Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
doris85 wrote:Ja polecam nad naszym morzem Smołdziński Las. Wprawdzie 0,5h na piechotę na plaże, ale plaża pusta, piękna przyroda, blisko do Słowińskiego Parku.
A Solinę odradzam. Strasznie dużo turystów. Trzeba czekać przed knajpami na wolny stolik.
Ooooo widzisz , a my chcielismy w lipcu tam jechac -
Wiem ze nie powinnam sie cieszyć z cudzego nieszczęścia ale lżej mi ze to nie tylko u mnie tam jest czuje duże wsparcie i zrozumienie
My dzis z mezem wieczorem idziemy do kina nie powiem troche mam sres ale obiecałam mezowi randkę i dobrze nam to zrobi boje się troche zostawiać Tymka ale skoro codziennie spi od 20 do 5 to powinno byc ok oczywiście zostawię mamie mleko na wszelki wypadek ale jesXze mały nie zostawał z nikim innym niz mój maz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 11:20
-
nick nieaktualny
-
kozgo wrote:Wiem ze nie powinnam sie cieszyć z cudzego nieszczęścia ale lżej mi ze to nie tylko u mnie tam jest czuje duże wsparcie i zrozumienie
My dzis z mezem wieczorem idziemy do kina nie powiem troche mam sres ale obiecałam mezowi randkę i dobrze nam to zrobi boje się troche zostawiać Tymka ale skoro codziennie spi od 20 do 5 to powinno byc ok oczywiście zostawię mamie mleko na wszelki wypadek ale jesXze mały nie zostawał z nikim innym niz mój maz.
Ehhh lżej każdej z nas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ten skok podobno może być bardzo długi nawet kilka tyg.
a co do Soliny to nie mówiłam o plaży przy tamie, tam jest okropnie ale przecież jest tam dużo nnych mniejszych plaż gdzie nie ma tłumów i czyściutka woda. Ale racja, ze każdy lubi co innego. do Bieszczad mam sentyment tam w zeszłym roku w sierpniu zrobilam test i wyszły 2 słabiutkie kreseczki;) Wiec nasz mały podróżnik chodził po górach od początku życiaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 11:33
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olala to mój tez tyle na długość ale wydaje mi sie mniejszy od Oliwiera moze przez to ze tlusciutki jest hehe
Kilka tygodni o Panie to grubo. My wczoraj 19 tygodni skończyliśmy a ten skok jest chyba pomiędzy 14 a 19, a najgorsza kulminacja w 17 tyg to patrząc ze jestesmy 2 tyg do tylu to jestesmy w punkcie kulminacyjnym wiec mozliwe ze jeszcze 2tyg oby krócej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 12:27
-
Miriam wrote:Kaja zazdroszczę
byłam w agay niedaleko caness i było ekstra
myślałam zeby polecieć do beziers mam tam rodzine ale Zojek nie ma dowodu
a teraz to i tak
Na tydzień pewnie gdzieś wyskoczymy tylko ... Bo Czarek praca praca praca wrr
My będziemy sie kręcić w Cannes , Nice, Mocaco bo tam Wesela ehhhh dobrze , ze autostrady istnieja !!!!ładne tamte okolice całe Laurowe Piekne miejsca są -
nick nieaktualny
-
Mlody sie uspokoił teraz sie bawi na macie oczywiscie na plecach bo brzuszek to alarm bojowy !!! Ale rano mu sie podobalo na brzuszku !!!
Wescie nie straszta z tymi skokami bo wyjde z siebie oby one były we Francji bedzie dużo ciotek do bawienia jupi -
nick nieaktualny