Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi ostatnio tak lekko. Ah... Wszystko dlatego , że mnie porządnie... przeczyściło ;P
Planujecie nosić bobaski w chuscie lub nosidełku? Wpadło mi w oko takie oto nosidło:
http://babynet.pl/womar-nosidelkochusta-banana-n11-zaffiro-p-727.html
Co myslicie?
-
nick nieaktualnyMartuśka ta babka tak nas zaskoczyła ze ja nie wiedziałam co odp a mąż tylko kiwal głowa z przerażeniem gdybym cos zaczęła gadać myśle ze sam złapał by mnie za wsiarz i wyciągną z basenu taki był przejęty ze ta babka ma racje
Doris ja mam chuste tkana jakoś nie mam przekonania do nosidelka
Kurde brzuch zaczyna mnie boleć jak na @ mam nadzieje ze to nic poważnego i nic sie nie szykuje bo ja chce dotrwac do terminu i codziennie małej to powtarzam ze tam jej dobrze i ze dopiero 1 niech wyjdzie -
Tusia na szczęście już zeszła opuchlizna to chyba z braku snu.
Może Franek się przekręcił dlatego tak mocno poczułaś. Mój mąż wrócił o 4 rano z pracy bo miał inwentaryzacje położył rękę na brzuchu, a mały tak go zaczepiał, że hoho.
Ci ludzie w tych kolejkach pierwszeństwa to naprawdę są czasem niereformowalni.
Ja na chustę się nie decyduję zresztą na sr mówili, że dla niemowlaków bardzo dużo przeciwwskazań jest i że jak coś to powyżej 4 miesiąca, u mojej siostry chusty nie zdały egzaminu i się śmiałyśmy, że kto by chciał spać na bufecie:p ale tak jak ze wszystkim to pewnie bardzo indywidualna sprawa. -
nick nieaktualnyJa chuste kupiłam jakoś tak ok 15 tyg przyszła i jak ja wyjelam to hm cieżko mi sobie wyobrazić jak mam sie tym owinac
ale widzę sąsiadke często jak nosi mała w chuscie wiec najwyżej ja zaczepie
jestem ciekawa czy wogole będę jej używać
czy to tylko taka chwilowa moja fanaberia
zobaczymy wyjdzie w praniu
-
nick nieaktualnyNo pogoda piękna tez wybrała bym sie na spacer ale u mnie na osiedlu to jak w alcatraz spacerniak i do okoła pola
Czarek zabrał moje auto bo wczoraj opone przebił wiec jestem uwięziona na osiedlu bo wyprawa autobusem odemnie to jak wyprawa na drugi koniec swiata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 13:46
-
nick nieaktualnyA ja zauważyłam ze w nocy od spania na boku ucho mnie boli
i kolczykow nie noszę wiec przekrecam sie na plecy i tylko ci chwie słyszę kładz sie na bok od Czarka podobno dziś rano powiedziałam mu NIE sam sie kładz na bok ja nie pamietam żebym tak mówiła ale on twierdzi ze tak powiedziałam
Kurde muszę sie zabrać za ogarniecie mieszkanka bo w weekend byłam obrażona na męża i nic nie zrobiliśmyi teraz mam
tak to razem sprzątamy a tak to sama muszę ale mi te fochy bokiem wyszły
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam tkana widziałam ze u tej pani są tez elastyczne właśnie ja z YouTube próbowałam wiązać ale normalne ta chusta jest taka długa ze sie platalam w sumie brzuch tez mi przeszkadzał zobaczymy jak to bedzie po porodzie pocwicze na lalce i może uda mi sie wkoncu
-
Ostatnio rozmawislam z D o chuscie i doszlismy do wniosku, ze ja sie boje chusty a on nie bedzie w tym chodzic, wiec kupimy chyba nosidełko takie wiecie niby plecak;)
Chociaz o chuscie slyszy sie same dobre opinie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 15:45
-
Witam się w ten słoneczny dzionek
Dziś doszłam do wniosku, że mój brzuch mógłby już z łaski swojej przestać tak intensywnie rosnąć...Dziś już kilka osób się pytało, czy to już, a jak stwierdziłam, że jeszcze ponad miesiąc, to zdziwieni....
W grudniu miałam okazję pójść na kurs wiązania chusty, ale akurat był to okres, kiedy trochę cienko z kasą było i musiałam odpuścić...jak na razie w chustę się nawet nie zaopatrzyłam...choć słyszałam o nich bardzo dobre opinie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 16:09
-
Walabia dobra robota. Ja jestem spakowana w połowie :p
Bardzo mi się podoba jak kobietki noszą dzieci w chuście,ale ja mam dwie lewe ręce więc pewnie wiązanie jej byłoby dla mnie koszmarem. Na pewno kupię nosidełko, już mam jedno upatrzone ale strasznie drogie. Jest to TULA enorgomiczne, same dobre opinie na jego temat. Noszenie w nim dozwolone od 7kg. Jest jakaś wkładka dla niemowlaków, ale podobno nie sprawdza się za dobrze.
W sobotę po imprezie u znajomych tak mi spuchły stopy, że butów nie potrafiłam założyć. Pierwszy raz mi sie to zdarzyło, łydki miałam jak słonicaa myślałam że chociaż to mnie ominie.
walabia lubi tę wiadomość
-
Nieśmiała - to obie w sobotę męczyłyśmy się z obrzękami...i to po imprezie
Cały dzień było spoko, a gdy wychodziłam, nagle okazało się, że buty ledwo wcisnęłam na stopy, a i tak wydawały się przynajmniej z rozmiar czy dwa za małe
Na szczęście do tej pory się to nie powtórzyło...
Moja walizka nawet nie wyciągnięta...a rzeczy do szpitala leżą w szufladzie -
Walabia to juz chyba tylko ja nie jestem spakowana, super się zmiescilas:) ja dzis zrobiłam sobie dzien dla siebie kupiłam dwie koszule rozpoznane po całej długości do szpitala w ciuchu za 25zł, zmieniłam sobie sznurki w Lilou, byłam na sushi, a teraz u fryzjera jestem na masażu i myciu głowy
walabia lubi tę wiadomość