Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozbudowane menu mówisz? Dziś skarżyłam się mojej położnej, że mi się znudziło, a ona na to, że skoro spokojny Franek mi się znudził, to proszę bardzo, mogę eksperymentować. WIęc przestałam marudzić. Podobno eksperymentować będę mogła za 2 miesiące i Franek spokojnie te eksperymenty będzie znosił. Teraz szlaban.
Miriam lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualny
-
Ja tez u teściowej zamówiłam pulpety z indyka, dzis zjadlam dżem brzoskwiniowy i zobaczyny, oprócz tego kasza jaglana i marchewka, zrezygnowałam z surowego jabłka bo jadłam od 2 dni i po nich były awantury i odstawiam całkowicie mleko na 2 tyg. Ratują mnie biszkopty, obwazanki i awokado
a tak to tez chleb z masłem, pasztet domowy z królika i roszponka, a i jeszcze cukinia i łosoś pieczony.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 21:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja już trochę się odważyłam więcej zjeść, oprócz gotowanego kurczaka czy indyka
dziś zjadłam pulpety w sosie koperkowym (sos na odrobinie mleka, nie na śmietanie) i ziemniaki, na śniadanie wita mnie kaszka manna z musli od dwóch dni, ugotowałam sobie kompot z jabłek i wcinam te jabłka i piję ten sok, próbowałam już dwie kanapki z serem żółtym i topionym... nie ma zmian w zachowaniu małego, oprócz takich paru prężeń po jedzeniu zanim zaśnie na dobre. Nie sądzę jednak żeby to było spowodowane jakimś pokarmem bo ma tak od paru dobrych dni niezależnie co zjem. Dziś natomiast dwa razy porządnie ulał, żeby nie napisać, że zwymiotował... ale mam nadzieję, że to tylko przypadek albo zwyczajne przejedzenie??
U nas Franek też potrafi zrobić dwie kupy podczas karmienia. Jedną robi w trakcie a druga jak już chcemy go odstawić do kołyski. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja przed ciążą ważyłam 53 kg, w dniu porodu 74 a teraz ważę 64. Najważniejsze teraz dla mnie jest to, żebym nie chodziła głodna. A o zbędne kilogramy będę martwić się później:)
NataliaK, martuska507 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualny