Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Makcza wrote:Hej, dziewczynki, wyjeżdżamy dziś do naszego domu na wsi, nie będzie mnie ponad tydzień. Pewnie będę Was czytać, jak kawałek internetu na telefon złapię, ale nie będę się udzielać na forum. Do zobaczenia! Zdrowo mi się prowadzić!
-
kozgo wrote:Co do wzdęć to też mnie męczą czuje się jakby już mi brzuszek urósł ale to tylko wzdęcia jak na razie heheh:)
Lissa, mi przeszkadza jak coś uciska mi brzuch więc staram się ubierać teraz dosyć luźno.
Ale rowniez taki pernamentny ?
Ja mam takie nieustannie od kilku dni ...
-
Dołączę do was dopiero w środe bo wtedy mam wizytkę u gin. Według ovu termin mam na 9 kwietnia.
objawy: siku, spanie,wzmożony apetyt na jajecznicę a teraz doszły mdłości i węch jak pies myśliwski (jak to napisała któraś z dziewczyn)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2013, 16:12
doris85 lubi tę wiadomość
-
Pozdrawiam wszystkie forumki z terminem na kwiecien, ja i moj maz maz tez jestesmy z kwietnia, mam mnostowo kwietniowych przyjaciol.
Wiosenne dzieciacki sa cudne, pewne energii, chociaz czasem trudne bo Baranki, wiec trzeba po dobroci, nigdy na sile z malymi barankami.
Trzymam z Was kciuki, milego weekeduWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2013, 00:05
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Stinka wrote:Ja dziś byłam na USG ale za wcześnie jeszcze. Tak tez myślałam... Nie wiecej niż 4 tydzień bedzie.
-
kozgo wrote:Lissa ja mam nadwrazliwe jelito więc u mnie niestety wzdecia sa bardzo często a w ciąży się nasilily niestety:/
Rozumiem, no ja chyba nigdy nie mialam z tym problemow ale to wzdecie jest dziwne, nie chce mi sie jesc przez to apetyt mi spadl , dzienwie sie z tym czuje . -
Cześć dziewczyny. U mnie niezbyt dobre wieści. Pojawiło się u mnie znów brązowe plamienie wiec przestraszona poszłam na dyżur ginekologiczny. Pani ginekolog mnie zbadała, niestety na USG nic nie widać co jest normalne bo za wcześnie. Zrobili mi beta-hcg i wynik 17,71 mlU/ml wiec może wykazywać ciążę ale jest strasznie niski. Obawiam się, że spada i niedługo przyjdzie @. Jedyne co mogę zrobić to we wtorek powtórzyć betę.
-
Natalia ja mam bardzo pozno owulacje a suwaczki obliczaja od ostatniej miesiaczki wiec moja ciaza jest conajmniej tydzien mlodsza.
Esencia ja tez caly czas mam brazowaty sluz. Nie ma tam sladow krwi. Po porstu jest brazowy. Pani ginekolog powiedziala, ze oprocz Duphastonu ktory biore to nic innego poradzic nie moze w takiej wczesnej ciazy. Przestalam sie wiec tym tak bardzo tym przejowmac. Z tego co czytalam to baaaardzo duzo dziewczyn mialo cos takiego na poczatku ciazy. A jak Twoje plamienia wygladaja. Mam nadzieje, ze @ jednak nie przyjdzie.