Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O 22.20 na świat przyszła córeczka Natalia. . Poród ekspresowy o 17 przyjęcie o 19 oksytocyna a za 2 i pół godz już urodziłam. Pulpecik 3890g i 58 cm.
Mirella, martusia172005, haybeauti, Miriam, Tusia89, lusia22, Niesmiala, stardust87, olala81, Karina1989, Makcza, magdalena, doris85, eg, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Walabia, Martusska - gratulacje! Jednak mamy kolejne marcowe dzieciaczki.
Za chwilę zbieram się na IP, bardzo słabo czuję ruchy młodego, a zawsze rano fikał, zwłaszcza po śniadaniu. Bez sensu chyba siedzieć w domu i się martwić, jak myślicie?https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
kozgo wrote:Haybeauti jeszcze chyba dziewczyny na marzec się załapały zatem czekamy kto pierwszy w kwietniu. Chyba Lissa wczoraj urodziła wiec albo chiang mai albo Olala.
ale jestem roztrzepana
ale już poprawiłam
-
nick nieaktualny
-
Miriam a ty co tu robisz?
marsz na poroddówkę
(oczywiście taki, żarcik mam nadzieje, że się nie gniewasz)
dziewczyny ci taką presje z tym porodem narzuciły, że biedactwo się zestersujesz nam tu jeszcze.
Spokojnie Zoja wie kiedy wyjśćMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaybeauti wrote:Miriam a ty co tu robisz?
marsz na poroddówkę
(oczywiście taki, żarcik mam nadzieje, że się nie gniewasz)
dziewczyny ci taką presje z tym porodem narzuciły, że biedactwo się zestersujesz nam tu jeszcze.
Spokojnie Zoja wie kiedy wyjść
No ona chyba wlasnie nie wie juz laze i gledze zeby wylazla natychmiast ale widocznie ma mnie gdzieś bo sie nie słuchahaybeauti lubi tę wiadomość
-
witam i ogromne gratulacjie dla nowych mamusiek
mnie cały czas pobolewa ten brzuch ale dzisiaj troche lepiej, nawet się wyspałam - jak nigdy, mała od rana się wierci także może mnie tylko wczoraj postraszyła, jutro mam wizyte i mamy się umówić na czwartek - mam nadzieje że doczekamy bo dzisiaj taki dzień że wolałabym żeby mała nie zrobiła mi psikusa
haybeauti lubi tę wiadomość