Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
My zdecydowaliśmy się na refundowane, obowiązkowe szczepienia.
Ale deszczowoMy już 2 dni nie byliśmy na spacerze, ale pogoda raczej nie zachęca. Franciszek spokojny, deszcz sprzyja wyciszeniu
W ciągu dnia też je co 2 godziny (wcześniej jadł co 3,5h!) a w nocy średnio co 4. Ale w przypadku dzieci nie ma żadnych reguł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 17:06
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Moze to faktycznie skok rozwojowy bo mały dzis wodzi wzrokiem za obrazkami, uśmiecha sie jak szalony i głowę podosi na brzuchu coraz wyżej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 08:24
walabia, Tusia89, Bea_tina, magdalena, Mirella lubią tę wiadomość
-
Kozgo, śliczny Tymek, kurde a ja się zastanawiam czy mój maluch nie za wcześnie podnosi głowę. Jak leży mi na brzuchu czy na przewijaku, to nie ma problemu z tym żeby sobie głowę przekręcić z jednej strony na drugą, czasem nawet utrzymuje ją na kilka sekund w górze...
Też jestem ciemna w tych szczepieniach... już sama nie wiem co brać czego nie i w ogóle... eh -
Jak dobrze się Was czyta
mnie chyba jakaś deprecha łapie, jestem zła na siebie na lekarzy na wszystko. Dziś jest 8 dzień po porodzie a ja tylko leżę. Wstaje na chwilę coś zrobić i zaraz muszę się kłaść bo mnie boli, z reszta podczas leżenia wcale nie jest lepiej. Mam już dość. Dobrze że chociaż moja córeczka jest spokojna.
-
Kurcze w szoku jestem, ze ten skok rozwojowy może być aż tak wyraźny
Brawo dla Tymka!!! Martusia, trzymaj się tylko tej myśli że z dnia na dzień na pewno będzie coraz lepiej. Co do szczepień to decyduję się chyba na 5w1 na zasadzie że najmniej na nie narzekają.
-
Dobrej nocy mamusie! Coś forum ucichło na majówkę... odzywajcie się!
Koral, co u Was?
Makcza, jak dajesz radę?
Miriam, jak wizyta u teściów, przeżyłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 17:06
Niesmiala, Lissa, stardust87, Tusia89 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
haybeauti wrote:Walabia a to prawda ze na jednej wizycie dziecko jest klute 7 razy? Nam tak w przychodni powiedziank
Pozdrawiam;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 06:30
-
Tusia ale masz fajnego tego babla
No i poludniowa karnacja odeszla w sina dal
Podobaja mi sie te spodnie jakie mu zakladasz fajne bo maja szeroki pas na brzuszku co jest z pewnoscia wygodne dla malucha i nie uciska , gdzie takie zakupilas ? siostra poleciala do Polszy na tydzien wiec moze mi przywiezie
)
Tusia89 lubi tę wiadomość