Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No cóz, takie te chłopy są, że jak nie trzeba się uruchamiać na nich to fochować! Cóż zrobić, kiedyś odpowiedzą za swoje głupoty i winy! Ja ide w kimono, bo jutro szykuje się ze zilustrowania rozpoczętego 30 tygodnia i nie chce wyglądać jak zombii hihi:D
A Ty kochana meliska i też do spania!
Dobranoc!Miriam lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Słońce przywitało mnie z okna i aż uwierzyć nie mogę po ostatniej szarudze jaka panowała na zewnątrz
Wczoraj byłam na baletach do 23, tj. u koleżanki na mini-parapetówce, posiedziałyśmy, pogadałyśmy i jeszcze dostało mi się super dresik + body dla małego
Ah te nasze chłopy...czasem nie ma innego wyjścia, jak się na nich pofoszyćW tej ciąży w fochach osiągnęłam już chyba mistrzostwo
Aż mi czasem go żal...ale tylko troszkę
Lecę kochane do szkoły, a Wam życzę miłej niedzieli
-
Ja to na moim metrażu to mając focha to bym musiała uciec na fotel haha albo rogalem się na łóżku rozdzielić. Jednak staramy się zawsze godzić przed snem bo inaczej obydwoje źle śpimy i jest lipa wiec chyba juz nawet dla własnej wygody nie chodzimy z fochem spać. Dzis mialam jakies mega głupie sny, wczoraj skończyła mi się mustella i śniło mi się, że nad ranem full rozstępów na brzuchu miałam hehe. Chciałam dzis troche poleniuchowac, a tu lipa głód mnie obudził znowu hehe, a Tymek wczoraj tak dokazywal, że chyba z godzinę z mężem się bawili aż już mnie brzuch bolał od tych kopnięć hehe
-
Koral to siedzenie samotnie w domu jest dobijajace ale moze chociaż jakies koleżanki Cię odwiedzą jakas herbatka i ciastka na poprawę humoru:) u nas naszczescie trochę słońca, więc przesyłam Ci jego promyki;) mój mąż ostatnio też tyle pracuje, że cały dzien go nie ma, a po pracy pada jak mucha:/ moze to głupie ale ja bym bardzo chciała poczuć ucisk ma dole bo to by znaczyło, że mały się przekręcił, a tak to czuje tylko wypychajaca się kule tym razem pod prawym zebrem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykozgo wrote:Dziewczyny czy wiecie jak prać pokrowiec na fotelik samochodowy maxi cosi wczoraj cudem go zdemontowalsm i muszę go uprać tyle, że z materiałem sa takie gąbki i nie wiem czy na 30 w pralce bedzie ok czy lepiej ręcznie ?
a co zdemontowania to jakaś masakra była
pózniej założyć tez najgorsze te gumki na te kolce
-
Miriam Ty ale harda baba jesteś!
u mnie Kozgo też raczej staramy się przed snem godzić. Z tym, że to mąż zazwyczaj pierwszy wyciąga rękę...ja to bardziej kłótliwa jestem niż mąż
hehe. Dzisiaj od połowy nocy tak mnie bolała głowa do samego rana, że myślałam,że ten dzień pójdzie na straty. jednak jest już lepiej na szczęście.
Koral dasz radę...trzymaj się dzielnie.
Dziewczyny a jakie jest Wasze zdanie na temat spania dziecka w łóżeczku? tzn. będziecie kłaść swoje Okruszki na płask, czy na poduszce, czy na jakimś klinie? Słyszałam,że na poduszce nie jest wskazane... -
Dziewczyny dzis udało nam się dotrzeć do takiej nalesnikarni na która juz długo moałam chetke ale zawsze tłumy, a dzis w jakas dziurę trafiliśmy bo po nas zaraz kolejka na 30 osób i tak było juz do konca jak tam siedzieliśmy. Pożarlam naleśnika z serem, szynka i ananasem i na deser na pół z mężem z malinami i bananami z kulka lodów mrrr normalnie się wypasam, a maz nie pomaga bo tylko jedz i jedz mówi masakra
Tusia89 lubi tę wiadomość
-
lusia miałam ten problem na początku ciąży, w drugim trymestrze chyba albo wcześniej. Dzwoniłam do lekarza i on bez zastanowienia powiedział zovirax... jednak w aptece się trochę dziwili,(przypuszczam, że pewnie jeśli trochę i niezbyt często posmarujesz zoviraxem to się nic nie stanie, jednak ja nie zaryzykowałam
) plastrów też nie bardzo chcieli sprzedać w aptece i leczyłam opryszczkę maścią cynkową
uważaj tylko żeby jej nie poprzenosić w inne miejsca.
-
hehe Kozgo ja wczoraj z mężem miałm ucztę naleśnikową, poprzedzoną naleśnikami w piątek
i wcale nam się to nie nudzi, bo mąż dziś do mnie, czy zrobimy sobie naleśniki
jednak ja stwierdziłam, że trzeci raz w tygodniu to będzie mała przesada
ale podzielam Twoją euforię i zadowolenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 16:53