Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
walabia - A tak myślałam
Wyglądasz na Agatkę
Miriam - No to gratulacje dla Zoi za nową umiejętność
Doris - powodzenia jutro na chrzcinach
My dziś po chrzcinach, mały bardzo grzeczny, nie płakał w ogóle, tyle co lekko się skrzywił przy polewaniu główki, ale nie kwęknąłNa obiedzie w restauracji głównie spał, a jak nie spał to został wynoszony za wsze czasy
Gorzej, bo mnie dopadły jakieś wahania hormonalne, humor kiepski, parę razy się poryczałam, a na widok teściowej z Mateuszem to mnie krew zalewała dosłownie...przyznaję szczerze, że musiałam kilka razy wyjść na świeże powietrze, bo bym chyba wybuchła...
Może okres się zbliża i PMSuję?
Ale ogólnie wszystko się udało
-
walabia wrote:Mam nadzieję, że Twoja córcia podobnie jak ja polubi bardzo to imię
olala81, walabia lubią tę wiadomość
-
wow Zojka gratuluje nowej umiejętności:)
Walabia - Agata jakos nie mogę się oswoić dla mnie chyba będziesz nadal Walabią to już tak pasuje;)
Kozgo ja też u teściów wypoczywam, małego tylko karmię i przewijam jak tam jestem a tak to nie mam dziecka:) Fajnie, że Tymuś spokojny, oby tak zostało.
U nas dziś było trochę marudzenia ale to chyba ten upał i zmęczenie, bo mój mały cyborg spał tylko po pół godziny 2 razy. Teraz już w łóżeczku po kąpieli "haha lulu" jak mawia mój tatuś.
Doris powodzenia jutro napisz jak było, my za miesiąc i tez juz się stresuje bo trzeba wszystko pozałatwiać a oczywiście wszystko na mojej głowie, brak czasu:( -
Zdjęcie trochę stare, bo ponad miesiąc temu zrobione.
My mieliśmy chrzest 15 czerwca, wszystko się na szczęście udało, nawet pogoda dopisała, a Agatka podczas ceremonii prawdziwy aniołeczek, cały czas spała, nawet jak ksiądz ją polewał to tylko jedno oczko otwarła i dalej spała. -
nick nieaktualny
-
Niesmiala wrote:Walabia, między nami jest jedynie 22 lata roznicy : D
Kaja podaj adres, moja mama chętna nad morze
Miriam, wlasnie moj Łukasz przyniósł taki sam balon z helem Spongebobajutro zobaczę czy Franio zainteresuje się nim.
W sopocie bym ją umieściła w kurorcie !!!!