X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od małego żyje w centrum miasta w bloku i powiem Wam, ze mimo miliona plusów zupełnie nie wyobrażam sobie mieszkania w domu, moze jeszcze nie dorosłam do domu albo to kwestia przyzwyczajenia ale kiedyś przez rok mieszkałam z chłopakiem w domu i to chyba nie jest dla mnie hehe.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tęsknię za centrum kupilsmy mieszkanie na obrzeżach Warszawy a nawet już po za w starej iwicznej 4 km od Piaseczna i 10 do Warszawy i mimo ze na osiedlu to wszędzie autem trzeba jechać masakra powiem szczerze ze żałujemy trochę no ale cóż zrobic jak wydawało nam sie ze cisza spokój to fajna sprawa a tu kurde już mam dosyć

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, jesli macie w pobliżu plac zabaw to na pewno z uśmiechem będziesz się cieszyć, że nie mieszkasz w samym centrum:)Zoja będzie miała cisze i spokój, a co tam wygoda:P

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niby jest płac zabaw :) i nawet widzę go z ogródka :) wiec mam nadzieje ze masz racje :)

Bea_tina lubi tę wiadomość

• magdalena Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c16e62bf57e44e7cmed.jpg

dqpri09knl7nzqjn.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet dla Was wszystkich i dla małych kobietek w brzuszkach :) będąc w ciazy osiągamy największy szczyt kobiecości :)
    My myśleliśmy o przeprowadzce ale mamy dwa parki pod domem i blisko mamę i siostrę tylko, że miejsca mało wiec jak zawsze cos za cos,

magdalena, haybeauti, szczessciara lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Haybeauti będziesz miała muzykalne dziecko:)

Dla pocieszenia mój sąsiad zaczął remont wczoraj....masakra.
    Właśnie przyszły spodenki, które kupiłam za 1,5zł na allegro:)
    http://allegro.pl/show_item.php?item=3992666236

super te gatki :)

dqpri09knl7nzqjn.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkim kobitkom Najlepszego z okazji naszego święta

klz9cwa175lwe78n.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziś prezent dostałam 200zl mandatu za jazdę bez biletu a przysięgam skasowałam tylko noe wiem gdzie włożyłam czy mi wypadł czy cos nigdzie go znaleźć noe mogłam to rozstrzelanie w ciazy mnie wykonczy się tylko zdenerwowałan i splakalam i tyle:(

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo to mandat zaległy za tamten raz co ci nie sprawdzili :P było sie z nimi targowac kobieta ciężarna dzień kobiet no jak mogli

Oni to czasem są okropni a kobiety najgorsze kiedys jechałam autobusem sprawdziła mi bilet poszła i wróciła za 5 min jak już miałam wywaiadac jeszcze raz sprawdziła i 3 min po czasie no i mandat zero gadki pisałam odwołanie do ztm ułożyli ale trochę papierkowej roboty i czasu musiałam poświęcić :/

• olala81 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla Nas Kobietki:))
    właśnie wróciłam z zakupów i jestem wykończona. Jeju jakie to okropne ze wszystko teraz tak męczy. Po raz pierwszy dziś pewien pan przepuścił mnie w kolejce u rzeźnika a w innym sklepie ekspedientka podeszła do mnie z boku i obsłużyła bez kolejki. albo ta piękna pogoda tak dziś na ludzi podziałała albo po mnie juz tak bardzo widać ( do stycznia w ciuchach w ogóle po mnie nie było widać więc ludzie sie dziwili jak się dowiadywali że jestem w ciąży i to w 7 miesiącu). no a teraz brzuszek w końcu się uwydatnił, ale miło, że są jeszcze sympatyczni ludzie:)

01582n0ast4hm7dp.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam próbowałam zagadać itd Pan stwierdził, że ciąża to nie choroba i nie było gadki no trudno co zrobic :(

Miriam lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, kobietki w dniu naszego święta życze wam wszystkiego najlepszego, cierpliwości i wytrwałości bo to chyba teraz najważniejsze.;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 15:02

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również dołączam się do życzeń dla nas wszystkich!

Życzę nam dużo zdrówka, cierpliwości, szczęśliwych rozwiązań i zdrowych maluszków! :)

szczessciara lubi tę wiadomość

iv09mg7y9aya90me.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również życzę Wam kobietki wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta:)

kozgo - toż to bez serca kanar, żeby to kobiecie w ciąży i to jeszcze w dzień kobiet mandat dowalić :/

Ja miałam ostatnio farta w autobusie, bo miałam bilet ulgowy, a zapomniałam wziąć legitymacji swojej, o czym przypomniałam sobie już w autobusie...modliłam się całą drogę, by nie było kanara...akurat jak miałam wysiadać, kierowca wysiada i każe bileciki pokazać...na całe szczęście uwierzył mi na słowo, że mam legitymacje...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś kolejny dzień ćwiczeń na przekrecenie Tymka:)
    Byłam dziś cały dzien u siostry i mega zmęczona wróciłam jednak w 9 miesiącu ciazy z dwoma jeszcze urwisami to cieżko jest ale za to wieczorem mąż mnie odebrał dostałam bukiet pięknych fioletowych tulipanów, a jutro w planach spacer i jakiś obiadek bo potem mężulek w delegacje jedzie wiec musze się nim nacieszyć:)

Miriam, Bea_tina lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to miłego nacieszania sie zycze :) co ty jeszcze na forum robisz o tej godzinę marsz do małżonka przytulac sie :)

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    No to miłego nacieszania sie zycze :) co ty jeszcze na forum robisz o tej godzinę marsz do małżonka przytulac sie :)

i kto to pisze!:)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam focha :D wiec siedzę na forum i oglądam tv bo moj ptasi mozdzek zajął sypialnie :(
    A nie mam zamiaru spać w jednym pokoju z nim jak mam focha od wczoraj :P

Bea_tina lubi tę wiadomość

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to wez go wyrzuc z łóżka, co?? Bedziesz spac na kanapie czy cos? Prosze Cie! A z fochem na małżów to możemy sobie podac grabe:P Może z innych powodow, ale nastawienie takie samo:D

1usapiqvs8bdmaac.png
‹‹ 194 195 196 197 198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ