X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde gdyby to nie było dwuletnie dxiecko to zamknęła bym go w łazience myślicie ze jak go zabierze i powiem jej juz co myśle powinnam jakoś zdezynfekowac mieszkanie ? Bo kurde jak wrócę z mała a nie wiadomo kiedy urodze zeby ona nic nie Lapala

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam dla małej nie ma zagrożenia - mi się też tak wydaje!A stres napewno małej może zaszkodzić.
    A ta franca odebrała telefon?

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam no ja zdezynfekowalam jej mieszkanie jeszcze tego samego dnia..... fakt drugi raz bo jej sprzatalam po malowaniu i sprzatalam jej poras drugi !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nie odbiera nie oddawania a ja uciekam od niego jak podchodzi do mnie :/ dałam mu kilka zabawek i włączyłam tv z bajkami mam nadzieje ze ona szybko wróci

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Sąsiadka łaskawie odebrała tel "no tak to ospa 8 dzień on juz nie powinien zarazac nie panikuj gdyby byl zrdrowy to przeciez dk zloba bym go wyslala nie do ciebie " nie no poryczalam sie i rozlaczylam mam ochotę wystawić to dziecko za dzwi ale przeciez to nie jego wina ze ma nieodpowiedzialna matkę

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam - co za basztyl...kompletnie bez wyobraźni ... owszem, jak już chorowałaś, to raczej nie masz się czego bać, a mała jest chroniona, jednak to nie usprawiedliwia tej kobiety, przecież ona wcale nie wiedziała, czy chorowałaś, czy nie, ma dziecko i powinna zdawać sobie sprawę z tego, jak groźna może być ospa dla ciebie i twojego dziecka, gdybyś się zaraziła :/ Opieprz ją i zaznacz, by więcej po podobne przysługi do ciebie nie przychodziła, bo na pewno jej już nie pomożesz...a mieszkanie to może rzeczywiście zdezynfekuj, wywietrz porządnie...W głowie się nie mieści głupota niektórych...

walabia - hyhy, to teraz wiem, czemu przy ostatnim porodzie moja szyjka zupełnie nie współpracowała i nie chciała się rozwierać...:P Myśmy pod koniec seksić się codziennie nie mogli, bo jak to tak w szpitalu...No to teraz męża będziesz mieć uszczęśliwionego jak nie wiem ;) Nadrobi przez długim postem po porodzie ;)

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam faktycznie baba prze wstrętna! dobrze, że Czarek to załatwi! Szkoda Twoich nerwów, ale co za tupet!!Kopa w dupe jej i nigdy więcej pomocy, za takie coś! Pewnie niech powie jeszcze, że wyolbrzymiasz! Stara krowa:/

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to kur*a ma znaczyć :
    Miriam wrote:
    nie panikuj gdyby byl zrdrowy to przeciez do zloba bym go wyslala nie do ciebie "
    ?!?! A ty to jakaś Izba przyjęć jesteś czy przechowalnia chorych dzieci?!?!?! Ja pier.....

Sorki, ale same przekleństwa mi się na usta cisną...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • koala82 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za tupet ma baba, wobec takich chamskich ludzi tylko można chamsko postępować. Biedne to dziecko.
    Szkoda słów. Miriam faktycznie ty może lepiej się już z nią nie zadawaj, niech Twój Mąż załatwi sprawę, szkoda Twoich i Córeczki nerwów.

p19uugpjmxse1q13.png
    3jvzpx9iv6zlovc6.png
    atdcj48aatau4j6i.png

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam a czy mąż był chory jeśli nie to lepiej niech on się nie zbliża zanim ta pinda dziecka nie zabierze i lepiej wywietrz dobrze mieszkanie a jeśli chorował to ok niech idzie jej dupe skopie tylko dobrze co by na długo zapamiętała

klz9cwa175lwe78n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chorował na szczęście póki co siedzimy i czekamy az odbierze dziecko :/ bo jak narazie jeszcze nie odebrała go :/

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jedziemy do Miriam skopać tej babie tyłek, a co niech zobaczy siłę ciężarówek ;)

O kurcze ale ja nie chorowałam na ospę :(

Miriam, szczessciara lubią tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zamiast przeprosić i jeszcze postarać się uratować tą sytuacje to ta głupia baba ze Ty przesadzasz no nie mogę, serio jskaś porażka.

Walabia to kładź się i z mężem do roboty skoro takie są zalecenia poloznej hehe. Ja chce tego wiesiolka kupic ale w aptece był wczoraj tylko jakis z dodatkowymi witaminami, a ja juz biorę elevit i nie chce żadnych witamin przedawkować wiec musze znaleźć taki zwykły.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia mąż Cię na pewno poinstruje:)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakbyśmy wszystkie przypuściły na nią szturm, to by baba chyba z życiem nie uszła ;)

A propo kobiecej solidarności: dziecko mnie wczoraj powaliło..tak sobie rozmawialiśmy o dzidziusiu i zeszło na przewijanie...a moje dziecko dowaliło tatusiowi : " To tatuś będzie pieluchy z kupą przebierał, zrobił chłopczyka, to teraz będzie przy chłopczyku robił !! " :D

Miriam - niech się mąż babsztylem porządnie zajmie i powie jej do słuchu...

Miriam, haybeauti lubią tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina cudną masz córeczkę i jaka mądra:)

Karina1989 lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodzwonilam sie do gin mam uważać bo mimo tego ze przechodzolam ospe moge złapać pulpasca :/ idę do sypialni sie Zamknąć niech Czarek siedzi z olkiem :/
    A najlepiej niech wystawi go za okno :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia do roboty to jak pierwszy raz. :)

Karina dobra ta Twoja corcia :)

Karina1989 lubi tę wiadomość

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przekichane Miriam...i tu nawet nie ma jak wziąć dzieciaka choćby na spacer...bo chory...nóż się w kieszeni otwiera normalnie...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co gdybym miała ubrania dla niego zeby wyjść z nim na dwór to wyszła bym po złości przeciez wcześnie nie wiedziałam ze jest chory bo mi nie powiedziała ale nie mam ani butów ani kurtki czapki nic dała tylko jedna pieluche na zmianę i tyle a no i butelkę z woda. :/

‹‹ 223 224 225 226 227 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ