Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja 2 maja mam debiut w pracy, zastępstwo za koleżankę na kilka godzin. Nie wiem jak dam radę, nie wiem jak radę da mój mąż, nie wiem jak zniesie to Franeczek, ale... cieszę się i już nie mogę się doczekać! Lubię ostatnio wyzwania, przerywają w inspirujący sposób monotonię. Chciałabym być już bardziej mobilna i przemieszczać się z Frankiem po świecie. Na razie czekam na rozpuszczenie szwów i zielone światło od lekarza na znoszenie wózka.
Karola:) lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Dziewczyny a skąd wiecie ze macie mało mleka i wodniste ?
Maczka to silna babka na pewno wszystko jest ok moze Helenka wymaga 100% uwagi:)
Koral masakra z tymi cenami:/ Jednak cycki sa najbardziej ekonomiczne.
Walabia no Franek widze w wyśmienitym humorze:)
U nas dzis troche lepiej nie wiem czy za sprawa tego boboticu czy cos ale Tymek spokojniejszy, fakt ze znów sie obudził o 5.30 z płaczem ale takim który mozna było uspokoić wiec nie było dramatu. -
nick nieaktualnyMoże wpływ pogody Zojka śpi jak susel na brzuchu ja tez godzinie sie drzemnekam a i Zoja przez sen powiedziała pierwsze słowa haha mamamama tak jeczala
ze brzmiało to jak mama
szkoda ze nie nagrałam
A pewnie dziewczyny widza co im cieknie mi tez czasem leci taka woda lekko biała ale pózniej póki co juz mleko takie bardziej białe niz wodnisteNataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
koral wrote:
walabia dzięki
ja właśnie teraz wszystkim mówię - nie kupujcie mi ciuszków tylko pieluchy lub mleko, to najlepsze prezenty.
Koral, ja to się wycwaniłam i wszystkim mówię o pieluszkach w większych rozmiarach. Mam już spory zapas. A przyznam się też, że przed porodem mówiłam o pieluchach, bo ubranka to zawsze sie znajdą... i do tej pory kupiłam 1 małą paczkę pieluch!!!! A średnio Franek zużywa 10 pieluch dziennie. WIęc przyjaciele naprawdę dopisali pod tym względem i nie kupowali niepraktycznych prezentów.
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Te uśmiechy "anielskie" są super:)
Ja czułam, że piersi są miękkie i nie ma tych twardych miejsc. Poza tym nie czułam tego mrowienia jak mleko napływa. Dzisiaj chyba lepiej. Faktycznie muszę więcej pić. Zastanawiam się czy nie miałam owulacji, bo przerwy w karmieniu nocne mam czasem 6-7h a ostatnio czułam się tak owulacyjno.
U nas biegunek ciąg dalszy:/ Marchwianka zaszkodziła - mega kolka a dziś znowu na rzadko. Wysypka jest dalej. Pediatra dała maść z hydrokortyzonem i mam stracha, ale co robić jak buzia jest taka brzydka? -
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Doris dziewczyny na pielęgnacji pisały ze dobra jest kąpiel z mąka ziemniaczana warto spróbować
Na ciele nie ma tylko na twarzy i główce.
A i właśnie wyczytałam, że w 6 tygodniu może pojawić się kryzys laktacyjny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 16:34