Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja u mojego zauwazyla ze jak go coś neka to smoczek leci na kilometr i ryk absolutny to kolki chyba
Kozgo zęby może ??? Dziaselka swedza sasiadki mały od 3 miesiąca zabkowal , a w 6 miesiącu juz miał prawie wszystkie i 4 na raz wyraziły za tydz roczek ma i uzębienie pełne -
Walabia my tez jutro mamy szczepienie, a w niedziele jedziemy nad morze i tam są rózne kompleksy basenowe.. ale też nie przekładam szczepienia, bo pózniej będę miała opóźnienia
kozgo ty jesteś niewiarygodnie dzielną i kochającą mamą.. Mi jak mała płacze pół godz to już jestem kłębkiem nerwów bo nie wiem dlaczego a Tobie Tymuś co chwile płacze. Dlatego Cię podziwiam..
ale zasypia ci spowrotem czy już nie chce spać wcale ?? Dla mnie Tymek to jest zagadka oczywiśćie pod względem tego płaczu.. Bądź dzielna a mały Ci to kiedyś wynagrodzi -
Marþusska nad trojmiejskie morze sie wybierasz ?? Bo ja z tam tad jestem
22km od Gdańska mieszkam na wsi heheh gdzie blisko Gdansk, Sopot , Gdynia juz turystów ful od tyg
to życzę udanych wakacji i oby mala nie marudzila po szczepieniu!!!
-
Kaja wrote:Marþusska nad trojmiejskie morze sie wybierasz ?? Bo ja z tam tad jestem
22km od Gdańska mieszkam na wsi heheh gdzie blisko Gdansk, Sopot , Gdynia juz turystów ful od tyg
to życzę udanych wakacji i oby mala nie marudzila po szczepieniu!!!
Do Władysławowato niedaleko heh pewnie do gdańska na wycieczkę pojedziemy
dziękujemy wszystkim za sto lat !za chwilę kolejni..
a dopiero co pisałyśmy o porodach i wyczekiwałyśmy na maleństwa.. każda doszukiwała się objawów ..jestem sentymentalna
-
nick nieaktualny
-
he he dopiero na zdjęciach widzę jaki mam bałagan;) no cóż przeciez jak mąż zostaje z dzieckiem ti juz nic innego nie da rady zrobić
to tylko my cyborgi musimy posprzatac ugotować wyprac i zająć się dzieckiem:) chyba że u Was inaczej.
Kaja lubi tę wiadomość
-
Kaja zadnych plamek białych świadczących o zębach nie na puki co.
Martuśka moja ciocia ma pensjonat we wladku. No dla mnie tez jest to zagadka co mu dolega.
Olala ale super Oliwier języczek pokazuje:) balon super musze kupic
Zasnal po chwili ale dziwnie bo nigdy sie tak nie wybudzal.
Z nadzieja czekam jutro najlepszy czas. -
Kozgo, u nas też ostatnie dwa dni to katastrofa. Niby kupa była, a bąki idą i misiek płacze prawie cały czas. A już było naprawdę dobrze, sama nie wiem od czego to zależy. Tak czy siak jestem padnięta, dobrze że mąż zabrał go na spacer na 2h to chociaż ogarnęłam z grubsza mieszkanie, bo jutro mam gości. Zaraz kuzyn przywiezie nam Sab Simplex, może coś pomoże... Także łączę się z Tobą w oczekiwaniu na lepsze czasy.
A wszystkim forumowym misiakom, które dziś skończyły 3 mce życzymy zdrówka, a mamom i tatom dużo siły i cierpliwościWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 22:16
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Martuśka ależ Ci dobrze Władek to moje miejsce gdzie co roku wypoczywamy na jakiej ulicy będziecie a Kozo Twoja ciocia gdzie ma ten pensjonat ?
A
Kozo tak czytam co piszesz o Tymku a czy nie miałaś teraz szczepienia? Bo czytając co piszesz to tak jakbyś pisała o MalgosiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 22:21
-
jej dziewczyny bardzo wam współczuje, u nas chyba problemy z brzuszkiem się skończyły, oby nie zapeszyć wychodzą ząbki, ale nie jest na razie tak źle, kupiłam żel, wczoraj podałam mu pedicetamol, bo miał temperaturę, ale z brzuchem było gorzej. no i jeszcze czasem przy jedzeniu robi sobie gryzaczek z piersi...my tylko mamy mały problem z przywiązaniem do mamusi coraz częściej zdarza się, że jak zostaje z mężem to jest ryk jak tylko wychodzę, jak go ktoś inny np dziadkowie biorą na ręce to tylko na mnie patrzy, oni do niego gadają a on wodzi wzrokiem tylko gdzie ja jestem jak ja go trzymam to ok gada do nich sieje się, ale jak oni wezmą to nie.myślałam, że z uwagi na o że od początku pracuję i zostaje często z tata, to takiego problemu nie będzie, a już na pewno nie spodziewałam się go tak szybko. jak to jest u Was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 22:35
-
Tymek tez od paru dni mamusiowy na maksa az widze ze mezowi bardzo przykro :(I na raczki ciagle by chciał jak nigdy.
Wkurza mnie ta moja rodzina bo każą mi isc z nim do szpitala zwariowali chyba.
Monia prnsjonat jest na spokojnej nie daleko aleji gwiazd.
Olala super ze z brzuchem lepiej oby tak zostało
Ewelina no to jedziemy razem na jednym wozku tyle ze Ty masz perspektywę 3 miesiaca a u mnie juz jej nie ma:(