Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
walabia wrote:doris, mi się podobają te chusty, których nie trzeba wiązać:
http://allegro.pl/chusta-kieszonka-filmy-jak-nosic-na-dvd-rozm-3-i4088093595.html
Co o tym sądzisz?
One podobno sa dla dzieci juz siedzacych a ja chce dla maluszka. Chyba elastyczną zakupię i zobacze czy mi to w ogóle pasuje.
-
nick nieaktualnyOj ja juz po spacerze w Powsinie byliśmy to sie zmęczyliśmy bo tam wdrapac sie pod ta górę w 9 miesiącu ciazy to naprawdę nielada wyczyn
ciekawe czy cos pomoże i sie ruszy
oby do 1 kwietnia mała wyszła sama bo panicznie boje sie ocytocyny i wole tego uniknąć
na koniec spaceru zaliczyłam kebaba z falafelem omnomnom
i lody
teraz czas na leżakowanie i filmidlo
-
Ja dzis cos słabo sie czuje w szpitalu jest okropnie duszno i głowa bardzo mnie boli:( dzis odwiedził mnie mąż o rany jak ja tęskniłam Tymek też bo był tak pobudzony, ze nie mogl zasnąć biedulek. Wyszłam dzis na chwile na dwór ale Cudna pogoda, brakuje mi tu swierzego powietrza.
-
No Miriam, zobaczymy, czy ta wycieczka coś da
kozgo - Oj doskonale Cię rozumiem...z Julią spędziłam prawie trzy tygodnie w szpitalu jak miała niecały rok...jak wyszłam później na dwór to normalnie jak nowonarodzona...Całkiem inne powietrze...dlatego trzymam mocno kciuki, byście jak najszybciej wyszli z tego szpitala i mogli korzystać z pięknej pogody i świeżego powietrza :* -
Witajcie. Pogoda piękna, zaliczony solidny spacer, choć czułam się bardziej jak słonica na wybiegu w zoo, ale co zrobić. Gorzej, że czeka na mnie góra prasowania, a tak się nie chce.
Kozgo, 3maj się w tym szpitalu, ważne, że Tymek zdrowieje i już niedługo będziecie sobie spacerować na słonku.walabia lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Ewelina - nie ty jedna czujesz się jak słonica w zoo...niezbyt dobrze już się czuję sama ze sobą, zwłaszcza, że w ekspresowym tempie kurczy się moja garderoba...a jeszcze głupawe spojrzenia i teksty...jeszcze raz ktoś mnie przywita tekstem: " Grubasek" a zaszlachtuję chyba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 20:50
walabia, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chiang Mai no na powitanie córki trzeba się przygotować
Ja też byłam u fryzjera niedawno zeby Franek się nie wystraszył matki :p
Miłego dnia dziewczyny, oby był słoneczny jak wczoraj. Powiem Wam, że moja cierpliwość trochę się kończy. Wczoraj jak idiotka płakałam że nie moge jeździć na rowerze, co kocham. I ze po 30 minutowym spacerze jestem zsapana jak słoń. Normalnie masakra. Zaczęłam sobie wymyślać problemy. -
Dziewczyny czy to możliwe, że przybrałam 2 kg przez weekend, bo opuchłam? Nie jadłam jakoś inaczej niż zwykle, fakt, że piję dużo, bo mnie suszy, ale aż tyle? Obrączka już zdjęta, a wieczorami mam nogi jak serdelki. Trochę mnie zdołowało dzisiejsze ważenie.https://www.maluchy.pl/li-68384.png
-
Ja również się witam.
Ależ jestem senna.
wczoraj przeszłam samą siebie: wstałam rano, sniadanie, poszłam spać, wstałam przygotowałam objad, poszłam na spacerek, poszłam spać, zjadłam objad, posprzątałam, obejrzałam filmik i usnełam no i kolacja i spaciu.
i dziś czuje, że będzie to samo. w tej ciąży to nadrobie wszystkie zaległości hehe
Właśnie a Walabia! Melduj się kochana -
Hej, kochane.
Witam się w ten piękny dzień
Ja mam dzisiaj usg o 11.30, a potem o 17.00 wizytę - tak się chciałam pochwalićA jak będę po, to zdam relację co i jak
No właśnie - ciekawe, jak tam Walabia?
A ja się martwię jeszcze o Bea_tinkę - coś się ostatnio nie odzywała? -
Dzień dobry
Ewelina - woda rzeczywiście mogła ci się zebrać i przez to te 2 kg na plusie...choć to nie przez picie dużej ilości wody bo to aktualnie powinno właśnie obrzękom zapobiegać...nogi jak najczęściej w górze, mało soli i jakoś dotrwasz...już niedużo ci zostało...
haybeauti - jeeej, to miałaś mega śpiący dzień...Próbujesz się wyspać na zapas?
Walabia - hop hop! Czyżbyś się jednak na swój termin załapała?
Ja siedzę na pół przytomna, mała wróciła przed weekendem ze szkoły z lekkim katarem, który niestety przekształcił się w katar gigant, więc nocka okropna...jeżeli któraś miała nadzieję, że matczyny radar, gdy dziecko nie śpi się kiedyś wyłącza, to się rozczaruje...ledwo mi dziecko jedno oko otworzy, a ja już tryb czuwanie...w każdym razie zostałyśmy dzisiaj w domu, bo nie miałam serca wyciągać jej z łóżka z takim katarzyskiem, bo się dziecko by tylko namęczyło i nic więcej...jutro i tak mają wolne, bo 6-klasiści piszą testMam tylko nadzieję, że szybko jej przejdzie, a ja się nie zarażę, bo to ostatnie czego teraz potrzebuję...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 10:36