Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
No dobra ja juz znam termin dokładny ( chyba, że mały będzie miał inne plany, swoje własne), cc ustalone na 2 kwietnia, jeszcze porobię badania, konsultacja z anestezjologiem i czekamy na kwiecień.
haybeauti, lusia22, szczessciara lubią tę wiadomość
-
No to lepiej faktycznie nie ryzykować, u mnie w szpitalu też robią dwa lub jeden tydzień przed więc jeżeli obrot się nie uda w pon czy wtorek to pewnie na kwiecień się z cc nie załapie. Olala mąż bedzie mogl kangurować malucha i po jakim czasie dostaniesz maluszka do piersi ?
-
To zależy czy będe miała narkozę czy zewnątrz oponowe, o tym zdecyduje anestezjolog, nie wiem czy mogą mi się wkłuć w ten kręgosłup. ale jeśli bez narkozy to starają się jak najszybciej przystawić dziecko do piersi, położne we wszystkim pomagają, więc mówiły ze będą chciały w ciągu godziny, maksymalnie 2 mi go przystawić, po prostu ja nie będę mogła przez 6 godzin podnieść mogła głowy. A po 12 godzinach pomagają wstać z łóżka na chwilę.
-
Witajcie dziewczyny cały czas Was czytam i każdej kibicuje mimo że nie piszę bo przez tel cholera mnie bierze a laptopa nie chce mi się odpalać. Maczka dzięki za pamięć. Od dwóch dni bolą mnie biodra i dziś jeszcze doszły mi bóle miesiaczkowe ciągle wiem że w ten sposób organizm przygotowuje się do porodu a do tego jeszcze bóle krzyżowe nogi cały czas spuchnięte i ręce szkoda nawet pisać zastanawiam się kiedy się postępie. Jak tylko zacznie się coś dziać to napewno napiszę a tak bym chciała wytrzymać do 3-4 kwietnia bo mam wtedy cc ale jak będzie to nie wiem a jeszcze GBS wyszedł mi ujemny także jedno z głowy. Pozdrawiam wszystkie i obiecuje że będę się częściej udzielać
Miriam lubi tę wiadomość
-
Kurde czytam to forum, i rodzi czy nie rodzi...
aż widzę post, że to chyba jeszcze nie dziś
Walabia nooooo
i tak trzymam kciuki bo coś czuję, że pojedziesz niedługo
Dziewczyny mam pytanko. Jak macie robione USG to zawsze wychodzi proponowana data porodu z wymiarów dziecka. Wasi lekarze sugerują się tą datą, którą pokazuje USG? mój lekarz raczej nie bo nigdy mi jej nie podawał a kiedyś sam powiedział, że on i tak patrzy na termin z @. Pytam dlatego, że dziś oglądaliśmy sobie filmik z mojego ostatniego usg i tam data mojego porodu wychodziła na 28.03 hehehe