X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja zazdroszczę :) byłam w agay niedaleko caness i było ekstra :) myślałam zeby polecieć do beziers mam tam rodzine ale Zojek nie ma dowodu :/ a teraz to i tak
    Na tydzień pewnie gdzieś wyskoczymy tylko ... Bo Czarek praca praca praca wrr

• Kaja Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doris85 wrote:
    Ja polecam nad naszym morzem Smołdziński Las. Wprawdzie 0,5h na piechotę na plaże, ale plaża pusta, piękna przyroda, blisko do Słowińskiego Parku.

A Solinę odradzam. Strasznie dużo turystów. Trzeba czekać przed knajpami na wolny stolik.

Ooooo widzisz , a my chcielismy w lipcu tam jechac

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• kozgo Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze nie powinnam sie cieszyć z cudzego nieszczęścia ale lżej mi ze to nie tylko u mnie tam jest czuje duże wsparcie i zrozumienie :)

My dzis z mezem wieczorem idziemy do kina nie powiem troche mam sres ale obiecałam mezowi randkę i dobrze nam to zrobi boje się troche zostawiać Tymka ale skoro codziennie spi od 20 do 5 to powinno byc ok oczywiście zostawię mamie mleko na wszelki wypadek ale jesXze mały nie zostawał z nikim innym niz mój maz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 11:20

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniec spania i wrzask no nie !!!

• Kaja Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Wiem ze nie powinnam sie cieszyć z cudzego nieszczęścia ale lżej mi ze to nie tylko u mnie tam jest czuje duże wsparcie i zrozumienie :)

My dzis z mezem wieczorem idziemy do kina nie powiem troche mam sres ale obiecałam mezowi randkę i dobrze nam to zrobi boje się troche zostawiać Tymka ale skoro codziennie spi od 20 do 5 to powinno byc ok oczywiście zostawię mamie mleko na wszelki wypadek ale jesXze mały nie zostawał z nikim innym niz mój maz.

Ehhh lżej każdej z nas :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha kozgo tez sie tym pocieszam ze nie jestem sama :)

W sumie tez mi obojętne gdzie pojedziemy tylko zeby moja szarancza była spokojna

Kaja, doris85 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Koniec spania i wrzask no nie !!!

Miriam , a mówiłam nie pokazuj jej mojej swet foci teraz masz :-/ biedactwo ucaluj szkraba

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś juz ma za sobą ten skok ? Ile to bedzie trwało ? Ja zwarjuje !!

• Kaja Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Któraś juz ma za sobą ten skok ? Ile to bedzie trwało ? Ja zwarjuje !!

Spoko Miriam mój teraz też zaczął Muzykowac ehhh nerwosol mu sie włączył ide !!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• olala81 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ten skok podobno może być bardzo długi nawet kilka tyg.
    a co do Soliny to nie mówiłam o plaży przy tamie, tam jest okropnie ale przecież jest tam dużo nnych mniejszych plaż gdzie nie ma tłumów i czyściutka woda. Ale racja, ze każdy lubi co innego. do Bieszczad mam sentyment tam w zeszłym roku w sierpniu zrobilam test i wyszły 2 słabiutkie kreseczki;) Wiec nasz mały podróżnik chodził po górach od początku życia ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 11:33

Miriam lubi tę wiadomość

01582n0ast4hm7dp.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Soline najlepsze są kajaki, można dotrzeć w super miejsca, no ale z dzieckiem to nie bardzo.

My ostatnio byliśmy w Zakopanem i z gondolka spokojnie można zrobić Chochołowską i Koscieliską.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:

Olala ale Oliwier jest duzy w sensie długi:)

no jakieś 67, 68 cm więc dość długi, ale przez to że szczupły, to ubranka wciąż 62 nosi, bo w większych się topi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 11:45

01582n0ast4hm7dp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa próbowałam Zojke zawiazac w plecak prawie mi sie udało :D ale jednak do asekuracji potrzebna druga osoba
    Teraz siedzi w chuście i póki co cisza :) żre chuste cała osliniona jest :D

• kozgo Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala to mój tez tyle na długość ale wydaje mi sie mniejszy od Oliwiera moze przez to ze tlusciutki jest hehe

Kilka tygodni o Panie to grubo. My wczoraj 19 tygodni skończyliśmy a ten skok jest chyba pomiędzy 14 a 19, a najgorsza kulminacja w 17 tyg to patrząc ze jestesmy 2 tyg do tylu to jestesmy w punkcie kulminacyjnym wiec mozliwe ze jeszcze 2tyg oby krócej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 12:27

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, czy oznacza to, że użyłaś laktatora nareszcie? :) A butelkę Tymuś poznał? Polubił?

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe to my skok bedziemymy mieli dlugi heheheh cos czuje ehhh bedzie ciezko

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Kaja zazdroszczę :) byłam w agay niedaleko caness i było ekstra :) myślałam zeby polecieć do beziers mam tam rodzine ale Zojek nie ma dowodu :/ a teraz to i tak
    Na tydzień pewnie gdzieś wyskoczymy tylko ... Bo Czarek praca praca praca wrr

My będziemy sie kręcić w Cannes , Nice, Mocaco bo tam Wesela ehhhh dobrze , ze autostrady istnieja !!!!ładne tamte okolice całe Laurowe Piekne miejsca są

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja dokładnie śliczne tereny <3

Kurde ja to juz sie ginie w tych tyg ile ma Zoja może któraś mi powie :D

• Kaja Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mlody sie uspokoił teraz sie bawi na macie oczywiscie na plecach bo brzuszek to alarm bojowy !!! Ale rano mu sie podobalo na brzuszku !!!

Wescie nie straszta z tymi skokami bo wyjde z siebie oby one były we Francji bedzie dużo ciotek do bawienia jupi :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde 16-17? Jak to liczyć :/ wychodzi ze my tez mamy kulminacje

‹‹ 582 583 584 585 586 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ