Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do podnoszenia to tylko na początku podnosiłam tak na boczek a pózniej to olalam i normalnie pod pachy jeszcze z tym moim rozdarciuchem
nie da rady inaczej bo wrzeszczy
Dzis sie przeraziłam tym co zrobiła robiłam jej pierdziuchy w brzuch ta sie śmigają jak głowę podniosłam to złapała mnie za włosy i podniosła sie do siadu masakra to za wcześnie. !!! Wcale nie chciała sie dać położyć ile wrzasku przy tym było ...
Walabia ekstra suwakiwalabia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chyba kupię sobie tę książkę i książkę kucharską.
Zmieniłam sobie wagę wyjściową na suwaczku (z dnia porodu) i od razu mam 50% do osiągnięcia celuhi hi od razu mi lepiej
Kozgo, dziękujemy za zaproszenie na kocyk! Na razie przygotowujemy się na przyjazd gości - przyjaciel męża z żoną w 7 miesiącu ciąży:) Chcą popatrzeć jak to jest z dzieckiemszkoda, że trafią na najtrudniejszy moment - SKOK
A co do spacerów, to my wychodzimy z domu tylko jak musimy, za gorąco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 22:46
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWalabia w BLW chodzi głownie o to by Franciszek jadł to co wy
na początek książka wdrazy Cie w temat BLW a pomysły na potrawy to genialne sa na rożnych blogach a jak bedzie ci potrzeba książka kucharska to ci pożyczkę ale myśle ze nie ma sensu żebyś kupowała ja kupiłam na Allegro w pakiecie ale myśle ze nie potrzebne
-
olala81 wrote:ja z jednej strony nie mogę się doczekać kiedy zaczniemy wprowadzać cos nowego albumu z drugiej mam jakieś głupie zahamowania żeby do końca 6 mies spróbować karmić. boje się ze jak Oli zacznie jeść różne rzeczy to ja przestanę karmić.
dziwak jestem zwłaszcza, że całą prawie ciążę mówiłam że karmić nie będę.
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Bo właśnie niby tak jest ze lepiej pierwsze warzywa żeby słodycz owoców zostawić na później. Żeby dziecko nie przyzwyczailio sie od razu do slodkiego. U nas marchewka zdała egzamin. Teraz będą nowe warzywa. Walabia wiec moze eko marchew mu ugotować i zblendować. A jesli jabłko to jez rozgotowac i blenderem na pape. Miriam ty to jestes mama z zasadami i uparciuch. Ciekawe czy w przyszłości jak Zoja będzie starsza to nie będziesz jej ulegać, jak się na coś nie zgodzisz a ona będz-d. Chciała. Bo dzieci i tak zawsze chcą na swoim postawić
a Julka mimo dostawania marchewki to. I tak najbardziej na świecie lubi cyca
my właśnie po karmieniu . Tymczasem:-)
-
Witam w Poniedziałek Mamuśki!!!
A my zaliczylismy wczoraj jeziorko pogoda boska , młody oglądał drzewa i rozmawiał z nimi i tę rozmowę prowadził całą noc chyba bo gadał i śmiał sie we śnie chyba mu sie podobałotesciowie zachwyceni , a młody też bo go nosili na rękach , a jemu to pasowało !!!
Upały nadal na kaszubach z przelotnymi deszczami ufff -
My tez chyba w okolicach 6 zaczniemy podobno najlepiej zacząć wprowadzać 5-7 bo to talk czasem ze naluch jest najvardzirj odorny na rożnego rodzaju alergie.
U nas dzis spokojnie Tymek wstał na cyca o 4.30 i wstał o 7 uśmiechnięty
A wczoraj o 23 obudził sie i sam sie uspokoił i usnal za chwile bez konieczności niunia.
Ja z jednej strony nie moge sie doczekać karmiebia a z drugiej boje sie ze nie bede wiedziała czego ile itd. -
kozgo wrote:Kaja a jak z brzuszkiem i mlekiem u Marcela?
Bez rewelacji tak jak zawszekupsko zielone z kropami żółtego nogi w górze wiec standard , ale zaczął zjadać więcej przekraczamy 100ml czasami
w środę ide do pediatry sie zapytam czy on nas nie lubi te katuje mlodego zlym mlekiem jak wiem , ze ma koleżankę , ktora ma takie same wyniki z kału na nitolerancje i tam dobrał dobre mleko a nam szajs