Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jadę do Poznania na wizytę, trzymajcie kciuki :*
A Lili to już się naprawdę martwić zaczęłam...jeśli wszystko u niej OK, to wpieprz się należyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 16:17
Karollinax26, DorotaAnna, martusiawp, Fasolka77, Kiwona, Karmelllka90, estrella, KarmeLoVe lubią tę wiadomość
-
India, ja kupiłam Szumisia przez internet, dziś będzie wysłany, także dam znać jak przyjdzie
Mój kuzyn już nawet nie był taki mały i połknął kiedyś złotówkę
Także moja córka będzie używała tej przywieszki tylko wtedy, kiedy ja będę miała ją na oku. -
Wiewióreczka wrote:Jadę do Poznania na wizytę, trzymajcie kciuki :*
A Lili to już się naprawdę martwić zaczęłam...jeśli wszystko u niej OK, to wpieprz się należy
Daj koniecznie znać! Będziemy czekać tu na wieści! Wierzę, że wszystko ok i wrócisz do domu
Ja się Lili mega już stresuję, tak długo już się nie odzywa ...Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Daj koniecznie znać! Będziemy czekać tu na wieści! Wierzę, że wszystko ok i wrócisz do domu
Ja się Lili mega już stresuję, tak długo już się nie odzywa ...
Ale ja jestem dobrej myśli, że po prostu jest bardzo zajęta i nie ma czasu tu zaglądać.Karollinax26, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Dajcie znać dziewczynybpo wizytach
Noo Lili to wpierdziel dostanie jak nic za te nerwy nasze
Że dzieci monety zjadają to się chyba często zdażaa ostatnio czytałam artykuł, że chyba w Angli 12 dorosłych facetów połykało te żółte główki od ludzików lego i sprawdzali jak długo idzie przez przewód pokarmowy xd
Ale tez jakiś czas temu w wiadomościach było o dzieciaczku który połknął otwartą agrafkę w wózku bonod środka na agrafkę matka przypięła jakiś medalik czy czerwona wstążkę...👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karollinax26 wrote:Ja pasztet też jem, nawet nie słyszałam że nie można
może dlatego czasem piszą, że nie można bo w pasztetach jest wątróbka.. a wątróbka ma VIT A niezalecaną w ciąży. Ale jak się zje od czasu do czasu to chyba nie ma problemuFasolka77
-
Paula 90 wrote:MamaAga - Ty 8 Michałków a ja pączka i cztery kulki Lindt. I cukier po godzinie 106. To może ja powinnam jeść słodycze, wtedy cukier nie skacze
Paula niestety skacze... tylko przed 1h..następuję gwałtowny wzrost i równie gwałtowny spadek...
Fasolka77
-
india wrote:Karolina to czekam na info.
Tak sobie myślę, ze wlasnie ten zamek to moze tak specjalnie wykonany, aby w razie urwania zawieszki dziecko nie moglo kek polknac. Albo mam wadliwy model
Wiewioreczko kciuki!
Nie ma problemu, dam znaćale może rzeczywiście jest tak jak mówisz, bezpiecznie wykonany
india lubi tę wiadomość
-
india wrote:Chyba nadrobiłam
Dziewczyny, ktore maja Szumisia-Lene
(Karolina i Valetta?) mam pytanie o zamek przy kieszonce. Czy macie suwak bez tej przywieszki? Bo zastanawiam sie czy to jskies bezpieczne rozwiazanie czy ten "cypelek" mam urwany :p
Kurcze ja nie pomogę bo nie przyglądałam mu się a nie ma mnie na miejscu żeby sprawdzić mojego szumisia
Ja przytyłam już 13 kg..
Przyszły moje koszule z Esotiq, ta ostatnia którą chyba India przymierzała idzie do zwrotu bo ma dziwny gniotliwy materiał i jest wieeeelka. Te 2 pierwsze zostają, ale mama mi je skróci ładnie przed kolano i ramiączka też skróci. W sumie mogłyby być mniejsze nawet rozmiar M, ale po zmniejszeniu będą ok a były z wyprzedaży to zostają -
Valetta czyli co do koszuli masz podobne odczucia jak ja
po przymierce mnie tez zupelnie ona nie podpasowała. Wlasnie ostatnio tez u mnich wzielam koszule M, a ty skoro masz możliwość przerobki to super. Bo ceny korzystne i koszule fajne to szkoda odsyłać
valetta94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam 3kg na plusie, niby według kalkulatorów mam 5kg niedowagi jak ja ten etap ciąży. Ale moja gin mówi że jest ok. Ja startowałam z nadwagą więc u mnie mogłoby nie być nawet wcale przyrostu.
Teraz tak sobie myślę że jak ta tarczyca faktycznie do leczenia to i dietę trzeba zmodyfikowac. Przestać wpieprzac słodkie na przykład. Przestałam mieć apetyt od kilku dni i wchodziły mi tylko słodycze. A teraz to już chyba w ogóle przestanę jeść. Smakuje mi tylko woda niegazowana. I to tonami.
I dzisiaj jadłam z mężem parówki (on je parówki codziennie) i mi smakowały nawet a raczej unikam.
Ehhh, już nie mogę się doczekać co jutro się dowiem. -
Ja mam 5 kg na plusie. Aż tez zobaczyłam w kalkulatorze i tez mi pokazuje że jeszcze 2 kg powinnam być cięższa
ale moja mama mówi że też mało tyła w ciąży
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Paula 90 wrote:Ja mam 3kg na plusie, niby według kalkulatorów mam 5kg niedowagi jak ja ten etap ciąży. Ale moja gin mówi że jest ok. Ja startowałam z nadwagą więc u mnie mogłoby nie być nawet wcale przyrostu.
Teraz tak sobie myślę że jak ta tarczyca faktycznie do leczenia to i dietę trzeba zmodyfikowac. Przestać wpieprzac słodkie na przykład. Przestałam mieć apetyt od kilku dni i wchodziły mi tylko słodycze. A teraz to już chyba w ogóle przestanę jeść. Smakuje mi tylko woda niegazowana. I to tonami.
I dzisiaj jadłam z mężem parówki (on je parówki codziennie) i mi smakowały nawet a raczej unikam.
Ehhh, już nie mogę się doczekać co jutro się dowiem.
też jestem ciekawateż mam 3 kg na plusie, też startowałam z nadwagą... na słodkie się nie rzucam, piję ok 4l wody dziennie... tylko te cukry na czczo nie wkurwiają
Fasolka77