Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kozgo biedna. Trzymaj się to pewnie chwilowe. Kurcze ten trzeci trymestr daje popalić czasami. Od 10.02 w Lidlu promocje dla dzieci, na kosmetyki z Hippa, ale i jakieś ciuszki mają się poajwić. Chyba podajdę bo mają być body w marynarskim klimacie. A tego właśnie szukam, pytanie tylko czy w sklepie będzie dostępne to co w gazetce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 17:23
-
hehe Nieśmiała, czytam Twój post i akurat emitują reklamę z lidla
powinny być na sklepie te produkty, znając życie to już Ci zainteresowani będą stać przed sklepem w dzień promocji i jak ja sobie pojadę to nie będzie co wybierać
Kozgo mi na mdłości zawsze pomagało, że jak już czułam, że się zaczynają to coś małego sobie przegryzłam. W pracy zawsze miałam pod ręką paluszki albo biszkopty...
Właśnie wróciliśmy z mężulkiem ze spaceruchyba częściej muszę sobie takie spacery robić... zaraz lepiej się czuję...
Mnie niestety od paru dni dopadły bóle spojenia...no ale Wy już wcześniej je miałyście więc wiem, że to normalne... trzeba przeżyć
-
Tusia bóle spojenia jeszcze przede mną, mdłości naszczęście przeszły i były tylko chwilowe:) w lidlu beda podobno husteczki do pupy tojours, któraś z dziewczyn zajmująca się chemią mówiła, że mają dobry skład mi z ubranek najbardziej podobały się ogrodniczki ale jak się tłum rzuci to może być ciężko ale może się nam uda coś wychaczyc. Mi dziś na spacer nie starczyło czasu bo zakupy, potem ciasto na jutro na urodziny siostrzenicy i obiad u mamy i tak dzień zleciał.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny w miejscu gdzie miałam kolczyk w pępku dziurka zrobiła mi sie czerwona i swędzi i boli kolczyka juz długo nie noszę wiec nie wiem co tak nagle:( synuś dał w nocy popalić wiercić sie kręcił a mnie bolał żołądek i od 4 do 7 nie spałam a na 9 do siostry pomagać w kinderbalu heh
-
nick nieaktualnyja jeszcze moja mame sobie na dwa dni wyobrazam - profesjonalnie umyje dziecko i zrobi obiad
ale tesciowa nawet teraz nie odwiedza wiec pozniej tez nie musi ;P ale masz racje - lepiej sie zasapac, ale niezaleznie w swoim krzywym mieszkaniu niz sie meczyc z kims kto ma inne przyzwyczajenia
-
Kozgo mnie też ostatnio w nocy bolał żołądek...
Kinderbale
tez nas to czeka
No Koral wyobrażam sobie jak musisz sapać bo ja czasem też już sapie jak coś szybciej chce zrobić albo jak się ubieram na wyjście na dwór.
Aktualnie mam chorego męża w domku więc się nie nudzę -
kozgo - Nie wiem za bardzo co ci z tym pępkiem poradzić, ale może rzeczywiście to przez wybryki synusia od środka...Ja spojrzałam wczoraj w lustrze na mój brzuch i kapnęłam się z kolei, że mojego pępka to już prawie...nie ma...przedtem miałam sporą dziurkę, palca szło wsadzić, a teraz została mi na jego miejscu kreska...
koral - kochana, teraz nosisz w sobie podwójny bagaż, więc nie ma się co dziwić, że sił brakuje...Ja mam jedno i zadyszkę mam po wejściu na 1. piętro...
My mieszkamy z moją mamą i bardzo narzekać nie mogę na nią, bo się w nic nie wtrąca, za to moja teściowa nawet na odległość by chciała wszystko kontrolowaćMam nadzieję, że nie zmieni swoich dotychczasowych zwyczajów i nie będzie mi się ładować do domu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 11:09
-
Moja mama pewnie będzie częstym gościem u nas
mieszka dwa domy dalej
Teściowa natomiast na sąsiedniej ulicy:) Nieźle się urządziliśmy co ???
Szczerze mówiąc to nawet się cieszę, że jeśli będę potrzebowała pomocy to przyjdzie moja mama:) Mój mąż już zapowiedział, że babcie jak chcą mogą sobie przychodzić ale bez żadnego wtrącania
Jeśli będzie za dużo dobrych rad się pojawiało to grzecznie zaprotestujemy
-
Moja mama to ogarnia dzieci, które są samowystarczalne hehe pieluch zmieniać nie umie, ostatnio córce siostry dała mleko zrobione na wrzątku i mała poparzyla sobie język ale za to się nie wtrąca :p natomiast teściowa umie się zajmować dziećmi za to juz mi mowi "mam nadzieje, ze go bez smoczka wychowanie, mam nadzieje ze bez słodyczy itd itd bleh na co ja mowie zawsze, że wyjdzie w praniu i nic nie zakładam
-
nick nieaktualny