X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Martusska Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Jula ma mega potrzeby ;] heh

pochwalę się moją 3 miesięczną księżniczką :)

21euqlh.jpg

Miriam, Bea_tina, Lissa, szczessciara, doris85, Tusia89, walabia, Kaja, MoniaT, Niesmiala, olala81 lubią tę wiadomość

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I sto lat dla Frania Walabi :)

• kozgo Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudna Juleczka niech rośnie zdrowa i usmiechnieta:)

Monia dobrze ze z brzuszkiem Małgosi lepiej :) a Marysia Cudna blondyneczka:)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze nareszcie wyszło trochę słońca wiec wybieram sie na spacer :) z moja dresiara ;) 20trmlh.jpg20trmlh.jpg
    Bo od kad wyszliśmy ze szpitala na dworze byłyśmy tylko w drodze do lekarza ...
    A mi przyszła paczka z hippa dostałam słoiczek młoda marchewka z ziemniaczkami i różowa łyżeczkę ;) i jakieś tam ulotki i bony -20% na produkty hippa bony na sloiczki moge oddać komuś bo z Zojka będziemy BLW wprowadzać zamiast słoiczkow a i jest bon na mleko jak któraś chce. ;)

walabia, Kaja, MoniaT, Niesmiala, olala81 lubią tę wiadomość

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najlepszego dla Chłopaków i Juleczki :) Słodkie te dzieciaczki ;)
    Mój Franek to prawdziwy niedźwiadek, jak nie je to śpi :D no dobra aktywność też mu się zdarza :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzis armagedon poszliśmy na spacer, zrobiłam zakupy Tymek pięknie spał po 2h wracamy do domu pokonujemy 6 schodów z ciężkim wózkiem i zakupami pakujemy sie do ciasnej windy a ona nie działa :/ no to schodami w dol do drugiej klatki Tymek juz zaczyna marudzić bo go te schody obudziły i znowu schodami na gory i do windy kurde tak sie styralam a jeszzE dzis gości mam musze upiec muffinki i posprzątać chalupe i nie wiem kiedy ja zdążę aaaaa

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Martuśka pokarm mamy zawsze jest wartościowy ! Prędzej robię włosy i zeby wypadną niz pokarm bedzie mało wartościowy.

Hehe, powiedz to mojemu teściowi i sąsiadce, którzy stwierdzili, że mały słabo przybierał na wadze bo miałam słaby pokarm :P

Kozgo - oj to się nadźwigałaś :( Na którym piętrze mieszkasz?

Martusska - śliczna Juleczka :D

Moje dziecko ucina sobie właśnie drzemkę, starsza u koleżanki więc mam chwilę oddechu...pogoda do kitu, co chwilę pada, dobrze chociaż, że zdążyłam pójść do biedronki po mleko dla małego...niech już się ta pogoda poprawi!!

Miriam lubi tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wlasnie po spacerze bo deszcz pada a Zojka śpi juz w wózku 2h

Aaaa normalnie szok !

Kozgo powodzenia ;)

Bea_tina lubi tę wiadomość

• kozgo Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na 3 ale głupio zrobione bo niby windę mam ale do windy jest z 6 schodów bzdura.
    Jeszcze pożar w kamienicy obok i taki smród w domu ze masakra oczywiście mój syn zero wsparcia przy porządkach heh marudzi i płacze, zasnal mysle super ogarne a on po 10 minutach płacz a zmęczony jest strasznie ziewa non stop ale spac nie chce ah szlak mnie trafi dzis!!!

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo - duuużo sił i cierpliwości życzę w takim razie :)

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 22:24

Miriam, Kaja, MoniaT, olala81, Makcza lubią tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 22:24

Miriam, walabia, Kaja, MoniaT, Niesmiala, olala81, Makcza lubią tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina super rodzinka.

Ja dzis mam ochote uciec i juz nie wracać juz naprawdę nie wiem skąd mam czerpać siły i cierpliwość juz mi sie ten płacz nawet śni:( juz mam myśli ze nie nadaje sie na matkę bo nawet nie umiem mu pomoc:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 16:00

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo, kochana, rozumiem cię, jest ci ciężko, a tego płaczu to już ciężko słuchać...takie chwile załamania są całkiem zrozumiałe...przeżywałam jeszcze parę tygodni temu to samo...Mam ogromną nadzieję, że te płacze miną w końcu i będziesz mogła odetchnąć...Nie miałabyś możliwości choć na godzinę, dwie wyrwać się gdzieś bez małego?

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo mam koleżankę z podobnym przypadkiem do twojego była nawet na usg brzucha ale lekarze nic nie widzieli

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej Franio urodził sie w terminie i jest starszy od Zojki o miesiąc i nadal mu nie przeszło dzis mi pisała ze jest juz tym wszystkim przygnębiona i ze w życiu by nie pomyślała ze nie bedzie wiedziała jak sobie z własnym dzieckiem poradzić bo połacze jej cały czas nie da sie nigdzie odłożyć a lekarze twierdza ze to kolka

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh niestety wielu lekarzy każdy ból brzucha traktuje jak kolkę i nawet nie starają się doszukać przyczyny problemu :( Nawet jak leżałam z małym w szpitalu, czy to po porodzie, czy teraz w czerwcu i małemu dokuczał brzuch, to lekarze kwitowali to tekstem, że taki kolkowy wiek, zdarza się i już..może z dwa razy wzięli go i odgazowali, podali czopek przeciwbólowy a tak to nic...
    U nas brzuszkowe problemy skończyły się wraz z całkowitym przejściem na mleko modyfikowane...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona wlasnie rozważa przejście na mm
    Szkoda mi jej bardzo bo fajna dziewczyna a widać ze jest juz załamana :(

• kozgo Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy co bedzie na usg chociaz tez nie sadze ze cos tam zobaczą. Cichutko liczyłam ze ten debridat pomoze bo znam osoby które mowia ze ich uratował a i nas dupa:( miały byc 3 miesiące i miało byc lepiej a tu nawet nie tyle co lepiej a gorzej :( nie wiem juz co mam robic. Karina moge go zostawić ale on wyedy tak wyje ze mi go szkoda strasznie :(

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie u Magdy i Frania tez zrobiło sie gorzej po 3 miesiącu a lekarze wcale nie chcieli dać skierowania na usg poszła prywatnie i nic nie wyszło mówiła ze po bobotic jest troszkę lepiej ale minimalnie tylko

Kurcze tak mi was szkoda dziewczyny :( Zoja jest bardzo absorbującym dzieckiem ale na rękach lub z cyckiem w budzi jest ok

‹‹ 499 500 501 502 503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ