X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elle super, że wszystko dobrze z corcią :) powiem Wam, że w sumie nigdy nie byłam na IP i nie wiedziałam, że aż tyle trzeba czekać.
    Ja dziś pospałsm za wszystkie czasy bo remontu obok nie ma i słońce nie wdziera się przez okna ale brzuch już mocno domaga się jedzenia hehe.

Haybeauti czasem trzeba pojeczeć żeby było lepiej więc luzik kto Cię zrozumie lepiej niż inne ciężarówki.

Karina ja też jak się nie wyśpię mam słaby humor więc świetnie Cię rozumiem, u nas w kawalerce to czy się chce czy nie to jak jedno wstaję to budzi drugie i to zazwyczaj ja budzę męża ups :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 10:17

haybeauti lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koala82 - Tak to już czasem z tymi dziećmi jest...potrafią czasem nieźle z równowagi człowieka wyprowadzić i nie ma co fantazjować, że zawsze jest cudownie...ja też od paru dni mam cierpliwość mocno ograniczoną i wybucham szybciej niż zwykle, a ile mam starsze dziecko, które jako tako buntu jakiegoś szczególnego nie przechodzi...już sobie nie wyobrażam, jakbym była w twojej sytuacji i miała w domu trzylatka, który testuje wszelkie moje granice....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 10:16

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mamuśki :)fakt pogoda nie nastraja do dobrego humorku ale podobno po weekendzie ma znów wrócić wiosna więc głowa do góry :)

Ja nie zapeszając na humor nie narzekam :) wczoraj złożyliśmy łóżeczko i stoi już w sypialni, obok walizka do szpitala i torba z ciuszkami dla małego na wyjście ;) jakoś tak mi się fajnie zrobiło. Przecież to już tak blisko :) boje się trochę ale nie mogę się doczekać aż mały będzie już z mani w domku :)

Dziewczyny wyrzucajcie swoje żale a my będziemy przyjmować to na klatę i się wzajemnie pocieszać a co :)

Ciekawe, która teraz na porodówkę pojedzie... :)i będziemy czekać z niecierpliwością na wieści :)

haybeauti lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo dobrze, że was mam to mnie trochę mnie do pionu ustawiłyście hehe :)

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elle jak dobrze ze dobrze :)

U nas pogoda tez do niczego szaro buro i ponuro a miałam ochotę wyciągnąć męża na spacer po starówce lub do łazienek a tu taka pogoda ze mi sie odechcialo i dziś mam ochotę na herbatę kocyk i kanapę

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na porodowke to Walabia wczoraj pisała ze jest już w 100% przygotowana do urodzenia ssaka :P

Tusia89, walabia lubią tę wiadomość

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam żebyś wiedziała, że Walabię też obstawiam z tą porodówką hehe :P ale nie zapominaj, że Twój termin jest jeszcze bliższy hehe :)

Walabia, ręka wróci do normy :) mi już dwie drętwieją i trochę puchną w nocy, ledwo zginam palce :) ale w ciągu dnia nie jest tak źle :)

Elle pierwsze jak wchodziłam na kwietniowe to z myślą co napisałaś :) z każdym zdaniem jak czytałam papa robiła mi się coraz szersza z zadowolenia, że wszystko ok :)

Teraz to Elle pewnie odsypia swoja nocna wizytę na IP :P

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no właśnie potem spojrzałam na suwaczek i się zorientowałam ale stwierdziłam, że i tak mnie poprawicie :) czyli Walabia prowadzisz hehe :)a jak ciasto wyszło?

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dziś kolejny tydzień zaczynamy czyli czytanie książki, aplikacja w telefonie i zdjęcie brzucha:) ja wczoraj miśki popralam takie pierwsze Tymkowe :)

Mi na ostatniej wizycie lekarz szyjki nie badał, żeby nic tam nie przyspieszyć więc żyję w błogiej nieświadomości oby tylko wytrzymać do obrotu ale w sumie nie mam główki na dole to nie bardzo ma co na szyjkę naciskać no nie?

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    A my dziś kolejny tydzień zaczynamy czyli czytanie książki, aplikacja w telefonie i zdjęcie brzucha:) ja wczoraj miśki popralam takie pierwsze Tymkowe :)

Kozgo, wrzuć zdjęcie brzucha!

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia ale cudny ten rysunek :) wrzuce później bo narazie jestesmy po wizualizacji i leżymy z pupą do gory namawiając Tymka do obrotu ale nie wiem czy wytrzymam 10 minut czy śniadanie mi z żołądka nie wyleci hehe

walabia lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia śliczny zegarek :) tylko ten rysunek to chyba chomik a nie Walabia :P

• walabia Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda. Walabią jestem na forum, w domu chom-chomem.

Miriam lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia jak mogłaś :P pytałam tylko czy ciasto wyszło :) a Ty zaraz zdjęcie a mi język ucieka do... ślinka cieknie... :P śliczne i pysznie wygląda :) a mój mąż też mówi na mnie chomik :P teraz jak mi się buzia zaokrągliła pod koniec ciąży to już w ogóle :P

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia litości!! Ten placuszek to tak cudnie wygląda, że nic, tylko zjeść :P A rysunek super :) Mężuś ma talent ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 12:06

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany ale mi się chce spać....

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie mam to samo spać sie chce zimno ponuro bryy :(

• kozgo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze w piżamie i tak mi się nic nie chce oj będzie dziś leniuchowy dzień coś czuje.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde leże i właśnie prąd padł u nas :/ cisza w domu :( nawet jak herbaty nie ma zrobic bo wszystko na prąd. :/ w tel najszczęście 66% bateri :)

• kozgo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takich sytuacjach kuchnia gazowa jest na wagę złota ;) u mnie pogoda zwariowana, słońce, deszcz, wiatr, zaraz chmury.

qb3cpiqv120x7xhb.png
‹‹ 215 216 217 218 219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ