Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Makcza znowu nam na sr mówili, że chusty też od 3-4 miesiąca bo wcześniej nie są dobre dla niemowlaków i weź tu bądź mądry. Ja będę chyba małego wsadzała do huśtawki bo z moimi bolacymi plecami to chyba długo bym nie dała rady z dzidziusuem w huscie.
Makcza dusiciel-ochraniacz mnie rozbawił hehe -
Tusia89 wrote:http://archiwum.allegro.pl/oferta/chusta-pouch-kangoogoo-rozne-kolory-wysylka-gratis-i3385207480.html
powinno się otworzyć
Właśnie wygrzebałam swoją żeby sprawdzić jaką mam, ja mam bebelulu, dostałam ja od kuzynki, zobaczymy czy się sprawdzi:) -
nie zagłębiałam się w atesty. Kuzynka mówiła, że rozmawiała z pediatrą na ten temat i on nie widział z tym problemów w sensie ułożenia dziecka i nacisku chusty na dziecko...
Jak powiedziałam mężowi, że suwaczki proponują seks to zapytał co mój podpowiada hehepewnie licząc na to, że podpowiada to samo co walabii
Biedak też ma post jakby nie patrząc:P ale to przez jakieś moje głupie blokady i strachteraz np. się stracham, że mogę przyspieszyć coś... a jak powiedziałam mu, że po porodzie to ze 6 tygodni szlabanu to powiedział: co????? no to kurde ładnie... hehehe
-
Mam znalazłam... dokładnie chodziło mi o te chusty - chusty kieszonki:
http://www.chusta.pl/index.php?page=shop.browse&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=29
Z tej strony została zakupiona chusta kuzynki... Jeśli chodzi o bezpieczeństwo to niby jest napisane, że posiadają jakieś certyfikaty... -
nick nieaktualny
-
Aphrodita trzymamy kciuki bardzo mocno, powodzenia dla Ciebie i malutkiej Emilki!!
U mnie dziś cały dzień lenistwa, śpię, jem albo siedzę na internecie. Jednym z większych wysiłków jakie wykonałam to przebranie się z piżamy i na tym chyba poprzestanę
walabia lubi tę wiadomość
-
Koral, głowa do góry!!!! musi pewnie trochę czsu minąć i wszystko będzie ok... tak jak Walabia napisała najważniejsze, że macie dobrą opiekę i chłopaki są pod ścisłą kontrolą. Co do innych problemów, to nawet tak nie myśl, wszystko przecież jest ok. Trzymaj się dzielnie, choć i tak wiem, że jesteś dzielną kobietą i sobie doskonale poradzisz, tak samo jak chłopaki.
-
Koral - Trzymaj się tam dzielnie!! Wszystkie jesteśmy z Tobą i trzymamy za Was kciuki!! Maluszki potrzebują jak widać jeszcze trochę czasu, by nabrać sił, ale wszystko będzie dobrze i tylko tak masz tu myśleć!! Nie ma innej opcji!!
Ja już jakiegoś świra dostaje od siedzenia w domu, pogoda taka do kitu, że nie było jak wyjść...nie wiem co jutro ze sobą zrobię, mają przyjść wymieniać nam okna i jakoś tak nie bardzo mi się widzi siedzenie w domu, gdy oni się będą tłuc... -
Koral! Myślami z Tobą i chłopakami. Aphrodita czekamy na rozwój wydarzeń. Ja mam dzisiaj zgon totalny, śpię cały czas. Dobiła mnie ta zmiana pogody. Kozgo też czytam "Język niemowląt" , ciekawi mnie czy komukolwiek udało się wprowadzić ten Łatwy Plan, np. Karmienie co 3 h a nie na żądanie.
-
koral nie tylko kwietniowki trzymaja kciuki ja tez sie dolaczam bardzo Wam kibicuje chlopaki dadza radze z karmieniem tylko potrzebuja czasu pewnie.
kochana glowa do gory i buuuuziaki od cioteczek z forum:-)
no i dalej emocje aphrodita czekamy na wiesci.