Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja codziennie dodaję sobie do czegoś 2 łyżki otrębów owsianych, do owsianki, do jogurtu, do sałatki i nigdy nie dopada mnie ten problem do tego duużo wody, warzyw, codziennie jogurt - efekt murowanyhttps://www.maluchy.pl/ci-71283.png
https://www.maluchy.pl/li-71282.png -
nick nieaktualnyKochana mi pomógł sok z kiszonej kapusty bo na jogurt tez nie mogę patrzeć ja po wizycie serduszko pukalo dostałam czopki na wymioty jeżeli nie pomogą mam skierowanie do szpitala i mam sie zgłosić w czwartek na 4 dni obcym nie musiała
Natalia, Matylda36 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Kochana mi pomógł sok z kiszonej kapusty bo na jogurt tez nie mogę patrzeć ja po wizycie serduszko pukalo dostałam czopki na wymioty jeżeli nie pomogą mam skierowanie do szpitala i mam sie zgłosić w czwartek na 4 dni obcym nie musiała
ja jeszcze czekam dluuufie dwa tygodnie.
mam nadzieje, ze szpital u Ciebie nie będzie konieczny.
Miriam lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, tak w sumie sobie mysle ze dobrze wam, mozecie pojsc na zwolneinie lekarskie i byc na nim do konca ciazy ! Dodatkowo teraz sie okres macierzynski zminil i bedziecie z dzieciatkiem caly rok. Ja kurcze niestety nie mam takiej mozliwosci pojscia na zwolnienie. Dzieki Bogu wszystko jest ok ale jakbym sie zle czula to tu tak to nie dziala..a 6 tygodni przed porodem to juz zaliczaja do macierzynskiego Niektorzy naprawde na tym traca...no ale coz takie zycie..Dbajcie o siebie kobietki i nawet jak szef nie zadowolony to trudno nie on ma byc a wy i wasze dzieciatka
-
Witam wszystkie kwietniowe mamusie z wielka radoscia dołączam do Was. Według ovu termin 14 kwiecień.
Dowiedziałam sie dzisiaj. Troszkę dalej nie mogę wyjść z szoku. Z powodu infekcji byłam już dzisiaj u ginekologa i widziałam pecherzyk ciazowy z cialkiem żółtym w środku. Beta: 7412 mlU/ml a progesteron 29,58. Trzymajcie kciuki dziewczyny!Natalia lubi tę wiadomość
-
Witam
Według ovu termin mam na 5 kwietnia.Mdłości mam umiarkowane, ale może dlatego, że przesypiam - wstaję zwykle koło 14.00. Raz zwymiotowałam i to wieczorem. Ale za to zachcianki mam na całego - teraz faza kuchni włoskiej i na bagietkę z masłem i dżemem lu masłem i nutellą. -
nick nieaktualnykozgo wrote:my właśnie u znajomych na grillu byliśmy i jak mnie mdlosci złapały to całe jedzenie wyladowalo w toalecie i kto mówił że mdlosci sa poranne:/