X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza znowu nam na sr mówili, że chusty też od 3-4 miesiąca bo wcześniej nie są dobre dla niemowlaków i weź tu bądź mądry. Ja będę chyba małego wsadzała do huśtawki bo z moimi bolacymi plecami to chyba długo bym nie dała rady z dzidziusuem w huscie.

Makcza dusiciel-ochraniacz mnie rozbawił hehe

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia89 wrote:
    http://archiwum.allegro.pl/oferta/chusta-pouch-kangoogoo-rozne-kolory-wysylka-gratis-i3385207480.html

powinno się otworzyć :)

Właśnie wygrzebałam swoją żeby sprawdzić jaką mam, ja mam bebelulu, dostałam ja od kuzynki, zobaczymy czy się sprawdzi:)

01582n0ast4hm7dp.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie zagłębiałam się w atesty. Kuzynka mówiła, że rozmawiała z pediatrą na ten temat i on nie widział z tym problemów w sensie ułożenia dziecka i nacisku chusty na dziecko...

Jak powiedziałam mężowi, że suwaczki proponują seks to zapytał co mój podpowiada hehe :D pewnie licząc na to, że podpowiada to samo co walabii :P
    Biedak też ma post jakby nie patrząc:P ale to przez jakieś moje głupie blokady i strach :D teraz np. się stracham, że mogę przyspieszyć coś... a jak powiedziałam mu, że po porodzie to ze 6 tygodni szlabanu to powiedział: co????? no to kurde ładnie... hehehe

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia zobaczysz jak będzie maluszek to tak Wam szybko minie te 6tyg że nie będziesz wiedziała nawet kiedy. Czytam soboe teraz książkę język niemowląt i muszę Wam powiedzieć, ze naprawdę fajna zobaczymy jak bedzie z wprowadzeniem jej w zycie :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wszystko wyjdzie jak już maluch będzie w domu... ale ważne, że w ogóle robimy sobie jakieś postanowienia, że chcemy robić tak a nie tak bo to pierwszy krok do sukcesu :P

dqprj44jypq2k6s8.png
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja to chyba marcowka zostanę. Dzisiaj mam skurcze od samego rana co 7 min. Lekarze mówią że to już nawet dobrze że już coś się zaczyna.

haybeauti, walabia lubią tę wiadomość

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam znalazłam... dokładnie chodziło mi o te chusty - chusty kieszonki:

http://www.chusta.pl/index.php?page=shop.browse&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=29

Z tej strony została zakupiona chusta kuzynki... Jeśli chodzi o bezpieczeństwo to niby jest napisane, że posiadają jakieś certyfikaty...

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aphrodita trzymaj się, jesteś w dobrych rękach.

dqprj44jypq2k6s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aphrodita wrote:
    Dziewczyny ja to chyba marcowka zostanę. Dzisiaj mam skurcze od samego rana co 7 min. Lekarze mówią że to już nawet dobrze że już coś się zaczyna.
    Trzymam kciuki za Ciębie i Emilke <3

• koala82 Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aphrodita trzymamy kciuki bardzo mocno, powodzenia dla Ciebie i malutkiej Emilki!!
    U mnie dziś cały dzień lenistwa, śpię, jem albo siedzę na internecie. Jednym z większych wysiłków jakie wykonałam to przebranie się z piżamy i na tym chyba poprzestanę :-)

walabia lubi tę wiadomość

p19uugpjmxse1q13.png
    3jvzpx9iv6zlovc6.png
    atdcj48aatau4j6i.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aphrodita trzymamy kciuki dawaj znać jak się rozwinie sytuacja, widać Emilka już nie moze się doczekać żeby przytulić mamusie.

Koala ja nawet z piżamy się nie przebralam wiec swietnie Cię rozumiem.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral, głowa do góry!!!! musi pewnie trochę czsu minąć i wszystko będzie ok... tak jak Walabia napisała najważniejsze, że macie dobrą opiekę i chłopaki są pod ścisłą kontrolą. Co do innych problemów, to nawet tak nie myśl, wszystko przecież jest ok. Trzymaj się dzielnie, choć i tak wiem, że jesteś dzielną kobietą i sobie doskonale poradzisz, tak samo jak chłopaki.

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral pamiętaj, że jestesmy z Wami :) chłopaki zanim się obejrzysz będą ładnie jesc i wrocicie do domku. Teraz ważny jest Twój spokój i to, że mają dobrą opiekę :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral głowa do góry. jesteśmy z Tobą. Chłopaki potrzebują pewno trochę czasu by się nauczyć więcej jeść - najważniejsze że przybierają na wadze

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral - Trzymaj się tam dzielnie!! Wszystkie jesteśmy z Tobą i trzymamy za Was kciuki!! Maluszki potrzebują jak widać jeszcze trochę czasu, by nabrać sił, ale wszystko będzie dobrze i tylko tak masz tu myśleć!! Nie ma innej opcji!!

Ja już jakiegoś świra dostaje od siedzenia w domu, pogoda taka do kitu, że nie było jak wyjść...nie wiem co jutro ze sobą zrobię, mają przyjść wymieniać nam okna i jakoś tak nie bardzo mi się widzi siedzenie w domu, gdy oni się będą tłuc...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral! Myślami z Tobą i chłopakami. Aphrodita czekamy na rozwój wydarzeń. Ja mam dzisiaj zgon totalny, śpię cały czas. Dobiła mnie ta zmiana pogody. Kozgo też czytam "Język niemowląt" , ciekawi mnie czy komukolwiek udało się wprowadzić ten Łatwy Plan, np. Karmienie co 3 h a nie na żądanie.

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • Chiang Mai Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak cicho? Wszystkie przeżywamy bliźniaczki Koral! :) to kontemplacja i skupienie :)

walabia lubi tę wiadomość

3i49cwa1t57en9fi.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koral nie tylko kwietniowki trzymaja kciuki ja tez sie dolaczam bardzo Wam kibicuje chlopaki dadza radze z karmieniem tylko potrzebuja czasu pewnie.
    kochana glowa do gory i buuuuziaki od cioteczek z forum:-) :-) :-)
    no i dalej emocje aphrodita czekamy na wiesci.

dqpri09knl7nzqjn.png
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza możesz iść spać dzisiaj raczej nie urodze. Skurcze są ale Rozwarcie od rana się nie zmienia.

Makcza lubi tę wiadomość

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aphrodita 17 marca to też fajny dzień na poród i Emilka nie urodzi się w niedzielę więc nie będzie leniwa;) trzymaj sie powodzenia.

Koral głowa do góry, przetrwałaś ciąże to wytrzymasz i teraz, wszystkie jesteśmy z Tobą.

01582n0ast4hm7dp.png
‹‹ 218 219 220 221 222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ