Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Sąsiadka łaskawie odebrała tel "no tak to ospa 8 dzień on juz nie powinien zarazac nie panikuj gdyby byl zrdrowy to przeciez dk zloba bym go wyslala nie do ciebie " nie no poryczalam sie i rozlaczylam mam ochotę wystawić to dziecko za dzwi ale przeciez to nie jego wina ze ma nieodpowiedzialna matkę -
Miriam - co za basztyl...kompletnie bez wyobraźni ... owszem, jak już chorowałaś, to raczej nie masz się czego bać, a mała jest chroniona, jednak to nie usprawiedliwia tej kobiety, przecież ona wcale nie wiedziała, czy chorowałaś, czy nie, ma dziecko i powinna zdawać sobie sprawę z tego, jak groźna może być ospa dla ciebie i twojego dziecka, gdybyś się zaraziła
Opieprz ją i zaznacz, by więcej po podobne przysługi do ciebie nie przychodziła, bo na pewno jej już nie pomożesz...a mieszkanie to może rzeczywiście zdezynfekuj, wywietrz porządnie...W głowie się nie mieści głupota niektórych...
walabia - hyhy, to teraz wiem, czemu przy ostatnim porodzie moja szyjka zupełnie nie współpracowała i nie chciała się rozwierać...Myśmy pod koniec seksić się codziennie nie mogli, bo jak to tak w szpitalu...No to teraz męża będziesz mieć uszczęśliwionego jak nie wiem
Nadrobi przez długim postem po porodzie
-
Co to kur*a ma znaczyć :Miriam wrote:nie panikuj gdyby byl zrdrowy to przeciez do zloba bym go wyslala nie do ciebie "
Sorki, ale same przekleństwa mi się na usta cisną...
-
nick nieaktualny
-
I zamiast przeprosić i jeszcze postarać się uratować tą sytuacje to ta głupia baba ze Ty przesadzasz no nie mogę, serio jskaś porażka.
Walabia to kładź się i z mężem do roboty skoro takie są zalecenia poloznej hehe. Ja chce tego wiesiolka kupic ale w aptece był wczoraj tylko jakis z dodatkowymi witaminami, a ja juz biorę elevit i nie chce żadnych witamin przedawkować wiec musze znaleźć taki zwykły. -
Jakbyśmy wszystkie przypuściły na nią szturm, to by baba chyba z życiem nie uszła
A propo kobiecej solidarności: dziecko mnie wczoraj powaliło..tak sobie rozmawialiśmy o dzidziusiu i zeszło na przewijanie...a moje dziecko dowaliło tatusiowi : " To tatuś będzie pieluchy z kupą przebierał, zrobił chłopczyka, to teraz będzie przy chłopczyku robił !! "
Miriam - niech się mąż babsztylem porządnie zajmie i powie jej do słuchu...
Miriam, haybeauti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz co gdybym miała ubrania dla niego zeby wyjść z nim na dwór to wyszła bym po złości przeciez wcześnie nie wiedziałam ze jest chory bo mi nie powiedziała ale nie mam ani butów ani kurtki czapki nic dała tylko jedna pieluche na zmianę i tyle a no i butelkę z woda.