Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja od małego żyje w centrum miasta w bloku i powiem Wam, ze mimo miliona plusów zupełnie nie wyobrażam sobie mieszkania w domu, moze jeszcze nie dorosłam do domu albo to kwestia przyzwyczajenia ale kiedyś przez rok mieszkałam z chłopakiem w domu i to chyba nie jest dla mnie hehe.
-
nick nieaktualnyA ja tęsknię za centrum kupilsmy mieszkanie na obrzeżach Warszawy a nawet już po za w starej iwicznej 4 km od Piaseczna i 10 do Warszawy i mimo ze na osiedlu to wszędzie autem trzeba jechać masakra powiem szczerze ze żałujemy trochę no ale cóż zrobic jak wydawało nam sie ze cisza spokój to fajna sprawa a tu kurde już mam dosyć
-
nick nieaktualny
-
Kobietki wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet dla Was wszystkich i dla małych kobietek w brzuszkach
będąc w ciazy osiągamy największy szczyt kobiecości
My myśleliśmy o przeprowadzce ale mamy dwa parki pod domem i blisko mamę i siostrę tylko, że miejsca mało wiec jak zawsze cos za cos,magdalena, haybeauti, szczessciara lubią tę wiadomość
-
Ale dziś prezent dostałam 200zl mandatu za jazdę bez biletu a przysięgam skasowałam tylko noe wiem gdzie włożyłam czy mi wypadł czy cos nigdzie go znaleźć noe mogłam to rozstrzelanie w ciazy mnie wykonczy się tylko zdenerwowałan i splakalam i tyle:(
-
nick nieaktualnyKozgo to mandat zaległy za tamten raz co ci nie sprawdzili
było sie z nimi targowac kobieta ciężarna dzień kobiet no jak mogli
Oni to czasem są okropni a kobiety najgorsze kiedys jechałam autobusem sprawdziła mi bilet poszła i wróciła za 5 min jak już miałam wywaiadac jeszcze raz sprawdziła i 3 min po czasie no i mandat zero gadki pisałam odwołanie do ztm ułożyli ale trochę papierkowej roboty i czasu musiałam poświęcić -
Wszystkiego najlepszego dla Nas Kobietki:))
właśnie wróciłam z zakupów i jestem wykończona. Jeju jakie to okropne ze wszystko teraz tak męczy. Po raz pierwszy dziś pewien pan przepuścił mnie w kolejce u rzeźnika a w innym sklepie ekspedientka podeszła do mnie z boku i obsłużyła bez kolejki. albo ta piękna pogoda tak dziś na ludzi podziałała albo po mnie juz tak bardzo widać ( do stycznia w ciuchach w ogóle po mnie nie było widać więc ludzie sie dziwili jak się dowiadywali że jestem w ciąży i to w 7 miesiącu). no a teraz brzuszek w końcu się uwydatnił, ale miło, że są jeszcze sympatyczni ludzie:) -
witam, kobietki w dniu naszego święta życze wam wszystkiego najlepszego, cierpliwości i wytrwałości bo to chyba teraz najważniejsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 15:02
-
Ja również życzę Wam kobietki wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta:)
kozgo - toż to bez serca kanar, żeby to kobiecie w ciąży i to jeszcze w dzień kobiet mandat dowalić
Ja miałam ostatnio farta w autobusie, bo miałam bilet ulgowy, a zapomniałam wziąć legitymacji swojej, o czym przypomniałam sobie już w autobusie...modliłam się całą drogę, by nie było kanara...akurat jak miałam wysiadać, kierowca wysiada i każe bileciki pokazać...na całe szczęście uwierzył mi na słowo, że mam legitymacje... -
Dziś kolejny dzień ćwiczeń na przekrecenie Tymka:)
Byłam dziś cały dzien u siostry i mega zmęczona wróciłam jednak w 9 miesiącu ciazy z dwoma jeszcze urwisami to cieżko jest ale za to wieczorem mąż mnie odebrał dostałam bukiet pięknych fioletowych tulipanów, a jutro w planach spacer i jakiś obiadek bo potem mężulek w delegacje jedzie wiec musze się nim nacieszyćMiriam, Bea_tina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny