Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Elle super, że wszystko dobrze z corcią
powiem Wam, że w sumie nigdy nie byłam na IP i nie wiedziałam, że aż tyle trzeba czekać.
Ja dziś pospałsm za wszystkie czasy bo remontu obok nie ma i słońce nie wdziera się przez okna ale brzuch już mocno domaga się jedzenia hehe.
Haybeauti czasem trzeba pojeczeć żeby było lepiej więc luzik kto Cię zrozumie lepiej niż inne ciężarówki.
Karina ja też jak się nie wyśpię mam słaby humor więc świetnie Cię rozumiem, u nas w kawalerce to czy się chce czy nie to jak jedno wstaję to budzi drugie i to zazwyczaj ja budzę męża ups :pWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 10:17
haybeauti lubi tę wiadomość
-
koala82 - Tak to już czasem z tymi dziećmi jest...potrafią czasem nieźle z równowagi człowieka wyprowadzić i nie ma co fantazjować, że zawsze jest cudownie...ja też od paru dni mam cierpliwość mocno ograniczoną i wybucham szybciej niż zwykle, a ile mam starsze dziecko, które jako tako buntu jakiegoś szczególnego nie przechodzi...już sobie nie wyobrażam, jakbym była w twojej sytuacji i miała w domu trzylatka, który testuje wszelkie moje granice....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 10:16
-
hej mamuśki :)fakt pogoda nie nastraja do dobrego humorku ale podobno po weekendzie ma znów wrócić wiosna więc głowa do góry
Ja nie zapeszając na humor nie narzekamwczoraj złożyliśmy łóżeczko i stoi już w sypialni, obok walizka do szpitala i torba z ciuszkami dla małego na wyjście
jakoś tak mi się fajnie zrobiło. Przecież to już tak blisko
boje się trochę ale nie mogę się doczekać aż mały będzie już z mani w domku
Dziewczyny wyrzucajcie swoje żale a my będziemy przyjmować to na klatę i się wzajemnie pocieszać a co
Ciekawe, która teraz na porodówkę pojedzie... :)i będziemy czekać z niecierpliwością na wieścihaybeauti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam żebyś wiedziała, że Walabię też obstawiam z tą porodówką hehe
ale nie zapominaj, że Twój termin jest jeszcze bliższy hehe
Walabia, ręka wróci do normymi już dwie drętwieją i trochę puchną w nocy, ledwo zginam palce
ale w ciągu dnia nie jest tak źle
Elle pierwsze jak wchodziłam na kwietniowe to z myślą co napisałaśz każdym zdaniem jak czytałam papa robiła mi się coraz szersza z zadowolenia, że wszystko ok
Teraz to Elle pewnie odsypia swoja nocna wizytę na IP -
A my dziś kolejny tydzień zaczynamy czyli czytanie książki, aplikacja w telefonie i zdjęcie brzucha:) ja wczoraj miśki popralam takie pierwsze Tymkowe
Mi na ostatniej wizycie lekarz szyjki nie badał, żeby nic tam nie przyspieszyć więc żyję w błogiej nieświadomości oby tylko wytrzymać do obrotu ale w sumie nie mam główki na dole to nie bardzo ma co na szyjkę naciskać no nie? -
nick nieaktualny
-
walabia jak mogłaś
pytałam tylko czy ciasto wyszło
a Ty zaraz zdjęcie a mi język ucieka do... ślinka cieknie...
śliczne i pysznie wygląda
a mój mąż też mówi na mnie chomik
teraz jak mi się buzia zaokrągliła pod koniec ciąży to już w ogóle
walabia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny