X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Kurczę dziewczyny od wczoraj Tynek zasypia po kapieli i po godzinie się wybudza :/ nie wiem o co chodzi:(

Moj dopiero zasypia a kompiel była o 7 :30 jedzenie i oczy jak 5 zł

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja u mojego zauwazyla ze jak go coś neka to smoczek leci na kilometr i ryk absolutny to kolki chyba

Kozgo zęby może ??? Dziaselka swedza sasiadki mały od 3 miesiąca zabkowal , a w 6 miesiącu juz miał prawie wszystkie i 4 na raz wyraziły za tydz roczek ma i uzębienie pełne

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje chłopaki właśnie zasneli uffff no duży na bank sie nie obudzi ,ale z Marczello wszystko możliwe

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Martusska Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia my tez jutro mamy szczepienie, a w niedziele jedziemy nad morze i tam są rózne kompleksy basenowe.. ale też nie przekładam szczepienia, bo pózniej będę miała opóźnienia ;)

kozgo ty jesteś niewiarygodnie dzielną i kochającą mamą.. Mi jak mała płacze pół godz to już jestem kłębkiem nerwów bo nie wiem dlaczego a Tobie Tymuś co chwile płacze. Dlatego Cię podziwiam..
    ale zasypia ci spowrotem czy już nie chce spać wcale ?? Dla mnie Tymek to jest zagadka oczywiśćie pod względem tego płaczu.. Bądź dzielna a mały Ci to kiedyś wynagrodzi :)

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• olala81 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzymy wszystkiego najlepszego całej trójce 3 miesięczniaków

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 14:32

Kaja, Miriam, walabia, Karina1989, Lissa, Makcza, Tusia89 lubią tę wiadomość

01582n0ast4hm7dp.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marþusska nad trojmiejskie morze sie wybierasz ?? Bo ja z tam tad jestem :-) 22km od Gdańska mieszkam na wsi heheh gdzie blisko Gdansk, Sopot , Gdynia juz turystów ful od tyg :-) to życzę udanych wakacji i oby mala nie marudzila po szczepieniu!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje ci dziś Ollalala bo jutro nas nie ma jestesmy na usg kompleksowe i zostajemy w gdansku u dziadków i prababci :-)

No my na 3 miechy jeszcze troszkę do 24 lipca musimy czekac :-)

olala81 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwier Synu Olalala rosnij zdrowo Kolorowo :-)

olala81 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Martusska Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Marþusska nad trojmiejskie morze sie wybierasz ?? Bo ja z tam tad jestem :-) 22km od Gdańska mieszkam na wsi heheh gdzie blisko Gdansk, Sopot , Gdynia juz turystów ful od tyg :-) to życzę udanych wakacji i oby mala nie marudzila po szczepieniu!!!

Do Władysławowa :):) to niedaleko heh pewnie do gdańska na wycieczkę pojedziemy :):)

dziękujemy wszystkim za sto lat ! :):) za chwilę kolejni..
    a dopiero co pisałyśmy o porodach i wyczekiwałyśmy na maleństwa.. każda doszukiwała się objawów .. ;) jestem sentymentalna :)

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• olala81 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj cały dzień w pracy ale na odpust zdążyliśmy i wieczorem przez 1,5 godz była niezła zabawa:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 14:33

Miriam, MoniaT, Karina1989, Makcza, walabia, Tusia89 lubią tę wiadomość

01582n0ast4hm7dp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo :D dam znać na którym basenie byliśmy :D wrazie gdy Zoja zrobi kupę do basenu. ;)

• olala81 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he dopiero na zdjęciach widzę jaki mam bałagan;) no cóż przeciez jak mąż zostaje z dzieckiem ti juz nic innego nie da rady zrobić;) to tylko my cyborgi musimy posprzatac ugotować wyprac i zająć się dzieckiem:) chyba że u Was inaczej.

Kaja lubi tę wiadomość

01582n0ast4hm7dp.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja zadnych plamek białych świadczących o zębach nie na puki co.

Martuśka moja ciocia ma pensjonat we wladku. No dla mnie tez jest to zagadka co mu dolega.

Olala ale super Oliwier języczek pokazuje:) balon super musze kupic :)

Zasnal po chwili ale dziwnie bo nigdy sie tak nie wybudzal.

Z nadzieja czekam jutro najlepszy czas.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, u nas też ostatnie dwa dni to katastrofa. Niby kupa była, a bąki idą i misiek płacze prawie cały czas. A już było naprawdę dobrze, sama nie wiem od czego to zależy. Tak czy siak jestem padnięta, dobrze że mąż zabrał go na spacer na 2h to chociaż ogarnęłam z grubsza mieszkanie, bo jutro mam gości. Zaraz kuzyn przywiezie nam Sab Simplex, może coś pomoże... Także łączę się z Tobą w oczekiwaniu na lepsze czasy.
    A wszystkim forumowym misiakom, które dziś skończyły 3 mce życzymy zdrówka, a mamom i tatom dużo siły i cierpliwości :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 22:16

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuśka ależ Ci dobrze Władek to moje miejsce gdzie co roku wypoczywamy na jakiej ulicy będziecie a Kozo Twoja ciocia gdzie ma ten pensjonat ?

A
    Kozo tak czytam co piszesz o Tymku a czy nie miałaś teraz szczepienia? Bo czytając co piszesz to tak jakbyś pisała o Malgosi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 22:21

klz9cwa175lwe78n.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej dziewczyny bardzo wam współczuje, u nas chyba problemy z brzuszkiem się skończyły, oby nie zapeszyć wychodzą ząbki, ale nie jest na razie tak źle, kupiłam żel, wczoraj podałam mu pedicetamol, bo miał temperaturę, ale z brzuchem było gorzej. no i jeszcze czasem przy jedzeniu robi sobie gryzaczek z piersi...my tylko mamy mały problem z przywiązaniem do mamusi coraz częściej zdarza się, że jak zostaje z mężem to jest ryk jak tylko wychodzę, jak go ktoś inny np dziadkowie biorą na ręce to tylko na mnie patrzy, oni do niego gadają a on wodzi wzrokiem tylko gdzie ja jestem jak ja go trzymam to ok gada do nich sieje się, ale jak oni wezmą to nie.myślałam, że z uwagi na o że od początku pracuję i zostaje często z tata, to takiego problemu nie będzie, a już na pewno nie spodziewałam się go tak szybko. jak to jest u Was?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 22:35

01582n0ast4hm7dp.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala mój podobnie jak twój z tym zostawianiem i rykiem jak mnie nie ma ost bylam u poloznej po Sab Simplex 30 min mnie nie było ryczal tacie 30 min jak tylko wyszlam z kuchni !!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• olala81 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow ale mamisynki a co to będzie dalej????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 23:09

01582n0ast4hm7dp.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Franek zdecydowanie bardziej wpatrzony jest (poza moim biustem) w tatusia.

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymek tez od paru dni mamusiowy na maksa az widze ze mezowi bardzo przykro :(I na raczki ciagle by chciał jak nigdy.

Wkurza mnie ta moja rodzina bo każą mi isc z nim do szpitala zwariowali chyba.

Monia prnsjonat jest na spokojnej nie daleko aleji gwiazd.

Olala super ze z brzuchem lepiej oby tak zostało ;)

Ewelina no to jedziemy razem na jednym wozku tyle ze Ty masz perspektywę 3 miesiaca a u mnie juz jej nie ma:(

qb3cpiqv120x7xhb.png
‹‹ 501 502 503 504 505 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ