X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W którym parku byliście :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dawno tam nie byłam ;) a wczoraj przezedxaliamy tamtędy ach ale mam teraz moralniaka ze nie wyciągnęłam Czarka na spacer wczoraj :( ale jutro może sie wybierzemy ale pewnie gdzieś bliżej nas :) może łazienki :) ach u nas jak na spacer to autem najpierw trzeba dojechać :D

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia - ja dziś też zrobiłam błąd i wzięłam się za pieczenie...o składnikach może i nie zapomniałam, za to placka przyjarałam :/

kozgo - o kurde, po cc się kąpać nie wolno tak długo? Kompletnie nie pamiętam jak to było ostatnio...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina tak mi powiedzieli, że tylko prysznic.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:
    Karina, trochę mnie pociesza Twoje roztargnienie kulinarne...:D Ale mój sernik o dziwo wyszedł. Nie wiem jakim cudem. Mąż zachwycony, mówi że lepszy bez tego mleka (może chce być po prostu miły..?;) )

Miriam, ja w Skaryszewskim całe dzieciństwo spędziłam, bo ja praska dziewczyna jestem;) Tata codziennie tam chodził ze mną i siostrą na spacery. I teraz tak sobie myślę, że Franek też pokocha to miejsce.

Fajnie, że będziemy mogły chodzić ze swoimi dzieciaczkami na spacery!

No zazdroszczę Ci ze tak blisko masz :) my postanowiliśmy sie przeprowadzić pod Warszawę ze niby cisza spokój do Warszawy 8 km niby blisko a daleko :(
    Ja to osiedle nasze nazywam alcatraz masakra jakaś żałujemy teraz strasznie tej przeprowadzki :( no ale cóż zrobic będę jezdzic na spacery hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi po lyzeczlowaniu powiedzieli ze 4 tyg tylko szybki prysznic a żadnej blizny nie miałam a po cc to jednak i blizna na brzuchu chodzi chyba o to by sie nie rozeszła. Wczoraj jak byłam na ktg to w poczekalni na ip była mama z maluteńki dzieckiem strasznie płakała jak sie poNiej okazało rozeszła jej sie blizna po cc Czarek usłyszał jak siedział i czekał na mnie mówi ze strasznie cierpiała biedna

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze, wiecie, że o tym prysznicu to kompletnie zapomniałam? A teraz rzeczywiście coś mi się przypomina, że przez jakiś czas same prysznice...o matulo...

Koleżance, która rodziła 3 miesiące przede mną też się blizna rozeszła...ja nawet nie chcę o tym myśleć, bo zaczynam się bać...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie kiedyś rozeszła jak wyrostek miałam a ta puki co jest ładna i cienka za to strasznie mnie boli skóra na brzuchu:( i od znieczulenia strasznie bolą mnie lędźwia zeby sie podnieść z pozycji na plecach to jest masakra:(

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzisiaj byliśmy na spacerku na Błoniach. Piękny zachód słońca. Powoli przymierzam się do chusty. Brakuje mi mobilności.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • walabia Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doris, mi się podobają te chusty, których nie trzeba wiązać:

http://allegro.pl/chusta-kieszonka-filmy-jak-nosic-na-dvd-rozm-3-i4088093595.html

Co o tym sądzisz?

Tusia89 lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w ten piękny słoneczny poranek . ja dziś nie śpię od 5.30 , już nie mam co robić . Idę dziś na grilla więc nie robi obiadu ale za to zrobiłam już 3 surówki i sosik koperkowy, chociaż oczywiście nie miałam nic robić, głupia zamiast wykorzystywać tą ciążę i iść na gotowe to ja od 7 rano w kuchni:) ale i tak nie miałam co robić.

01582n0ast4hm7dp.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o chusty ja mam taką:
    http://allegro.pl/chusta-kolyska-bebelulu-kremowa-okazja-i4078488763.html

01582n0ast4hm7dp.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój mąż poczuł się w obowiązku mnie obudzić przed 8 starego czasu i teraz nie jestem zbyt przytomna, bo w nocy męczyły mnie jeszcze koszmary...po jednym do tej pory się otrząsnąć nie mogę...:/

Taka piękna pogoda, aż się w domu siedzieć nie chce...wezmę pannicę i wybędziemy gdzieś popołudniu, bo szkoda nie skorzystać...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja witam się również. U mnie noc jak nigdy ciężka. Takich boleści kręgosłupa dostałam, że z bólu poduszkę gryzłam. A teraz chodze jak herflik (z alo alo).

wiem, że skurcze porodowe mogą byc od brzucha i kręgosłupa. Mnie przez 15 minut ciągiem bolał więc to pewno nie skurcze. Nawet ciepły prysznic nie pomagał. A potem samo przeszło.
    Myślicie że to jakiś znak?

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki :)
    Walabia, też kupuje tą chustę co link podałaś :) wspominałam już o niej wcześniej kiedyś :) widziałam na żywo z maluchem i powiem, że super sprawa. Mam nadzieję, że u nas też się sprawdzi :)

Dzionek super, oby ta pogoda już taka została :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak pogoda mogłaby taka zostać. aż miło wstać jak ptaszki śpiewają za oknem.

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) rzeczywiście pięknie jest :) jak Franek pozwoli i nie będzie się znęcał nad moim pęcherzem to też planuję długiiii spacer, a najlepiej to cały dzień poza domem. Haybeauti współczucia, skurcz to nie mógł być, bo za długi. Może jakis nacisk malucha to spowodował? Oby to było jednorazowe.

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak myślę, że na skurcz to za długo trwało. Niestety nie był to ból jednorazowy. Ale ciesze się, że to na końcówce a nie w połowie albo na początku :)

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Chiang Mai Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że prawie każdej ta końcówka daje popalić...

Meldujemy się w dwupaku. Po koszmarnej nocy - wymioty, skurcze intensywne ale nie bolesne :(, krwotok z nosa i ataki Małej na pęcherz o 5.00 udało się usnąć i właśnie wstałam.

Mała teraz odsypia więc mam nadzieję, że dziś nic się nie wydarzy u nas :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 12:50

nick nieaktualny, haybeauti lubią tę wiadomość

3i49cwa1t57en9fi.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chiang Mai wrote:
    Widzę, że prawie każdej ta końcówka daje popalić...

Meldujemy się w dwupaku. Po koszmarnej nocy - wymioty, skurcze intensywne ale nie bolesne :(, krwotok z nosa i ataki Małej na pęcherz o 5.00 udało się usnąć i właśnie wstałam.

Mała teraz odsypia więc mam nadzieję, że dziś nic się nie wydarzy u nas :)

Ło matko, Chiang Mai, to rzeczywiście miałaś straszną noc - współczuję :(

iv09mg7y9aya90me.png
‹‹ 262 263 264 265 266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ