Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się witam dziś z rana Małgosia wczoraj usnęła po wielki płaczu o 6:30 a o 20: na śpiocha przebrałam ją i spała do 2:30 i wyspana zeszłam z nią na dół żeby nie obudziła Marysi ale niestety o 4 wstała i Marysia jestem sama z córami w domu bo M ma nocki a teraz dziewczyny śpią jedna na kanapie a druga w wózku a ja siedzę i oglądam bajki na fotelu nie bardzo wygodnie spać więc nie wiem jak ja dziś wytrzymam
Kozo na spokojnej w tamtym roku mieszkaliśmy w pensjonacie albo Teresa albo Martyna były obok siebie i nie pamiętam dokładnie w którym śmieliśmy się bo moja mama ma Teresa a jej synowa (z którą ma konflikt bo to żona jej jedynego syna) Martyna było super nie wiem czy w tym roku uda nam się wyjechać ale już tęsknię za Władkiem -
nick nieaktualny
-
Oliwierku jak najmniej problemow z brzuszkiem i bolacych ząbków
Monia a to ranne ptaszki hehe
Mój dzis jak zjadł o 23 to obudził się o 5 rano ale się wysłałam hehe pojadl pół godziny i harce mu w głowie pomyślałam odłożeniu go do lozeczka chwile sie pobawi i zasnie ale nie on w najlepsze gadał z rybami z karuzeli i wolał mnie eee eeee no to wzielam go do lozka a on dalej śmiechy chichy i w koncu na łyżeczkę go przytulilan i pospal do 7.15 i od rana usmiech, zabawa itd:)
A najlepiej ze godzinę po karmieniu stwierdziłam ze w lozku dam cyca moze zasnie a on possał, a zaraz potem wszystko ulał heh
Miriam wy dzis na basen ?
Ewelina jak tam u Was z brzuszkiem ? My dzis bedziemy próbowali dostać sie na usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 08:14
olala81 lubi tę wiadomość
-
Kozgo, fajnie że u Was taki dobry poranek. U nas też nocka przespana, misiek pojadł przed 5 i jeszcze śpi. Kuzyn wieczorem przywiózł nam Sab Simplex od jakiejś znajomej, której już nie jest potrzebny, zobaczymy, może faktycznie będzie skuteczniejszy od innych kropelek. Jeśli tak jak u Was po 3 mcu nic się nie zmieni, to też będziemy drążyć dalej co to jest.
Olala, ucałuj synka, dużo zdrówka dla niego! I podeślij swój adresolala81 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
A dziękuje, dziękuje
My dzisiaj wybieramy się do pediatry do nowej przychodni. Mała coś ostatnio kaszle. czasem sucho czasem na mokro. W niedziele mamy chrzest a potem wypad w góry z rodziną. Mam nadzieje, że żadne choróbsko nam nie pokrzyżuje planów.
Dużo zdrówka dla Oliwiera i spóźnione dla Juleczki! -
Tak się kończą harce w lozku ( pierwszy raz Tymek zasnal sam w lozeczku w dzien)
Co do stopy próbowałam ja schować ale ciagle wkłada w szczeble
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 22:14
MoniaT, Miriam, walabia, Tusia89 lubią tę wiadomość
-
Kozo ciekawe czy coś wyjdzie na USG u nas od rana znów się wypina przy cycu zaczęłam się zastanawiać co do cholery to może być nawet wpadło mi do głowy że może jest usunięta albo to po szczepieniu Małgosia jak uwielbiała jazdę w wózku tak teraz wracam po 5 min bo ryczy
Może któraś z Was wie coś o tym usunięciu może miała nastawiane dziecko ja już sama nie wiem co mam robić kręgosłup mi siada i kolano -
nick nieaktualnyKozgo tak dzis idziemy na pierwsze zajęcia z instruktorem
Szczepienie u nas przełożone na 16 bo tak było dopiero wolne miejsce
Zojka już zdrowa jak ryba raj powiedziała pediatrawazy 5,200 wiec tyle co w szpitalu ważyła tydzień temu
Doris sto latdoris85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ja też o tym dziś rano czytałam tylko jakoś nie mogłam sobie tego wyobrazić jak to wygląda moja mamą mi kazała sprawdzić tak ale bez pieluszki zgina ręką i dotknąć do przeciwleglego kolanka tak robiła moja babcia że kiedyś się tak to sprawdzało jeśli dziecko plakało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 11:17
-
Bo to co Małgosia wyprawia przy cycu i nawet jak się ja trzyma na rękach w pionie to się wygina i płacze nawet taki powiedziałbym przeraźliwie
Mi właśnie mamą opowiadała jak moja babcia to robiła mojej siostrze i pomogło aby właśnie wykonywać takie ćwiczenia nic na siłę czyli zaczyna ćwiczenia ale najpierw sprawdze odległość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny