Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
walabia wrote:Trzeba było lekarzowi odpowiedzieć, że marzec;)
A dlaczego miałabyś nie zjeść cheesburgera z frytkami i lodami? Ja nie widzę przeciwwskazań!
To jak chorowałam to chyba był grudzień ale dobre - uśmiałam sięale to był facet więc wybaczmy mu
Bo ja w 33 tyg. byłam 25 na plusie i od tamtego tygodnia nie byłam na wadze. -
Dzięki dziewczyny raczej nic nie zmienię bo będę się bać że będzie gorzej
ale jestem trochę poirytowana i zła bo wiem że jak bym miała więcej kasy i chodziła do niego na dodatkowe badania prywatnie to by mnie dużo lepiej prowadził
haybeauti śmiało jedz jeśli masz ochotę mi mówią żebym się nie ograniczała chyba że po zjedzeniu bedzie mnie mocno męczyć zgaga wtedy lepiej sobie odpuścić ale im wiecej różnych rzeczy podobno jemy w ciąży tym wiecej rzeczy możemy jeść po porodzie karmiąc piersią. Moja koleżanka już gdy mała miałam ledwo ponad miesiąc jadła normalne posiłki jedynie pestkowych rzeczy nie mogła. A tak powoli smakowała i obserwowała Hanię której nie przeszkadzało że mam je żeberka a nie pierś duszoną
Także smacznego -
nick nieaktualnyWalabia moj mi dzisiaj obiecał
ze sie jakoś przełamie
ale wczoraj tez obiecywał i nic z tego tłumaczył sie trasa do Chorzowa ze jak cos sie ruszy a on bedzie daleko i tak bla bla bla ale weekendy ma wolne wiec juz to tłumaczenie nie przejdzie
wiec może cos dziś bedzie hehe jupi
lusia22, walabia, olala81, Tusia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale się narobiło, muszę być bardziej na bieżąco bo widzę że kwietniówki szaleją i sytuacja zmienia się z godziny na godzinę
Aphrodita super data na poród- pierwszy dzień wiosny
Walabia mam nadzieję, że tych naleśników to zjadłaś chociaż z pięćnależało Ci się. Wiedziałam że będzie ok
walabia lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny, ostatnio sporo się u nas dzieje, aż strach zaglądać.
Aphrodita, ja również życzę Ci, żebyś jak najszybciej miała przy sobie malucha.
Walabia, super, że wszystko ok z Franiem, czasem rodzą się takie kruszyny, a potem wyrastają chłopy po 2 metry.
Koral - 3maj się, rozumiem, że ciężko Ci zostawić chłopaków... Oby czas szybko zleciał i mogli już wrócić z Tobą do domu. Poza tym córka też na pewno czeka na Ciebie stęskniona, przynajmniej będziesz mogła jej poświęcić troszkę czasu.
Jutro mam wreszcie wyczekiwane USG, 3majcie kciuki, może jednak Tysio się obrócił, tylko ja nie umiem zidentyfikować tych jego wypychających się okrągłości. Gorzej że to choróbsko paskudne mnie dalej dręczy i nie chce puścić, mimo leków.walabia lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Hej dziewczyny, dawno mnie nie było. Ostatnio pisałam Wam w sobote o tym jak nam auto odholowali. Ledwie mąż wrócił z autem a ja poczułam, że coś ze mnie chlupnęło. Szybki telefon do położnej i pojechalismy do szpitala. Niestety nie było akcji skurczowej i musieli mi przyspieszyć. 16 marca o godzinie 16.25 w 37 tc 3 dniu przyszła na świat moja córeczka Zosia. 3050 g, 50 cm długości 9 pkt. Właśnie wrócilismy do domu i sobie na nią patrzę
Happy
martusia172005, Niesmiala, walabia, olala81, Miriam, haybeauti, Mirella, Bea_tina, Makcza, eg, Tusia89, lusia22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO Walabia to naleśniki takie jak moje tylko ja jogurtem pisałam owoce leśne
Ewelina trzymam kciuki
A tak pozatym to moj Czarek juz wrócił wiec moge rodzic ale sie nic nie zapowiada od skakania na piłce i sprzątania pastowania podłogi na czterech aby zadyszki dostałam i nic zero jak opowiedziałam Czarkowi o moich planach porodu w nocy powiedział "dobre masz plany ale cos czuje ze Zoja jest tak uparta i wredna jak ty i sie Ciębie nie poslucha wiec nie mecz sie juz i daj spokój z ta piłka "Tusia89 lubi tę wiadomość