X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2014, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na narożniku w salonie już sobie rozkładam :) przeżyje ta noc przynajmniej przy tv będę spać bo lubię ale w sypialni nie ma :D bo teraz miejsca nie ma na tv bo po remoncie ścianę zajęła tapeta dla małej haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No foch babki z nas ;)

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cóz, takie te chłopy są, że jak nie trzeba się uruchamiać na nich to fochować! Cóż zrobić, kiedyś odpowiedzą za swoje głupoty i winy! Ja ide w kimono, bo jutro szykuje się ze zilustrowania rozpoczętego 30 tygodnia i nie chce wyglądać jak zombii hihi:D

A Ty kochana meliska i też do spania!

Dobranoc!

Miriam lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :) Słońce przywitało mnie z okna i aż uwierzyć nie mogę po ostatniej szarudze jaka panowała na zewnątrz ;)

Wczoraj byłam na baletach do 23, tj. u koleżanki na mini-parapetówce, posiedziałyśmy, pogadałyśmy i jeszcze dostało mi się super dresik + body dla małego :)

Ah te nasze chłopy...czasem nie ma innego wyjścia, jak się na nich pofoszyć ;) W tej ciąży w fochach osiągnęłam już chyba mistrzostwo ;) Aż mi czasem go żal...ale tylko troszkę ;)

Lecę kochane do szkoły, a Wam życzę miłej niedzieli :)

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to na moim metrażu to mając focha to bym musiała uciec na fotel haha albo rogalem się na łóżku rozdzielić. Jednak staramy się zawsze godzić przed snem bo inaczej obydwoje źle śpimy i jest lipa wiec chyba juz nawet dla własnej wygody nie chodzimy z fochem spać. Dzis mialam jakies mega głupie sny, wczoraj skończyła mi się mustella i śniło mi się, że nad ranem full rozstępów na brzuchu miałam hehe. Chciałam dzis troche poleniuchowac, a tu lipa głód mnie obudził znowu hehe, a Tymek wczoraj tak dokazywal, że chyba z godzinę z mężem się bawili aż już mnie brzuch bolał od tych kopnięć hehe

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral to siedzenie samotnie w domu jest dobijajace ale moze chociaż jakies koleżanki Cię odwiedzą jakas herbatka i ciastka na poprawę humoru:) u nas naszczescie trochę słońca, więc przesyłam Ci jego promyki;) mój mąż ostatnio też tyle pracuje, że cały dzien go nie ma, a po pracy pada jak mucha:/ moze to głupie ale ja bym bardzo chciała poczuć ucisk ma dole bo to by znaczyło, że mały się przekręcił, a tak to czuje tylko wypychajaca się kule tym razem pod prawym zebrem.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral bliźniaki za 17 dni będą na świecie więc nie będzie Tobie się już nudzić :)

• kozgo Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy wiecie jak prać pokrowiec na fotelik samochodowy maxi cosi wczoraj cudem go zdemontowalsm i muszę go uprać tyle, że z materiałem sa takie gąbki i nie wiem czy na 30 w pralce bedzie ok czy lepiej ręcznie ?

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koral pamiętaj że zawsze możesz pogadać z nami, od tego jesteśmy :)
    WIĘC WYLEWAJ SMUTKI TUTAJ ZARAZ I OD RAZU CI BĘDZIE LEPIEJ

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral, a Twój mąż zawsze taki małomówny czy przez nadmiar pracy ?

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Dziewczyny czy wiecie jak prać pokrowiec na fotelik samochodowy maxi cosi wczoraj cudem go zdemontowalsm i muszę go uprać tyle, że z materiałem sa takie gąbki i nie wiem czy na 30 w pralce bedzie ok czy lepiej ręcznie ?
    Ja wrzucalam do pralki na szybkie 30 min taki mam program ale ile to stopni to nie wiem ale pokrowiec wyszedł z pralki cały :) a co zdemontowania to jakaś masakra była :/ pózniej założyć tez najgorsze te gumki na te kolce :/

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam Ty ale harda baba jesteś! :P u mnie Kozgo też raczej staramy się przed snem godzić. Z tym, że to mąż zazwyczaj pierwszy wyciąga rękę...ja to bardziej kłótliwa jestem niż mąż :P hehe. Dzisiaj od połowy nocy tak mnie bolała głowa do samego rana, że myślałam,że ten dzień pójdzie na straty. jednak jest już lepiej na szczęście.
    Koral dasz radę...trzymaj się dzielnie.
    Dziewczyny a jakie jest Wasze zdanie na temat spania dziecka w łóżeczku? tzn. będziecie kłaść swoje Okruszki na płask, czy na poduszce, czy na jakimś klinie? Słyszałam,że na poduszce nie jest wskazane... :-/

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku bez niczego na płasko, a jak zobaczę, ze maluszkowi się czesto ulewa to pewnie albo książki pod materac albo właśnie klin zakupie.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny, mam pytanie czy w ciąży można stosować na opryszczke zoviraks czy coś w tym stylu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 15:12

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mi na opryszczkę to pozwolono tylko z takich rzeczy te plastry na opryszczkę...

Ja na razie myślę układać małego na płasko...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzis udało nam się dotrzeć do takiej nalesnikarni na która juz długo moałam chetke ale zawsze tłumy, a dzis w jakas dziurę trafiliśmy bo po nas zaraz kolejka na 30 osób i tak było juz do konca jak tam siedzieliśmy. Pożarlam naleśnika z serem, szynka i ananasem i na deser na pół z mężem z malinami i bananami z kulka lodów mrrr normalnie się wypasam, a maz nie pomaga bo tylko jedz i jedz mówi masakra

Tusia89 lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lusia miałam ten problem na początku ciąży, w drugim trymestrze chyba albo wcześniej. Dzwoniłam do lekarza i on bez zastanowienia powiedział zovirax... jednak w aptece się trochę dziwili,(przypuszczam, że pewnie jeśli trochę i niezbyt często posmarujesz zoviraxem to się nic nie stanie, jednak ja nie zaryzykowałam :D) plastrów też nie bardzo chcieli sprzedać w aptece i leczyłam opryszczkę maścią cynkową :) uważaj tylko żeby jej nie poprzenosić w inne miejsca.

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral, ale skoro jest Twoim mężem, to musiał Cię czymś ująć :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Kozgo ja wczoraj z mężem miałm ucztę naleśnikową, poprzedzoną naleśnikami w piątek :) i wcale nam się to nie nudzi, bo mąż dziś do mnie, czy zrobimy sobie naleśniki :) jednak ja stwierdziłam, że trzeci raz w tygodniu to będzie mała przesada :P ale podzielam Twoją euforię i zadowolenie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 16:53

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No walabia, to chyba najwyższa pora ;)

Naleśnika bym zjadła, ale przez ostatnie dwa dni trochę ze słodkościami poszalałam, więc sobie podaruję ;)

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
‹‹ 195 196 197 198 199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ