sie do jego zalecen a na pewni bedzie dobrze :* jednak dobrze, ze pojechalas sprawdzic
Karmelka w dzien tez sie zdarza, ale bez porównania do tego co dzieje mi sie w nocy -
Ja idę we wtorek na zwykła wizytę, ale też już munpowiem żeby mi zmierzył bo nigdy nie mierzył... aż mam stracha bo tak piszecie o tych szyjkach...
Karolina jedz ta nospe i leż z dupa do góry i będzie dobrze !👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyKarmelllka90 ja euthyrox przyjmuje 75 a weekendy 50 przed ciąża udało mi się zejsc do 0,4 a teraz już 1,68. W ciąży która poroniłam tsh wyszło mi 4 i teraz tak się tego obawiam. Żelazo popijam świeżo wyciskanym sokiem z pomarańczy. Posiewu noe robiłam bo dopiero dzisiaj odebrałam wyniki. Zobbaczymy co jutro powie ginekolog.
-
My dziś z mężem skorzystaliśmy z promocji na black friday i zamówiliśmy wózek Bebetto Holland i fotelik samochodowy Cybex Aton M razem z bazą która będzie kompatybilna z kolejnymi większymi fotelikami. Jest oszczędność
Na więcej zakupów nie miałam dzisiaj czasu, od rana coś się działo, a potem 3 godziny jazdy do mamy. Idę spać bo jestem padnięta, bo jeszcze prowadziłam samochód całą drogę. Dzień uważam za udany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 23:11
martusiawp lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN