X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo biedna. Trzymaj się to pewnie chwilowe. Kurcze ten trzeci trymestr daje popalić czasami. Od 10.02 w Lidlu promocje dla dzieci, na kosmetyki z Hippa, ale i jakieś ciuszki mają się poajwić. Chyba podajdę bo mają być body w marynarskim klimacie. A tego właśnie szukam, pytanie tylko czy w sklepie będzie dostępne to co w gazetce.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 17:23

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Nieśmiała, czytam Twój post i akurat emitują reklamę z lidla :) powinny być na sklepie te produkty, znając życie to już Ci zainteresowani będą stać przed sklepem w dzień promocji i jak ja sobie pojadę to nie będzie co wybierać :)

Kozgo mi na mdłości zawsze pomagało, że jak już czułam, że się zaczynają to coś małego sobie przegryzłam. W pracy zawsze miałam pod ręką paluszki albo biszkopty...

Właśnie wróciliśmy z mężulkiem ze spaceru :) chyba częściej muszę sobie takie spacery robić... zaraz lepiej się czuję...

Mnie niestety od paru dni dopadły bóle spojenia... :( no ale Wy już wcześniej je miałyście więc wiem, że to normalne... trzeba przeżyć :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia bóle spojenia jeszcze przede mną, mdłości naszczęście przeszły i były tylko chwilowe:) w lidlu beda podobno husteczki do pupy tojours, któraś z dziewczyn zajmująca się chemią mówiła, że mają dobry skład mi z ubranek najbardziej podobały się ogrodniczki ale jak się tłum rzuci to może być ciężko ale może się nam uda coś wychaczyc. Mi dziś na spacer nie starczyło czasu bo zakupy, potem ciasto na jutro na urodziny siostrzenicy i obiad u mamy i tak dzień zleciał.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=hVDsKK tu mam link do ulotki :)

• kozgo Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w miejscu gdzie miałam kolczyk w pępku dziurka zrobiła mi sie czerwona i swędzi i boli kolczyka juz długo nie noszę wiec nie wiem co tak nagle:( synuś dał w nocy popalić wiercić sie kręcił a mnie bolał żołądek i od 4 do 7 nie spałam a na 9 do siostry pomagać w kinderbalu heh

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze moja mame sobie na dwa dni wyobrazam - profesjonalnie umyje dziecko i zrobi obiad ;) ale tesciowa nawet teraz nie odwiedza wiec pozniej tez nie musi ;P ale masz racje - lepiej sie zasapac, ale niezaleznie w swoim krzywym mieszkaniu niz sie meczyc z kims kto ma inne przyzwyczajenia

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo mnie też ostatnio w nocy bolał żołądek... :( Kinderbale :) tez nas to czeka :)

No Koral wyobrażam sobie jak musisz sapać bo ja czasem też już sapie jak coś szybciej chce zrobić albo jak się ubieram na wyjście na dwór.

Aktualnie mam chorego męża w domku więc się nie nudzę :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo - Nie wiem za bardzo co ci z tym pępkiem poradzić, ale może rzeczywiście to przez wybryki synusia od środka...Ja spojrzałam wczoraj w lustrze na mój brzuch i kapnęłam się z kolei, że mojego pępka to już prawie...nie ma...przedtem miałam sporą dziurkę, palca szło wsadzić, a teraz została mi na jego miejscu kreska...

koral - kochana, teraz nosisz w sobie podwójny bagaż, więc nie ma się co dziwić, że sił brakuje...Ja mam jedno i zadyszkę mam po wejściu na 1. piętro...
    My mieszkamy z moją mamą i bardzo narzekać nie mogę na nią, bo się w nic nie wtrąca, za to moja teściowa nawet na odległość by chciała wszystko kontrolować :/ Mam nadzieję, że nie zmieni swoich dotychczasowych zwyczajów i nie będzie mi się ładować do domu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 11:09

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina ale to niestety wyglada jak jakies zakarzenie i chyba nie obejdzie się bez lekarza bo dziurka po kolczyku czerwona i boli:(

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • koala82 Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo a masz Octenisept? jest naprawdę rewelacyjny w takich sytuacjach, do jutra zanim pójdziesz do lekarza mogłabyś sobie już to miejsce odkazić, preparat pomaga w gojeniu takich miejsc

p19uugpjmxse1q13.png
    3jvzpx9iv6zlovc6.png
    atdcj48aatau4j6i.png

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może rzeczywiście przemyj to tym osceniseptem jak pisze Koala...odkazi, a nóż pomoże się zagoić...

Eh, dopadła i mnie w końcu zgaga..:/ A już myślałam, że się obejdzie...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam od rana zobaczymy czy przejdzie. Dzis mąż sprząta w domu a my zaraz robimy pizze z dzieciakami :) a mały tak sie wypycha przez żołądek :)

Karina mi super mleko i migdały na zgagę pomagają :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 13:58

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a dziwisz się,że się wypycha ??? :) też che aktywnie uczestniczyć w kinderbalu :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie :) On też chce być aktywnym uczestnikiem :D Byś czasem nie zapomniała, że na tym balu jest jedno dziecię więcej :D

kozgo lubi tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no on dostał specjalne zaproszenie:) objadlam się jak bąk hehe ale Wam powiem, że od środy na wysokich obrotach jestem i jestem mega zmęczona jutro chyba poleniuchuje cały dzień, a wieczorkiem teatr trzeba korzystać przed porodem:)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie tak jakoś wyszło :) idziemy do komedii http://www.teatrkomedia.pl/ostra-jazda

Makcza super, że tak kuchnie zrobiliście :) czas nie trzeba dużej kasy żeby coś super zrobic :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama pewnie będzie częstym gościem u nas :) mieszka dwa domy dalej :P Teściowa natomiast na sąsiedniej ulicy:) Nieźle się urządziliśmy co ??? :D Szczerze mówiąc to nawet się cieszę, że jeśli będę potrzebowała pomocy to przyjdzie moja mama:) Mój mąż już zapowiedział, że babcie jak chcą mogą sobie przychodzić ale bez żadnego wtrącania :) Jeśli będzie za dużo dobrych rad się pojawiało to grzecznie zaprotestujemy :P

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama to ogarnia dzieci, które są samowystarczalne hehe pieluch zmieniać nie umie, ostatnio córce siostry dała mleko zrobione na wrzątku i mała poparzyla sobie język ale za to się nie wtrąca :p natomiast teściowa umie się zajmować dziećmi za to juz mi mowi "mam nadzieje, ze go bez smoczka wychowanie, mam nadzieje ze bez słodyczy itd itd bleh na co ja mowie zawsze, że wyjdzie w praniu i nic nie zakładam

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też zawsze się nie wypowiadam co będę robić i jak. Wszystko wyjdzie w praniu. Wiadomo, że to pierwsze dziecko to zawsze jest rozpieszczane ;) tak już jest :P :D

dqprj44jypq2k6s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo a moja na odwrót jak to bez smoka smoczek musi być a mnie szlak trafia na słowo smoczek już mi zapowiedziała ze jak zostanie sama z mała to smoka jej da :/ wiec niech nieliczy ze to szybko nastąpi

‹‹ 143 144 145 146 147 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ