X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:
    Witajcie dziewczyny, ja dziś ryczę od rana, miałam na USG i lekarz przejął się tym co zobaczył. A ja oczywiście 100 x bardziej od niego :(
    Na początku wykrył wadę genetyczną - wodniaki w jądrach. Konsultowałam to już z położną, powiedziała,że wielu chłopców się z tym rodzi i najczęściej się samo wchłania.
    Poza tym mam bardzo mało wód płodowych, właściwie na granicy normy.
    A najgorsze jest to, że Franek od miesiąca w ogóle nie przybrał na wadze ani nie urósł ;( Zaprzyjaźniona położna z Karowej powiedziała, że pewnie jutro po wizycie (uff jak dobrze, że mam jutro wizytę!) zostawią mnie w szpitalu i zbadają o co w tym wszystkim chodzi. Jesli zestarzało się łożysko i nie spełnia swojej roli, to trzeba będzie zakończyć ciążę jak najszybciej.
    No i siedzę i ryczę, mąż mnie pociesza, że jutro więcej się dowiemy, że to nie koniec świata, ja wiem, że ma rację, bo Franek fika sobie wesoło, ale jak pomyślę, że to koniec ciąży a on biedaczek ma niewiele ponad 2 kg to płakać mi się chce z żalu.
    :(
    walabia a może to jakiś błąd pomiarów a może ze sprzętem coś nie tak?! Mam taką nadzieję, trzymam kciuki żeby tak jednak było!!! Ważne, jednak że ma ponad 2 kg. Dobrze że masz jutro wizytę.

walabia lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo właśnie odetkał się korek:) Wiem jak wygląda czop;)

Bea_tina, Elle, Tusia89, Makcza, Niesmiala, haybeauti, magdalena, Miriam lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Walabia!!! ale pyszności podsyłasz... aż ślinka cieknie... pewnie dobre było co???? :D

Kozgo tak jak dziewczyny piszą rób swoje a mały załapie przecież on dopiero się urodził :) trzymajcie się :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia ciasto nie zając nie ucieknie :D

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zawsze sprawdzam czy czasem mój korek się nie odetkał ale nie ":D chyba, ze nie zauważyłam, coś czuję Walabia, że Franio lada dzień wyskoczy :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my musieliśmy podać sztuczne mleko ze strzykawki bo mam za mało pokarmu a mały sie nie przysysa i sie denerwuje bo głodny jest, rozpoczynam walkę z laktatototrem i zobaczymy heh myslalam ze łatwiej bedzie

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia trzymam kciuki i czekamy na wieści( o ile dasz radę!)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia czekamy na wieści i trzymam kciuki!

walabia, walabia lubią tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i co u Doris? Jesteś jeszcze w dwupaku?

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral,jesteś niesamowita, chłopcy już na świecie a Ty dalej masz czas żeby nam doradzać :) dzięki :) Twoje rady się na serio przydadzą nie tylko Kozgo ale ja też już sobie zapamiętuje co doradzasz :)

Właśnie Kozgo jak nocka minęła???? meczysz się jeszcze z bólem brzucha??? A może mały nie może się zassać bo właśnie mu nie leci i się biedak denerwuje... A MAły jak śpi w nocy??? Jak poczuje, że to ssanie to sama przyjemność to pewnie nie odstawisz go od piersi :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miriam podałabyś mi model tego inhalatora, bo dzwoniłam do jednej apteki i pani polecała tą fime, a ty pisałaś że jesteś zadowolona to wolałabym jakiś sprawdzony.

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia araz Ci podam tylko wdrapie się na szafkę :D żeby go zdjąć :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia tu kurde nie ma zadnego modelu wyciągnęłam go z pudełka i jest tylko napisane Medel Family i tyle

• lusia22 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8559e1a8d402654e.html

coś w tym stylu?

km5stv737gu3576a.png
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie znowu alarm tym razem boli strasznie i jak Emilka chce się tak bawić to ją już wolę dzisiaj urodzic.

Makcza lubi tę wiadomość

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lusia ten :)

• lusia22 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki miriam ;-)

Miriam lubi tę wiadomość

km5stv737gu3576a.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral trzymaj się. Wierzę, że chłopaki zmobilizują się i szybciutko wyjdą do domku i będziesz miała dwa razy więcej miłości na co dzień niż każda z nas :)

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od wczoraj czuje się strasznie, spałam chyba ze 3 h, mała tak się rozpychała, że miałam takie dziwne uczucie że dołem wyjdzie, aż mi się zrobił taki mały krwiak koło pępka, wogóle od dwóch dni latam do łazienki-to chyba to oczyszczanie.

a jeszcze chciałam zapytać czy któraś z was miał coś takiego- jak mała się wczoraj tak pchała to miałam taki dziwny ucisk od biodra przez udo takie dziwne uczucie jakby jakiś prąd mi przechodził aż miałam łzy w oczach.

km5stv737gu3576a.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koral - dzielna kobietka z Ciebie, już niedługo maluszki nabiorą sił, ładnie zaczną jeść i będziesz mogła zabrać ich do domku...

aphrodita - To Cię wymęczy córunia na starcie...Dawaj znać, jak tam się akcja rozwija :)

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
‹‹ 237 238 239 240 241 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ