Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
doris85 wrote:The worst day ever...prawie się popłakałam. Zoska chyba sama chce sie odstawic od piersi. Szarpie, wrzeszczy, cała czerwona sie robi. Wscieka się, bo za wolno leci. Woda na chwile pomaga do czasu aż ogarnia, ze to nie ten smak. Wysłałąm męża po saszetki mm. Czekamy...
Mam ochote wyjść i nie wracać. Mój najlepszy dzisiejszy tekst do męża "Wex zrób cos z tym dzieckiem"
doris, doskonale Cię rozumiem. A nie pomoże odciąganie mleka i dawanie z butelki, z której dobrze leci?
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Zjadła z cyca i padła. Ufff. Sama nie wiem. Ona wystarczy, że chwilę polezy na brzuszku i ma całą głowę mokrą. I z reguły gorący jest tył a czoło ok.
Temperatura 36,9Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 17:59
walabia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u nas jak padła o 21 to do 7
oczywiście z przerwami na cyca ale nawet nie wiem o ktorej i ile razy
ja to na śpiocha robię
telefon był pod ładowarka to nie sprawdzałam godziny
I teść wyszedł z nia na spacer o 10 i spała 3h w wózku !!!! No normalnie bym nie uwierzyła ale chodził wkoło bloku i widziałam na własne oczy ! Obudziła sie o 13 uśmiechnięta 40 min ok a pózniej juz humory oczywiście to 40 min na rękachi o 15 padła ze mną spać obudziła sie po 40 min ale ja przytkalam ja cycem i tak spaliśmy do 17
teraz teściowie sa z nia na spacerze i jest w wózku i nie śpi i nie płacze ! Widziałam przez okno ! No ale jak zeszłam po karmi bo poprosiłam zeby mi kupili to tylko mnie zobaczyła i wrzask ze chce na ręce
wiec kazali mi odejść o wózka i być cicho wiec poszłam na gore i wyglądam przez balkon a ta juz cicho leży ....
Normalnie sie załamałam zle działam na własne dzieco
Doris ja zauważyłam ze jak jest tak gorąco to i Zojka częściej odmawia cyca nadrabia w nocy chociaż w dzień jej proponuje co godzinę to często nie chce a to do niej nie podobne bo często wolała co 15 min
Tylko moje dziecko wie ze nie ma wyboru bo mam. Bzika na punkcie kpi butli nie dostanie tak jak i smoka
Wiec albo cyc albo głód
Bo Jam wyrodna matka -
Walabia mamy dokładnie takie samo zdjecie z gola pupa z dzis hehe
Doris Tymek tez tak miewa przy cycu ostatnion z 2 razy dziennie wygina sie płacze i szaleje albo to skok albo upały i wody tez nie chce za cholerę.
Miriam bo nasze maluchy to juz mądrale sa Zojka wie ze jak zapłacę mama wezmie na rece przytuli da cycusia a dziadkowie nie u nas czasem tez tak jest ze do puki mnie mały nie zobaczy albo nie usłyszy to unijnych na rękach grzeczny ale jak mnie pryfiluje to juz koniec hehe
Miriam lubi tę wiadomość
-
o tak to są juz małe cwaniaki mój też wie, ze tylko ode mnie może dostać cyca więc wymusza a przyjdzie mąż weźmie go na ręce i cisza albo śmiech.
po południu na spacerze znowu spał.nie poznaje synka. mąz się cieszy że może juz tak będzie, ale ja nie wierze to jakaś cisza przed burzą.teraz mąż go kąpie a ja czekam z cycusiem;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 20:10
-
nick nieaktualny