Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AniaKJ wrote:Miałam zacytować a polubiłam. Ja biorë oba, krew z nosa codziennie wydmuchuję, ale nie leci, ale za to na łydkach popękało mi milion naczynek, jak mój ginekolog wczoraj zobaczył powiedział, że odstawiamy acard na razie, że neoparin na przepływy powinien wystarczyć.
-
Hej. Ja wstałam na siku i włączyło mi się takie ssanie, że wciągnęłam banana i jeszcze mam kilka ciastek zbożowych do wciągnięcia w razie czego. Chciałabym nie przytyć wiele, ale co zrobić, jak ten głód tak ssie?
Ja nie mam krwawien, jedynie przy smarkaniu.
Z listy od Fasolki jedyne, czego nie używałam przy synu to szczotkaciemieniuchy nie miał, o masowaniu główki nie słyszałam wówczas.
W ogóle to cieszę się bardzo na te szkole rodzenia. Nawet, jeśli będę miała cc, to myślę że dużo nam dadzą te spotkania. Mąż zielony, to jego pierwsze dziecko. W ogóle nie ogarnia, że trzeba szykować torby, że to już bliżej jak dalej... Nie dopytuje o nic za bardzo, co jest trochę przykre dla mnie, ale chyba można go zrozumieć. Nawet, jeśli ja mówię, że sił coraz mniej, jeśli widzi mnie często leżąca i sapiaca, to jednak on tego nie odczuwa osobiście. Trzeba mówić o wszystkim. Trochę Wam zazdroszczę, że Wasi faceci tak dopytuja, nawet pospieszaja, przejmują inicjatywę, dociekaja... No ale każdy inny, nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 03:23
-
Ja też już nie śpię, wypiłam nawet herbatkę, z katarem się tak ciężko śpi
Ja już w święta pisałam, że puchną mi palce. Stopy na razie nie zauważyłam. Ale właśnie jak wstałam to ściągnęłam obrączkę i niestety ale chyba już będzie wracała na mój palec tylko na wyjscia z domu.
Kiwona ale mój facet też taki jest, że mało dopytuje. Tzn. Jak go już uświadomię, że coś jest potrzebne to czasem dopyta jak ma wątpliwości, ale tak to on nawet nie wie o co pytać tak naprawdę. Aktualnie jego najbardziej popularne pytanie to jak jesteśmy gdzieś w galerii czy gdziekolwiek to pokazuje mi dzieci i pyta „a ten ile ma?” (Lat, miesięcy) albo co jeszcze jest na liście do kupienia, ale on pierwszy raz dziecko na rękach trzymał w listopadzie jak mojemu bratu się córka urodziła.Kiwona lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyJa też już wyspana
Co do obrączki ja zdjęłam już dawno i nie zakladam, mojej siostrze musiał złotnik rozcinać tak się jej wcieła w palca ałć...
Fasolka77 co do listy twojej bratowej to dziewczyny już większość uwag od siebie napisały, które się zgadzają z moimi poglądami ja dodam od siebej, że jak przeczytałam o ciekłej parafinie to mi włosy dęba stanęły. Najgorsze dziadostwo jakie może być, zatyka skórę, która musi oddychać już lepiej niczym nie posmarować niż tą parafiną.
A co do kremu do twarzy to jest obowiązkowy w kosmetyczne malucha, na początek marzec kwiecień spacerowy spf 25 ( polecam mommy lub derma - oba super skład) ale na później już obowiązkowo spf 50 i tu też polecam mommy lub dermaLolka30, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do obrzęków wczoraj kazałam siostrze oglądać moje nogi haha jest pielęgniarką. Nie stwierdziła spuchnięcia, pewnie już delikatne obrzeki się zaczynają stąd te odbite skarpetki.
Ja też jak oczyszczam nos to widzę, że naczynka pękają w nosie. Mam tak od początku ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 06:03
-
nick nieaktualnyWczoraj pojechałam z siostrą do Pepco i kupiłam pięknego drewnianego konia na biegunie jak ze starego drewna jako dekoracje do pokoiku małej cudo za 4,99... Myślę że do końca stycznia pokoik będzie gotowy i w lutym zaczniemy organizować komode i szafę z mężem on już chce wieszać te ubranka
to mnie rozczula, że on się tak angażuje, nie raz mam mokre oczy.
Jestem wdzięczna Bogu za tego faceta. Wczoraj miałam rozmowę z przyjaciolka, i teraz mnie wzielo na refleksję.
A w rossmannie kupiłam już wyposażenie kosmetyczki do szpitala.valetta94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy można jakiego krople na zatkany nos? Żyć już mi się odechciewa normalnie👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
stresant wrote:moje dzieciaki sie do dzis ladnie bawia a to stare konie sa...2,5 roku roznicy....rozna plec, inne zainteresowania......chociaz tez bardzo czesto sie bija i kluca, ale jak ktory wyjedzie dluzej niz na 2 dni to odrazu tesknia za soba i pytaja sie kiedy wroci...chyba sie im nudzi, bo nie maja komu dokuczac
Brzmi super! A kto jest starszy syn czy córa?
-
dziewczyny z cc... pytanie techniczne... kiedy mierzycie cukier na czczo? codziennie o tej samej porze? wstajecie, mierzycie i idziecie spać dalej? czy po prostu jak wstaniecie niezależnie o której godzinie?
ja np wczoraj i dziś wstałam ok 7 na siku i zmierzyłam zaspana - 100, położyłam się i obudziłam się ok 8 wyspana i cukier 92.... wiem , że nie powinno sie mierzyć dwa razy ale to jest silniejsze ode mnie i wyniki powodują coraz większy mętlik w mojej głowie...no bo które są miarodajne..? wiadomo jak się idzie do labo to zazwyczaj pomiar jest po 8.... jak się to wszystko ma w stos. do interpretacji wyników?Fasolka77
-
Fasolka, Paula dzięki... wysłałam męża do apteki po prenalen i olejek eukaliptusowy. Woda morska ininhalacje z soli fizjologicznej w zasadzie nic nie dają. Tzn. Dały- nie mam kataru. Ale mam tak zatkany nos... czytałam, że to właściwie może być objaw ciążowy :o👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Dziewczyny jaki miałam koszmar, jeszcze se nie moge otrzasnac
obudzilam sie zryczana, jeszcze mam poduszke mokra. Dobrze, ze od razu poczulam kopniaki Małej i brzuch od rana faluje to sie troche uspokoilam.
Nie wyobrazam sobie aby tego maleństwa mogło z nami nie bycchyba bym umarla
Dobrze, ze to tylko zly sen -
India biedna, znam ten ból mi się ostatnio śniło, że mi wody odeszły i pakowałam torbę szybko (bo przecieżz nie mam spakowane) i płakałam do męża, że to jeszcze za wcześnie i że pewnie nie uda się go uratować
ale ja w ogóle cała ciąże mam takie złe sny nie tylko o dziecku ale w ogóle
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️