Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
estrella wrote:Ja używałam tej dołączonej do wózka i dla mnie była wystarczająca.
Ktoś tu kiedyś polecał torbę baby ono supreme... Fajna wizualnie i ma wiele przegródek, wydaje się dość praktyczna.
no wlasnie ja kupilam wozek bez torbyi dlatego szukam
zaraz kukne na te baby one...... -
aaa no i temat grup na fejsie... byłam na grudniówkach 2015, wrześniówkach 2017 i teraz tutaj i nigdy nie udało się nikomu mnie na grupę namówić. lubię tu pisać, lubię taką "anonimowość" i chciałabym, żeby tak zostało, ale jak znam życie, to po porodzie większość przejdzie tam, a tutaj wątek padnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 22:06
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Martita25 wrote:Mam nadzieję że to to. A miałyście tak żeby trzymaly cały dzień takie kłucia w boku/na dole? Nie chcę panikować i jechać na IP
Jutro będę miała dzień w kuchni przed sylwestrową domówką, mam nadzieję że mnie to nie wykończy i wytrwam długo na imprezie.Martita25 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnystresant wrote:myslisz ze droga? 60zl ? na allegro mi sie zadne nie podobaja i kazda na to samo kopyto uszyta.....podobaja mi sie z tego la millou, no ale 300 nie dam za torbe....
Jakbyscie mialy jakies typy pliss dajcie linka....... -
nick nieaktualnyespoir wrote:aaa no i temat grup na fejsie... byłam na grudniówkach 2015, wrześniówkach 2017 i teraz tutaj i nigdy nie udało się nikomu mnie na grupę namówić. lubię tu pisać, lubię taką "anonimowość" i chciałabym, żeby tak zostało, ale jak znam życie, to po porodzie większość przejdzie tam, a tutaj wątek padnie
espoir, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA właśnie jak spędzacie sylwestra? Do nas miała przyjechać moja przyjaciółka ale nie dostała wolnego
a ma do Krakowa 4 h jazdy więc weźmie sobie urlop jakoś w styczniu. Sąsiedzi, że tak powiem chcieli się wprosić w zeszłym roku była u nas domówka i było super, ale ja nie mam na prawdę ani pleców ani chęci do stania w kuchni a męża nie chcę obarczać tym i ostatecznie spędzimy sylwestra we dwójkę z Leonką
i będziemy oglądać sylwester w Zakopanem bo kocham to miejsce
-
My się na domóweczkę do znajomych wybieramy, ale zawsze mamy taką zasadę że umawiamy się co kto do jedzenia przygotuje, więc jutro też troszkę trzeba będzie postać w kuchni. Mąż jutro do pracy więc będę sobie radzić sama.
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
U nas w tym roku domowka. Od kilku lat w podobnym składzie tylko domy zmieniamy. Będzie 14 osób, każdy już wie co przynosi więc prace są rozłożone po równo, tylko sprzątanie spadnie ma Męża
Dzięki za opinię o meblach Stuva, właśnie to mi się w nich podoba że mają wiele wariantów na potem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 23:09
Karmelllka90, B_002, estrella lubią tę wiadomość
-
Martita25 wrote:Mam nadzieję że to to. A miałyście tak żeby trzymaly cały dzień takie kłucia w boku/na dole? Nie chcę panikować i jechać na IP
Karolina mi też Filip stawia macice swoimi ekscesami. Już się przyzwyczaiłam nawet.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 23:41
Martita25 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
B_002 wrote:Spokojnie. Mi się to zdarzało, nawet dzisiaj mam takie kłucia więzadeł. Już popołudniu i wieczorem to leżę i odpoczywam. Mała ciągle się dzisiaj wierci a to dodatkowo sprzyja twardnieniom i tym bólom.
Jutro będę miała dzień w kuchni przed sylwestrową domówką, mam nadzieję że mnie to nie wykończy i wytrwam długo na imprezie.
-
A co do sylwestra to my też standardowo w domu w trójkę
no już w czwórkę licząc lokatorkę brzuszka
Podziwiam dziewczyny które mają siłę jeszcze coś robić i szykować domówkę. Ja jutro tylko obiad zrobię a przekąski na wieczór już mąż zapowiedział że zrobi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 23:53
-
Karmelllka90 wrote:A boli to kłucie masz ciągiem? Nawet jak leżysz? Czy przy ruchu? Tylko po jednej stronie czy bardziej środek?
-
Martita25 wrote:To kłucie mam cały dzień dokładnie w tym samym miejscu tylko po jednej stronie - prawej. Nisko, trochę wyżej niż pachwina. To jest typowe kłucie, nie ciągnie ale boli. Zakluje, przestaje i tak w kółko. Czasem co 10 sek czasem co 5 minut ale od południa caly czas co chwilę zakluje. Jak leżę to też. Nie ma znaczenia, co robię choć może faktycznie przy chodzeniu jeszcze bardziej się nasila
Obstawiam te więzadła, nie martw się. Mnie ciągle coś kłuje i boli, chyba już przywykłam.Martita25 lubi tę wiadomość
-
Karolinka ja też przed zawsze nie mogę spać ...stresujące i jednocześnie takie nakręcające jest to czekanie na wizytę
Mi chyba przeszło ale ogólnie jakoś mi niedobrze...Mąż na dodatek podziębiony...żyć nie umierać -
Martita25 wrote:To kłucie mam cały dzień dokładnie w tym samym miejscu tylko po jednej stronie - prawej. Nisko, trochę wyżej niż pachwina. To jest typowe kłucie, nie ciągnie ale boli. Zakluje, przestaje i tak w kółko. Czasem co 10 sek czasem co 5 minut ale od południa caly czas co chwilę zakluje. Jak leżę to też. Nie ma znaczenia, co robię choć może faktycznie przy chodzeniu jeszcze bardziej się nasila
Powodzenia na jutrzejszych wizytach!:*
-