Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze nareszcie wyszło trochę słońca wiec wybieram sie na spacer
z moja dresiara

Bo od kad wyszliśmy ze szpitala na dworze byłyśmy tylko w drodze do lekarza ...
A mi przyszła paczka z hippa dostałam słoiczek młoda marchewka z ziemniaczkami i różowa łyżeczkę
i jakieś tam ulotki i bony -20% na produkty hippa bony na sloiczki moge oddać komuś bo z Zojka będziemy BLW wprowadzać zamiast słoiczkow a i jest bon na mleko jak któraś chce.
walabia, Kaja, MoniaT, Niesmiala, olala81 lubią tę wiadomość
-
A my dzis armagedon poszliśmy na spacer, zrobiłam zakupy Tymek pięknie spał po 2h wracamy do domu pokonujemy 6 schodów z ciężkim wózkiem i zakupami pakujemy sie do ciasnej windy a ona nie działa
no to schodami w dol do drugiej klatki Tymek juz zaczyna marudzić bo go te schody obudziły i znowu schodami na gory i do windy kurde tak sie styralam a jeszzE dzis gości mam musze upiec muffinki i posprzątać chalupe i nie wiem kiedy ja zdążę aaaaa

-
Miriam wrote:Martuśka pokarm mamy zawsze jest wartościowy ! Prędzej robię włosy i zeby wypadną niz pokarm bedzie mało wartościowy.
Hehe, powiedz to mojemu teściowi i sąsiadce, którzy stwierdzili, że mały słabo przybierał na wadze bo miałam słaby pokarm
Kozgo - oj to się nadźwigałaś
Na którym piętrze mieszkasz?
Martusska - śliczna Juleczka
Moje dziecko ucina sobie właśnie drzemkę, starsza u koleżanki więc mam chwilę oddechu...pogoda do kitu, co chwilę pada, dobrze chociaż, że zdążyłam pójść do biedronki po mleko dla małego...niech już się ta pogoda poprawi!!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na 3 ale głupio zrobione bo niby windę mam ale do windy jest z 6 schodów bzdura.
Jeszcze pożar w kamienicy obok i taki smród w domu ze masakra oczywiście mój syn zero wsparcia przy porządkach heh marudzi i płacze, zasnal mysle super ogarne a on po 10 minutach płacz a zmęczony jest strasznie ziewa non stop ale spac nie chce ah szlak mnie trafi dzis!!!
-
Karina super rodzinka.
Ja dzis mam ochote uciec i juz nie wracać juz naprawdę nie wiem skąd mam czerpać siły i cierpliwość juz mi sie ten płacz nawet śni:( juz mam myśli ze nie nadaje sie na matkę bo nawet nie umiem mu pomoc:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 16:00

-
kozgo, kochana, rozumiem cię, jest ci ciężko, a tego płaczu to już ciężko słuchać...takie chwile załamania są całkiem zrozumiałe...przeżywałam jeszcze parę tygodni temu to samo...Mam ogromną nadzieję, że te płacze miną w końcu i będziesz mogła odetchnąć...Nie miałabyś możliwości choć na godzinę, dwie wyrwać się gdzieś bez małego?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJej Franio urodził sie w terminie i jest starszy od Zojki o miesiąc i nadal mu nie przeszło dzis mi pisała ze jest juz tym wszystkim przygnębiona i ze w życiu by nie pomyślała ze nie bedzie wiedziała jak sobie z własnym dzieckiem poradzić bo połacze jej cały czas nie da sie nigdzie odłożyć a lekarze twierdza ze to kolka
-
Eh niestety wielu lekarzy każdy ból brzucha traktuje jak kolkę i nawet nie starają się doszukać przyczyny problemu
Nawet jak leżałam z małym w szpitalu, czy to po porodzie, czy teraz w czerwcu i małemu dokuczał brzuch, to lekarze kwitowali to tekstem, że taki kolkowy wiek, zdarza się i już..może z dwa razy wzięli go i odgazowali, podali czopek przeciwbólowy a tak to nic...
U nas brzuszkowe problemy skończyły się wraz z całkowitym przejściem na mleko modyfikowane... -
nick nieaktualny
-
Zobaczymy co bedzie na usg chociaz tez nie sadze ze cos tam zobaczą. Cichutko liczyłam ze ten debridat pomoze bo znam osoby które mowia ze ich uratował a i nas dupa:( miały byc 3 miesiące i miało byc lepiej a tu nawet nie tyle co lepiej a gorzej
nie wiem juz co mam robic. Karina moge go zostawić ale on wyedy tak wyje ze mi go szkoda strasznie

-
nick nieaktualnyWlasnie u Magdy i Frania tez zrobiło sie gorzej po 3 miesiącu a lekarze wcale nie chcieli dać skierowania na usg poszła prywatnie i nic nie wyszło mówiła ze po bobotic jest troszkę lepiej ale minimalnie tylko
Kurcze tak mi was szkoda dziewczyny
Zoja jest bardzo absorbującym dzieckiem ale na rękach lub z cyckiem w budzi jest ok