X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co tak z innej beczki znajoma remont robiła takich fachowców od malowania ze świecą szukać buhahahahaha kurde aż brak słów ...panowie mieli odświeżyć ściany itp wiec to zrobili , ale jak hehehehe nie zdieli obrazów , zegara itp i nic nie wspomne o komodzie , której nie odstaliwi i kafarium oczywiscie kontakth tez pomalowali , a jej syn 9 latek nakleil gume na sciane , a oni zamiast ja zdjąć ja obmalowali wiec kolor scian zielen i biała guma sie swieci na scianie buhahahahaha , ale teraz tez dobre panowie mieli dywan dziecka nie ruszac , ale wpadli na pomysł aby go przeciąć na pół bo jednemy sie zalalo farbą i wywalili go na taras gdzie zalal go deszcz buhahahana jej mąż nie zdążył dywanu schowac , mebli odstawic , a ci debilie tylko szkód na robili!!! A jak sciany malowali to koło okien zostawili starą farbe i jeszcze zdziwieni że to też trzeba malowac heheeh

ps. Ekipa z polecnia była

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiała Czarek wybierał balona hehe :) faceci lubią gąbki :)

• Niesmiala Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja, fachowcy może niedokładni, ale pewnie szybko te ściany pomalowali :)

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A sa jakieś wieści o monalisie????:?

• olala81 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko jak to dobrze, ze mój mąż sam remontuje wszystko. chyba bym ich przez balkon wyrzuciła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 08:23

01582n0ast4hm7dp.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz dobrych fachowców to ze świeca szukać masakra jakas jedni gorsi od drugich l, Olala Ty się ciesz ze maz zaradny:) my pokoj Tymka tez cały sami robiliśmy:)

Mój syn po nocy zjadł a potem ulał na mnie ogrom mleka zawsze mam wrażenie ze rano nie jest on specjalnie głodny ale niby marudzi i chce cyca. My dzis pobudki co 3-4h ale jakos dziko śpiąca jestem.

Miriam Zojka się przewraca czad;) ja to bym chciała zeby Tynek zaczął bo to podobno tez przy gazach pomaga bardzo:)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noc dziś w sumie dobra, mógłby tylko rano budzić się później, bo dziś jesnie śpimy od 6. Mały od rana szaleje z balonem, to chyba mu się nigdy nie znudzi. to był świetny pomysł:)

kozgo lubi tę wiadomość

01582n0ast4hm7dp.png
  • Martusska Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kochane dziewczyny jedziemy właśnie na odpoczynek nad morze. Nie mogłam się doczekać odskoczni od tej codzienności. Więc będę sie mniej odzywać :-)ale czytac bede

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• walabia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz Franuś nadzwyczaj aktywny z rana był, 1,5 godziny bawił się w łóżeczku swoimi zabawkami. Teraz padł. Za to my - mimo dobrej nocy - śpiący straszliwie!!! Jedziemy dziś na wieś do moich rodziców, więc wybaczcie walabi milczenie.

Muszę się kawki napić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 08:59

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymek tez dzis od 6 grasuje I marudzi bo gazy znów go mecza:( pospal teraz z nami 45 minut a ja tez nieprzytomna, do nas dzis wpada siostrsa z nad morza.

Martuśka i Walabia odpoczuwajcie :)

Olala ciasto dla meza jest?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 09:10

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha jest ciasto, tort i będą babeczki:)

01582n0ast4hm7dp.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny mój koszmar płaczu trwał tydzień od kilku dni tylko wyła miałam już dość wynajdywałam różne przyczyny siedziałam w necie aby znaleźć przyczynę a wicie co wczoraj odkryłam ale ze mnie matka i to trzech dziewczynek a mianowicie Marysia ta 4 latka skubnęła mi któregoś pięknego dnia puder taką zasypkę ja oczywiście tego nie zauważyłam i jak kąpałam Małgosię to oczywiście zauważyłam brak ale oczywiście nikt tego nie wziął jak zwykle aż do wczoraj jak sprzątałam Marysi pokój znalazłam i przy kąpaniu malutej zaczęłam ją tym pudrem posypywać a tam pod prawą paszką maluta ma odparzenie i to to było przyczyną jej histerii ależ byłam głupia przy każdej kąpieli przemywałam jej paszki ale ostatnio po szczepieniu była nie swoja i płakała przy kąpaniu więc żeby było szybciej kąpałam ją w emolium więc po kąpaniu osuszałam delikatnie skórkę a ona nie daje zbytnio tych swoich fałdek więc i ja zaniedbałam te miejsca od wczorajszej kąpieli już prawie wszystko dobrze już jak nie histeryzuje a ja co jakiś czas przemywam jej paszkę osuszam i pudruję aby się wyleczyła ta paszka

Bea_tina lubi tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak na marginesie Witajcie od kilku dni zaniedbałam nawet czytanie obiecuję że nadrobię

klz9cwa175lwe78n.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, dobrze że znalazłaś przyczynę płaczu. A z tymi wszystkimi fałdkami to rzeczywiście jest zamieszanie. Ciężko super dokładnie umyć i potem osuszyć takiego maluszka, jak człowiek się śpieszy żeby mu zimno nie było.

Spongebob daje radę :) Te balony to naprawdę najlepsza zabawka. Tusia extra to wymyśliliście.

Miłej niedzieli mamuśki :)

MoniaT lubi tę wiadomość

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Czytam Was cały czas ale nic nie pisze bo u mnie cisza spokój , maly mam wrazenie ze spi tyle ile ja spie , zdrowy nic mu nie jest , wstaje je bawi sie i spi i tak w kólko (koral widze ze nais chlopcy maja podobny system :-) )

Walabia yy a raczej Agatko , dla mnie zaszwe będziesz Walabią , kozgo to samo i wszystkie dziewczyny o nicach innych nix prawdziwe imiona, jeśli spotkamy sie w realu to prawdopodobnie i tak bede sie zwracać po nicu :-)
    No i zazdroszcze mozliwosci spotkan :-)

Kaja , mąż doczekał sie strzałki :D no umarłam jak to przeczytałam haha

Monia dobrze ze znalazlas przyczyne i teraz bedzie juz tyllko lepiej :-)
    Ja p wizycie mojej mamy kazda fałdke kremuje codziennie jak oszalala, wczoraj malego zostawilam u tesciow na 2 h ( tak przemoglam sie i widze ze maly zadowolony u nich nic mu nie jest wiec mam spokojne smienie ) po powrocie tesciowa mi powiedziala ze przebrala pieluche malemu i jest bardzo pozytywnie zaskoczona bo pupa malego nie byla nawet delikatnie zaczerwieniona ze to znaczy iz bardzo dobrze dbam o swoje dziecko ! hmmm no coz mimo wszystko milo mi sie zrobilo ale z drugiej strony tak omyslalam ze niby co miala watpliwosci ??? No ale ona zaraz dodala ze jej druga synowa czesto podrzucala corke do nich i czesto to dziecko plakalo i raz zagladnela do pieluchy a tak czerwoooono odparzenie na maksa wiec niby ma taki uraz teraz hmmmm no dobra :-)

No i jeszcze dawno nie bylo malego :D

To z cyklu, zanim powiesz cos w nieodpowiednim tonie do mojej mamy :D

ad12b4092bf3a59cmed.jpg

No i standardowo minka :-)

725f8fd9cc9b04bdmed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 12:22

Karina1989, MoniaT, Kaja lubią tę wiadomość

atdci09k18tcna0b.png
  • Edzia88 Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Mam pytanie czy Wasze maluchy mialy bąbla po szczepiniu na gruzlice? Mowili ze pojawi sie kolo 2 miesiaca a tu juz prawie trzeci i nic. Hmm tak sie zaczelam zastanawiac moze w polaczeniu ze szczepionka na wzw b daje taki efekt bo my poki co szczepilismy tylko przeciwko gruzlicy.

rr64wnh.png
  • Edzia88 Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to przesliczne te Wasze dzieciaczki :)

rr64wnh.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koala82 wrote:
    Niestety wstyd się przyznać ale jedną jedyną rzecz jaką zaniedbałam to właśnie test obciążenia glukozą po porodzie, tylko dlatego że u nas na wsi nie wykonują tych badań, a nie chciało mi się jechać do miasta.
    A jak u Ciebie lusia ???

u mnie na czczo 82 a po 2h wyszło 75, ale u lekarza diabetologa na kontroli nie byłam ;-)

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edzia, u nas pojawił się babel po około miesiącu.
    Ryanek cudny :) mamy takie same body ale Franky wyrósł z niego niestety a bardzo je lubiłam ;)

Lissa lubi tę wiadomość

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia ten smoczek z lodówki działa, przynajmniej na razie. u nas dziś trochę dokuczają dziąsła. Mały ma ciągle ciepła głowę ale nie ma więcej niż 37.7
    i tak mocno się ślini, że ulewa ślina.nie mlekiem tylko ślina.katar też mocny ogólnie biedny jest ale nie płacze mocno tylko już drugi raz dziś śpi co u niego ostatnio jest dziwne.

01582n0ast4hm7dp.png
‹‹ 519 520 521 522 523 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ