X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Lusia troche się boje leków z internetu jakos tak mam duże opory. Nam espunisan nie pomogl wiec sproboje tego bobotic i zobaczymy widze ze gazy go aż budzą wiec musi go bolec nawet nie da sobie masażu zrobic wieczorem po kąpieli:(

w sumie to masz racje, bo nie wiadomo co tam sprzedają, ja mam przywiezione prosto z niemiec więc mam pewność że są orginalne z apteki.

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia my tez kąpiemy po 20 a raczej bliżej 21 miałam zamiar kąpać mała o 19:30 "po dobranocce " ale jakoś tak wyszło ze wychodzi to pózniej :/ a ja dziś mam pierwsza kąpiel samej aaaaa Czarek pojechał w trasę do Anglii wraca w poniedziałek on sie tym zajmował wczoraj miałam kąpiel pilotażowa dałam radę ale stał obok zobaczymy jak dziś boje sie kurde nawet przez myśl przeszło mi zeby jej nie kąpać ale do poniedziałku to przegięcie było by

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez te krople zamówiliśmy przez kolegę na majowke maja do nas dojechać póki co mała dostaje dicoflor jak nie zapomnę a zapomniałam np wczoraj :/ i espimusan 100 5 kropel przed karmieniem po kąpieli i póki co ładnie puszcza baki i sie nie spina

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny zaczynam sie martwić o Makcze juz tyle dni milczy :(
    Z jednej strony rozumiem bo sama nie miałam czasu i siły na forum ale kurde dałam znać ze Zojka juz jest a tu taka cisza ma może któraś do niej tel lub Facebooka. ?

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde tak się zastanawiam czy my potrzebujemy jakieś kropelki... ogólnie mały nie płacze wniebogłosy i nie pręży się jakoś strasznie. Jednak zazwyczaj (nie zawsze) po karmieniu, zanim zaśnie ma takie parę spięć. Wygląda to tak, że już zasypia, oczka zamknięte i nagle kilka sekund takiego spięcia i wiercenia się, czasem popiskuje, takie coś powtarza się może ze 3,4 razy zanim twardo zaśnie. Czasem kupa też go wybudzi ze snu ale bardzo rzadko. Myślicie, że takie zachowanie nadaje się na podawanie jakiś kropelek?? Zdarza się tez tak, że po karmieniu zasypia i tyle..

JA karmię małego co 2 godziny, tak się domaga i w dzień i w nocy. Jak dotrwa do 3 godzin to święto :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 17:05

dqprj44jypq2k6s8.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia, absolutnie nie!!!!!!!

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak myślałam dlatego nie panikuję jeszcze... ale kto pyta nie błądzi :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Edyta84 Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Sab simplex :)
    Dzięki Miriam :-)

Miriam lubi tę wiadomość

zem3uay3xx6j8vr3.png

bhywdf9hafr8cbn5.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co ile kąpiecie dzieciaki, bo nam w szpitalu kazali co 2 dni a najlepiej co 3 i położna jak nas odwiedziła mówiła to samo, a dopiero jak już będzie naprawde ciepło na dworze to można zacząć codziennie.

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Kurde dziewczyny zaczynam sie martwić o Makcze juz tyle dni milczy :(
    Z jednej strony rozumiem bo sama nie miałam czasu i siły na forum ale kurde dałam znać ze Zojka juz jest a tu taka cisza ma może któraś do niej tel lub Facebooka. ?

Miriam, no właśnie ja też nie mam do niej żadnego kontaktu oprócz naszego forum, ale powiem Ci, że też się właśnie o nią martwię, że nic a nic nie pisze :(

iv09mg7y9aya90me.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tez bardzo sie martwie o Makcze:( tyle czasu juz...

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miejmy nadzieje ze to Helenka zabiera tyle czasu

• Elle Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza, jak nas podczytujesz - odezwij się! Napisz chociaż jedno zdanie, że wszystko OK, bo się tu martwimy :(

iv09mg7y9aya90me.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napewno dobrze jest i znaczka tuli Helenke. I nas dzis ciężki dzien Tymek chce jesc co 2-2,5h tak sie darł po powrocie ze spaceru ze mimo ze jadł 2h temu dałam cyca uspokoił sie ale jak zjadł obrzygal mnie aż mu nosem poszło:( i ulewa dalej juz 5 raz kurczę juz nic nie wiem myślałam ze czesciej chce bo moze jedna pierś to mało a tu taki finisz dzis mam mega kryzys psychiczny :(

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde nic nie pomaga mały płacze cały dzien moze to jednak ta angina:( noe wiem jak mu pomoc :( nic nie działa:(

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm czemu on tak ulewa... a może płacze nie z powodu głodu... już sama nie wiem. Kozgo głowa do góry, przejdzie ten ciężki okres, masz prawo być zmęczona. Jeszcze pewnie nie raz się nadenerwujemy z bezradności. Pewnie nie ma nic gorszego jak nie można nic zrobić by pomóc takiemu płaczącemu maluszkowi. Tego boję się najbardziej.

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra nic dzis nie zjadlam nawet :( najgorzej za mu pomoc nie moge i nie wiem co robic i płaczemy we dwoje co jest jeszcze gorsze bo on czuje mój stres ale jak tu sie nie stresować :( wezwaliśmy wizytę domowa bo ja juz nie wiem co robic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 19:23

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, pytałaś pediatrę o to ulewanie?

ot1z8e0.png

• walabia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, to tak na pociechę...

http://dziecko-info.rodzice.pl/archive/index.php/t-157793.html

ot1z8e0.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo a Tymek tylko dziś tak ulewa ? Czy cały czas ? Bo jak cały czas to może to refluks?

Daj znać jak po wizycie

A ja mam dziś juz pierwsza pojedyncza kąpiel za sobą dałam radę i nie było tak zle jestem z siebie dumna dumna jak paw :)

Tusia89 lubi tę wiadomość

‹‹ 317 318 319 320 321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ