Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
sowa81 też tak miałam! Papier toaletowy z pomarańczowym kwiatkiem. Zawał przy każdej wizycie w kibelku.
malutka_mycha ja mam w jajniku dwie torbiele po stymulacji i dwie lekarki mówiły, że może mnie to czasem zakłuć ale, żeby kompletnie się tym nie przejmować. Obie lekarki są na prawdę bardzo dobre.sowa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyABI90 bardzo mi przykro.
Ja dzisiaj zrobiłam test, chyba już ostatni. Kreski równe, 18dpo...
Dzisiaj przy zmywaniu pocieklo mi na wkładkę... Sporo. Już myślałam sobie, że to koniec, że krwawie. A to tylko śluz przezroczysty poleciał.... Można zwariować na tym początku
Chciałabym już być po wizycie ale też nie chce iść wcześniej, zanim serduszko zacznie bić.. No i tak czekam... Zazdroszczę tym, które już serduszko widziały -
Hej dziewczyny. Nie odzywałam się dotychczas na forum, bo chcialam zaczekać do 1 wizyty. Podczytywałam codziennie wasze wiadomości i wcześniej zapisałam się tylko do tabeli z wizytami. Wizytę miałam dzisiaj - wg OM 7t2d, wg USG 7t4d, zarodeczek jest i ma 1.5cm, serducho bije radość wielka!
Daffi, malutka_mycha, Mama360, Paula 90, Adonis_26, siamyrka, DoCelu 3, B_002, Pati28M, kamylalyt lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaczysko wrote:Hej dziewczyny. Nie odzywałam się dotychczas na forum, bo chcialam zaczekać do 1 wizyty. Podczytywałam codziennie wasze wiadomości i wcześniej zapisałam się tylko do tabeli z wizytami. Wizytę miałam dzisiaj - wg OM 7t2d, wg USG 7t4d, zarodeczek jest i ma 1.5cm, serducho bije radość wielka!
Tego właśnie zazdroszczę Super, że wszystko w porządku. -
kaczysko wrote:Hej dziewczyny. Nie odzywałam się dotychczas na forum, bo chcialam zaczekać do 1 wizyty. Podczytywałam codziennie wasze wiadomości i wcześniej zapisałam się tylko do tabeli z wizytami. Wizytę miałam dzisiaj - wg OM 7t2d, wg USG 7t4d, zarodeczek jest i ma 1.5cm, serducho bije radość wielka!
-
Daffi wrote:Melduję się z wynikami:
beta:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/15f799a754d6.jpg
Progesteron:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a4706999e7e.jpg
i jeszcze test zrobilam przed chwila ten sam co wczoraj i tak kminię czy jest ciut ciemniejszy czy nie? płytkowy zostawiłam na rano żeby mieć jakiś test z porannego moczu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d0f6b7b89125.jpgDaffi lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:pierwszy bladzioch ale taki ledwo cien cienia byl w 8dpo.
wczoraj byl ten 13dpo co na zdj na gorze jest i wtedytez byla robiona beta.
dzis test w 14dpo to ten na dole.
Wszystkie testy nie z porannego moczu. Ale ja mam pewnie slabo przenikajace hcg do moczu. w pierwszej ciazy wszystkie testy to byla biel vizira a u lekarza sie okazalo ze to 8+3.
powtarzac zamierzam ale jutro swieto wiec dopiero w czwartek mogę.
Ja bym się nie stresowała. U mnie byl cień cienia 10 dpo, nast dnia beta 10.97, za dwa dni takie jak u ciebie 13dpo i beta 37.96 i do kolejnej bety 6 dni po 1wszej -470 i test też nie mega mocny. Szybko sie pojawiło ale kreski takie jak u ciebie.Daffi lubi tę wiadomość
-
kaczysko wrote:Hej dziewczyny. Nie odzywałam się dotychczas na forum, bo chcialam zaczekać do 1 wizyty. Podczytywałam codziennie wasze wiadomości i wcześniej zapisałam się tylko do tabeli z wizytami. Wizytę miałam dzisiaj - wg OM 7t2d, wg USG 7t4d, zarodeczek jest i ma 1.5cm, serducho bije radość wielka!
Witaj -
A ja powiem Wam, że dziś mam okropny dzień... Głowa mnie boli straszliwie (już chyba 3 dzień), mdłości mam cokolwiek nie zjem, albo jak jestem głodna (a w samochodzie na rzyganie bierze mnie po przejechaniu 100m...),zgage taka, jakiej w życiu nie doświadczyłam i zmęczenie jak nigdy... Dziś walczę po prostu o przetrwanie. Idę spać, goście siedzą z A. Mam nadzieję, że jutro będzie odrobinę lepiej.
Wszystko będzie Dziewczynki dobrze i nie wkręcac sobie :* -
Poprzednią ciążę straciłam w 14 tc w maju, dlatego chciałam odczekać do pierwszego usg zanim zacznę się tutaj udzielać. Obecna była miłym i szybkim prezentem. Polecam wam pierwszą wizytę planować po 7 tc..serducho w 100% już zazwyczaj jest i wizyta daje większą satysfakcję. W poprzedniej ciąży byłam na pierwszym usg w 5tc i do dzisiaj pamiętam ten stres, bo pęcherzyk był oczywiście jeszcze pusty. Oczekiwanie na kolejne usg 2 tygodnie było bardzo stresujące. Wyczekanie do 7 tc na pierwsze usg jest dużo przyjemniejsze niż pójście w 5 tc i później bardzo nerwowe kolejne tygodnie
siamyrka, B_002, DoCelu 3 lubią tę wiadomość
-
Adonis_26 wrote:Ja bym się nie stresowała. U mnie byl cień cienia 10 dpo, nast dnia beta 10.97, za dwa dni takie jak u ciebie 13dpo i beta 37.96 i do kolejnej bety 6 dni po 1wszej -470 i test też nie mega mocny. Szybko sie pojawiło ale kreski takie jak u ciebie.
-
Daffi ja 15dpo też nie miałam kreski testowej tak ciemnej jak kontrolna. Mniej więcej o połowę bledsza była, a 16dpo beta 959.
Dopiero kilka dni poźniej dzień przed betą 6004 obie kreski były grube i mocne, zrobiłam wtedy ten test dla własnej przyjemności żeby takie kreski zobaczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 23:00
Daffi lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej! Dawno się nie odzywałam bo jesteśmy na urlopie w Pl u rodzinki i mnóstwo się dzieje. Ale nadrobiłam was bo moj właściwie jedyny objaw to bezsenność... witam nowe dziewczyny i gratuluje udanych wizyt! Ja bety dotąd noe robiłam i chyba już noe będę tylko doczekam do usg (jeszcze półtora tygodnia....) karmellka mam nadzieje ze lepiej!