Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze nareszcie wyszło trochę słońca wiec wybieram sie na spacer
z moja dresiara
Bo od kad wyszliśmy ze szpitala na dworze byłyśmy tylko w drodze do lekarza ...
A mi przyszła paczka z hippa dostałam słoiczek młoda marchewka z ziemniaczkami i różowa łyżeczkęi jakieś tam ulotki i bony -20% na produkty hippa bony na sloiczki moge oddać komuś bo z Zojka będziemy BLW wprowadzać zamiast słoiczkow a i jest bon na mleko jak któraś chce.
walabia, Kaja, MoniaT, Niesmiala, olala81 lubią tę wiadomość
-
A my dzis armagedon poszliśmy na spacer, zrobiłam zakupy Tymek pięknie spał po 2h wracamy do domu pokonujemy 6 schodów z ciężkim wózkiem i zakupami pakujemy sie do ciasnej windy a ona nie działa
no to schodami w dol do drugiej klatki Tymek juz zaczyna marudzić bo go te schody obudziły i znowu schodami na gory i do windy kurde tak sie styralam a jeszzE dzis gości mam musze upiec muffinki i posprzątać chalupe i nie wiem kiedy ja zdążę aaaaa
-
Miriam wrote:Martuśka pokarm mamy zawsze jest wartościowy ! Prędzej robię włosy i zeby wypadną niz pokarm bedzie mało wartościowy.
Hehe, powiedz to mojemu teściowi i sąsiadce, którzy stwierdzili, że mały słabo przybierał na wadze bo miałam słaby pokarm
Kozgo - oj to się nadźwigałaśNa którym piętrze mieszkasz?
Martusska - śliczna Juleczka
Moje dziecko ucina sobie właśnie drzemkę, starsza u koleżanki więc mam chwilę oddechu...pogoda do kitu, co chwilę pada, dobrze chociaż, że zdążyłam pójść do biedronki po mleko dla małego...niech już się ta pogoda poprawi!!
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na 3 ale głupio zrobione bo niby windę mam ale do windy jest z 6 schodów bzdura.
Jeszcze pożar w kamienicy obok i taki smród w domu ze masakra oczywiście mój syn zero wsparcia przy porządkach heh marudzi i płacze, zasnal mysle super ogarne a on po 10 minutach płacz a zmęczony jest strasznie ziewa non stop ale spac nie chce ah szlak mnie trafi dzis!!! -
Karina super rodzinka.
Ja dzis mam ochote uciec i juz nie wracać juz naprawdę nie wiem skąd mam czerpać siły i cierpliwość juz mi sie ten płacz nawet śni:( juz mam myśli ze nie nadaje sie na matkę bo nawet nie umiem mu pomoc:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 16:00
-
kozgo, kochana, rozumiem cię, jest ci ciężko, a tego płaczu to już ciężko słuchać...takie chwile załamania są całkiem zrozumiałe...przeżywałam jeszcze parę tygodni temu to samo...Mam ogromną nadzieję, że te płacze miną w końcu i będziesz mogła odetchnąć...Nie miałabyś możliwości choć na godzinę, dwie wyrwać się gdzieś bez małego?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJej Franio urodził sie w terminie i jest starszy od Zojki o miesiąc i nadal mu nie przeszło dzis mi pisała ze jest juz tym wszystkim przygnębiona i ze w życiu by nie pomyślała ze nie bedzie wiedziała jak sobie z własnym dzieckiem poradzić bo połacze jej cały czas nie da sie nigdzie odłożyć a lekarze twierdza ze to kolka
-
Eh niestety wielu lekarzy każdy ból brzucha traktuje jak kolkę i nawet nie starają się doszukać przyczyny problemu
Nawet jak leżałam z małym w szpitalu, czy to po porodzie, czy teraz w czerwcu i małemu dokuczał brzuch, to lekarze kwitowali to tekstem, że taki kolkowy wiek, zdarza się i już..może z dwa razy wzięli go i odgazowali, podali czopek przeciwbólowy a tak to nic...
U nas brzuszkowe problemy skończyły się wraz z całkowitym przejściem na mleko modyfikowane... -
nick nieaktualny
-
Zobaczymy co bedzie na usg chociaz tez nie sadze ze cos tam zobaczą. Cichutko liczyłam ze ten debridat pomoze bo znam osoby które mowia ze ich uratował a i nas dupa:( miały byc 3 miesiące i miało byc lepiej a tu nawet nie tyle co lepiej a gorzej
nie wiem juz co mam robic. Karina moge go zostawić ale on wyedy tak wyje ze mi go szkoda strasznie
-
nick nieaktualnyWlasnie u Magdy i Frania tez zrobiło sie gorzej po 3 miesiącu a lekarze wcale nie chcieli dać skierowania na usg poszła prywatnie i nic nie wyszło mówiła ze po bobotic jest troszkę lepiej ale minimalnie tylko
Kurcze tak mi was szkoda dziewczynyZoja jest bardzo absorbującym dzieckiem ale na rękach lub z cyckiem w budzi jest ok