X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od małego żyje w centrum miasta w bloku i powiem Wam, ze mimo miliona plusów zupełnie nie wyobrażam sobie mieszkania w domu, moze jeszcze nie dorosłam do domu albo to kwestia przyzwyczajenia ale kiedyś przez rok mieszkałam z chłopakiem w domu i to chyba nie jest dla mnie hehe.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tęsknię za centrum kupilsmy mieszkanie na obrzeżach Warszawy a nawet już po za w starej iwicznej 4 km od Piaseczna i 10 do Warszawy i mimo ze na osiedlu to wszędzie autem trzeba jechać masakra powiem szczerze ze żałujemy trochę no ale cóż zrobic jak wydawało nam sie ze cisza spokój to fajna sprawa a tu kurde już mam dosyć

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, jesli macie w pobliżu plac zabaw to na pewno z uśmiechem będziesz się cieszyć, że nie mieszkasz w samym centrum:)Zoja będzie miała cisze i spokój, a co tam wygoda:P

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niby jest płac zabaw :) i nawet widzę go z ogródka :) wiec mam nadzieje ze masz racje :)

Bea_tina lubi tę wiadomość

• magdalena Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c16e62bf57e44e7cmed.jpg

dqpri09knl7nzqjn.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet dla Was wszystkich i dla małych kobietek w brzuszkach :) będąc w ciazy osiągamy największy szczyt kobiecości :)
    My myśleliśmy o przeprowadzce ale mamy dwa parki pod domem i blisko mamę i siostrę tylko, że miejsca mało wiec jak zawsze cos za cos,

magdalena, haybeauti, szczessciara lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Haybeauti będziesz miała muzykalne dziecko:)

Dla pocieszenia mój sąsiad zaczął remont wczoraj....masakra.
    Właśnie przyszły spodenki, które kupiłam za 1,5zł na allegro:)
    http://allegro.pl/show_item.php?item=3992666236

super te gatki :)

dqpri09knl7nzqjn.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkim kobitkom Najlepszego z okazji naszego święta

klz9cwa175lwe78n.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziś prezent dostałam 200zl mandatu za jazdę bez biletu a przysięgam skasowałam tylko noe wiem gdzie włożyłam czy mi wypadł czy cos nigdzie go znaleźć noe mogłam to rozstrzelanie w ciazy mnie wykonczy się tylko zdenerwowałan i splakalam i tyle:(

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo to mandat zaległy za tamten raz co ci nie sprawdzili :P było sie z nimi targowac kobieta ciężarna dzień kobiet no jak mogli

Oni to czasem są okropni a kobiety najgorsze kiedys jechałam autobusem sprawdziła mi bilet poszła i wróciła za 5 min jak już miałam wywaiadac jeszcze raz sprawdziła i 3 min po czasie no i mandat zero gadki pisałam odwołanie do ztm ułożyli ale trochę papierkowej roboty i czasu musiałam poświęcić :/

• olala81 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla Nas Kobietki:))
    właśnie wróciłam z zakupów i jestem wykończona. Jeju jakie to okropne ze wszystko teraz tak męczy. Po raz pierwszy dziś pewien pan przepuścił mnie w kolejce u rzeźnika a w innym sklepie ekspedientka podeszła do mnie z boku i obsłużyła bez kolejki. albo ta piękna pogoda tak dziś na ludzi podziałała albo po mnie juz tak bardzo widać ( do stycznia w ciuchach w ogóle po mnie nie było widać więc ludzie sie dziwili jak się dowiadywali że jestem w ciąży i to w 7 miesiącu). no a teraz brzuszek w końcu się uwydatnił, ale miło, że są jeszcze sympatyczni ludzie:)

01582n0ast4hm7dp.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam próbowałam zagadać itd Pan stwierdził, że ciąża to nie choroba i nie było gadki no trudno co zrobic :(

Miriam lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, kobietki w dniu naszego święta życze wam wszystkiego najlepszego, cierpliwości i wytrwałości bo to chyba teraz najważniejsze.;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 15:02

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również dołączam się do życzeń dla nas wszystkich!

Życzę nam dużo zdrówka, cierpliwości, szczęśliwych rozwiązań i zdrowych maluszków! :)

szczessciara lubi tę wiadomość

iv09mg7y9aya90me.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również życzę Wam kobietki wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta:)

kozgo - toż to bez serca kanar, żeby to kobiecie w ciąży i to jeszcze w dzień kobiet mandat dowalić :/

Ja miałam ostatnio farta w autobusie, bo miałam bilet ulgowy, a zapomniałam wziąć legitymacji swojej, o czym przypomniałam sobie już w autobusie...modliłam się całą drogę, by nie było kanara...akurat jak miałam wysiadać, kierowca wysiada i każe bileciki pokazać...na całe szczęście uwierzył mi na słowo, że mam legitymacje...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś kolejny dzień ćwiczeń na przekrecenie Tymka:)
    Byłam dziś cały dzien u siostry i mega zmęczona wróciłam jednak w 9 miesiącu ciazy z dwoma jeszcze urwisami to cieżko jest ale za to wieczorem mąż mnie odebrał dostałam bukiet pięknych fioletowych tulipanów, a jutro w planach spacer i jakiś obiadek bo potem mężulek w delegacje jedzie wiec musze się nim nacieszyć:)

Miriam, Bea_tina lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to miłego nacieszania sie zycze :) co ty jeszcze na forum robisz o tej godzinę marsz do małżonka przytulac sie :)

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    No to miłego nacieszania sie zycze :) co ty jeszcze na forum robisz o tej godzinę marsz do małżonka przytulac sie :)

i kto to pisze!:)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam focha :D wiec siedzę na forum i oglądam tv bo moj ptasi mozdzek zajął sypialnie :(
    A nie mam zamiaru spać w jednym pokoju z nim jak mam focha od wczoraj :P

Bea_tina lubi tę wiadomość

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to wez go wyrzuc z łóżka, co?? Bedziesz spac na kanapie czy cos? Prosze Cie! A z fochem na małżów to możemy sobie podac grabe:P Może z innych powodow, ale nastawienie takie samo:D

1usapiqvs8bdmaac.png
‹‹ 194 195 196 197 198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ