Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Makcza też miałam taki ból w łopatce i poszłam nawet do rehabilitanta bo ból był nie do zniesienia i się okazało ze jakas blokadę czy ucisk mam w karku i po rozmasowaniu taka ulga, że hoho jak nie przejdzie z tym biodrem to też pójdę bo inaczej się zamęcze chyba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 23:38
-
Malcza to ja przez ten ból w łopatce nie spałam nic nie pomagało ani termofor, ani kąpiele ani masaże dopiero rehabilitant pomógł. Odpukać tez jakoś dolegliwości strasznych nie miałam ale teraz to biodro czy co to tam boli to masakra bo cieżko mi się chodzi:(
Natalia pewnie zakochana w coruni nie ma czasu na forum hehe -
Dziewczyny damy radę z tym porodem, głowy do góry. Poród trwa kilka godzin a potem ile szczęścia i radości
pierwszy uśmiech, pierwsze kroki, pierwsze słowo.
CHYBA WARTO, CO?
czeka nas napajpiękniesza rola w życiulusia22, walabia, szczessciara lubią tę wiadomość
-
haybeauti- oj ten twój optymizm mi tu potrzebny
Powysyłaj te optymistyczne fluidki
Aphrodita - Trzymaj się i daj znać, czy akcja się rozwija
Ja dziś bez energii, zamknięta na drugim końcu mieszkania, gdy robotnicy się tłuką po drugiej stronie...nie ma się nawet jak zdrzemnąć, a spać mi się chce niemiłosiernie ...nocka okropna, krzyż daje w nocy o sobie znać za każdym razem jak trzeba się przekręcić...co jak co, ale z tygodnia na tydzień coraz ciężej, a tu ile jeszcze mi do końca zostało...
-
Ja też chce rodzić naturalnie!!!!!
Spotkanie z lekarzem jakoś w tym tygodniu, muszę pojechać do szpitala i zobaczyć jak mam się umówić na ten zabieg bo nie do końca wiem.
Natomiast w nocy był koszmar, miałam pisać ale padł mi tel, tak mnie bolał dół brzucha, że myślałam, że chyba się zaczęło, pierwszy raz miałam taki ból jak na okres tylko aż idący do odbytu. Przeszło po 2h ale strachu się najadłam, najdziwniejsze bo brzuch wcale się nie spinał tylko bolał dół brzucha i sama nie wiem co to było. -
hejka dziewczyny
Lusia fajnie, ze jeszcze jesteś w dwupaku
JA ostatnio tez cięższe nocki. Ręce (dłonie) mnie tak bolą i drętwieją, że czasami nie mogę wytrzymać. Jeśli chodzi o ból pleców, to tez mam tak jak Makcza w jednym miejscu z tym, że po lewej stronie pod łopatką... boli najczęściej jak jestem długo w jednej pozycji albo jak długo siedzę lub już pod wieczór... pewnie to wszystko spowodowane jest brzuchem, który teraz nam jednak ciąży i kręgosłup musi sobie poradzić...
Przypomina mi się też początek ciąży, bo od paru dni, znów w nocy chodzę często do toalety. Dziś sprawdzałam za każdym razem która godzina, wstawałam dokładnie co godzinę... byłam w toalecie ok 5 razy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 09:48
-
ja tez czasem w ciągu dnia lub w nocy mam takie bóle okresowe ale bardzo bardzo delikatne i krótkotrwałe... ale Kozgo stres był co???
ja ostatnio jakoś taka jestem już trochę zestresowana... co noc mam świadomość, że w sumie to może się zacząć w każdej chwili... (oby jeszcze nie
) MOze to głupie ale właśnie obstawiam, że jeśli by coś miało się zacząć to w nocy lub nad ranem
-
Karina nie ma problemu
już wam wysyłam pozytywne fluidy
kozgo ja też często mam takie bóle jak na okres ale u mnie trwają tak około 1 minuty i mam spokój. A i brzuch tez mi się nie spina ani nie twardnieje.
Spróbój wypić magnez albo kakao, nospę też można albo ciepła (tylko nie gorąca)
kąpiel pomaga.
Mi lekarz powiediał, że na tym etapie ciąży może wszsko się dziać w końcu organizm przygotowywuje się do dużego wysiłku.
A ciebie bolał 2 h non stp bez przerw? -
kozgo mnie tak brzuch boli prawie codziennie,a położne mówily że to już normalne, i u mnie ten ból też jest ciągły a nie chwilowy, ale jesteśmy coraz bliżej końca więc to chyba nie uniknione.