X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo jak moja czarna ujada pod oknem biedny jej los chodź wystarczy ,że się pokaże to jest spokojna ,ale gorzej jak dziki ,sarny ,jeż sie pokaże przy płocie to koniec nie ma na nia mocnych wiec wiem biedny Synek twój ehhh może jakoś go ogarniesz mój zasnął szybko ,ale baki sadzi wiec brzuszek pracuje oby jutro papmers sie zapelnil nie pylko na mokro ehhhhh pobożne zyczenie me !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia i olalala podpowiadajcie mamuśki , aby coś fajnego wstawic do życia pociechom i fajnie taka praca z dziećmi:-) ja to hotelarka i jak klienci z dziećmi sie pokazywali ohh mieli sobie dobrze :-) bo ubustwiam każde dziecko!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    A my jedziemy o tu na 3 noclegi bo Czarek do pracy w poniedziałek i uznał ze z gór prosto do Warszawy to za długa trasa i będziemy robić postuj w krasniku z soboty na niedziele :/ wrrr http://www.podtatrami.com.pl/index.php/o-regionie/zaplanuj-wycieczk

Makcza ja z chęcią bym wpadła ale daleko chyba z Warszawy :( i Zojka Kire mogłaby na zła drogę wyjca sprowadzić ;)

Fajnie Tatry ehhhh tam mnie jeszcze nie było :-/ ale może kiedyś ...

Wpocznij , a Zojka będzie grzeczna zobaczysz !!!

Miriam lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do pampersow my od niedawna na 3 i juz sie kończy paka pierwsza dość długo na 2 byliśmy ?!? Jak myślicie !?ehhh no cóż nie ma co sie spieszyć !!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No monolog odwalilam wiec idę se kolorowych i kosmatych mamuśki snów wam życzę ...ciao

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Martusska Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też dopiero zaczęliśmy 3 jakiś miesiąc temu dopiero, i na razie to w tych si e jeszcze lekko topi..

Brawo dla Antka zdolny chłopaczek :):)

a ja wnet będę łysaa.. tak mi lecą włosy .. nie chce ścinać bo po 1 porodzie tez ścięłam i żałowałam .. ehh

walabia Franio to cała mama..teraz miałam okazję się przyjrzeć ;):)
    Oto i mój dziubasek w swojej ulubionej ostatnio pozycji :)

2v8lrhy.jpg

Lissa, olala81, walabia, Miriam, Niesmiala lubią tę wiadomość

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• aphrodita Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla Antosia.

My też od niedawna używamy 3. Dzisiaj mąż zrobił zapas w biedronce, kupił, aż 4 opakowania. Ja ogólnie z dady jestem zadowolona.

Miriam, fajnie, że będziesz miała siostrę przy sobie. Zawsze Ci pomoże przy córeczce.
    Ja ze swoją siostrą dlugo bym nie wytrzymała. Dzieli nas ponad 2 tys km i widzimy się raz na rok, albo i 2 lata. Ma przyjechać we wrześniu, ale na szczęście głównie będzie mieszkać u moich rodziców.

Emilka jeszcze nie potrafi obrócić się sama na brzuszek, ale widzę, że coraz częściej ma na to ochotę i jej w tym pomagam, bo inaczej się wścieka. Zauważyłam, że jest trochę nerwowa i nie wiem czy czasem przejścia w szpitalu nie odbiły się na jej psychice. Na szczęście śpi grzeczie całą noc od 21 do 6 rano. Także nie mam co narzekać.
    Ostatnio nauczyła się sama trzymać butelkę (na razie trzyma małą) i lubi masować sobie nią dziąsełka. Coraz lepiej idzie jej jedzenie łyeczką. Nie mam problemów z wprowadzaniem jej koeljnych warzywek. Mamy już zaliczone: marchew, ziemniaka, brokuła i dynię.
    Fajnie jest obserwować swoje dziecko, jak robi postępy z dnia na dzień.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 22:24

walabia lubi tę wiadomość

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od 45 min jest u nas burza, nie pamiętam kiedy ostatnio była taka długa, może jutro będzie przyjemniej:)

01582n0ast4hm7dp.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to my chyba ostatnie w dwójkach. Dziś na kocyku wyglądało to tak:

Chyba nie za ciasno?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 18:59

olala81, Karina1989, walabia, Miriam, Kaja, Lissa, Niesmiala, aphrodita, MoniaT lubią tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ Kira jest piękna:)

Makcza lubi tę wiadomość

01582n0ast4hm7dp.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow ale ona śliczna taka mega dziewczęca :)

Makcza lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję, Olala, ale ja wrzucam tylko zdjęcia na których jest piękna. Bo na codzień to różnie :) Nie wiem, od czego to zależy.

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na przykład tutaj:

Tu akurat tak siedzi i zrobiła gupią minę, ale zaraz Wam znajdę jakieś, na którym wygląda zupełnie inaczej

olala81, walabia, Miriam, Lissa, MoniaT lubią tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu sprzed jakichś 2 tygodni:

A tu sprzed kilku dni:

Miriam, Lissa, MoniaT lubią tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, ale jej się czoło w ostatnich dniach zagęściło :) Na tym zdjęciu z dzisiaj to widać. Czy Wy też umieracie z ciekawości, jakie Wasze dzieci będą miały oczy, włosy, cery itd? Choć pewnie bardziej mamusie córeczek niż synków :)

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza ona na każdym jest Cudna ale fakt włoski jej urosły:) ale Ty tez jestes śliczna;) ma po kim urodę dziedziczyć :)

U nas tez powoli gęstnieją włoski ja w ciszy chciałam zeby Tymek był ciemny po mnie ale chyba włosy bedzie miał taki ciemny blond po tacie chociaz z tylu głowy ma duzo ciemniejsze niz na czubku ciekawa jestem strasznie jakie oczy czy ciemny brąz po mnie czy zielone po tacie wogole jestem mega ciekawa jak bedzie wyglądał mając rok, dwa lata itd uwielbiam na zdjęciach patrzec jak sie zmienia bo jak jestem z nim na codzien to az tak nie widze tego tylko jak ktos przychodzi to mowi wow ale sie zmienił.

Kurczę chyba mam tak jak Tymek kręcę sie wierce i zasnąć nie moge :(

Makcza lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO Makcza, nareszcie nam się pokazałaś w całości :D Piękna z Ciebie kobieta, Kirunia na pewno dużo ma po Tobie! Pieluchy 2 OK, my już niebawem przejdziemy na 4!
    Obejrzeliśmy z mężem właśnie wszystkie zdjęcia Franka - ależ on się zmienił! Wszystkie te nasze wyobrażenia o tym jaki będzie w przyszłości zweryfikuje tylko czas.
    Kozgo, beznadziejna pogoda ma na nas wpływ i stąd problem ze spaniem. Ja jutro idę do pracy do hotelu na zastępstwo za koleżankę, więc mam już mało snu przed sobą... nawet nie wiem czy opłaca się iść spać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 23:33

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza wrote:
    Tu sprzed jakichś 2 tygodni:

2d9v0qd.jpg

Makcza, gdzie można kupić taki kocyk?

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, ja jestem przekonana, że Tymek będzie ciemny. Widać t po nim po prostu. Oby uśmiech odziedziczył po Tobie :) U nas raczej wszyscy mówią, że mała podobna do męża. Oby miała po nim kręcone włosy! To byłby czad! Może znajdę jakieś zdjęcie męża, to zaraz wrzucę. Aaa, i na żywo nikt nie mówi, że Kira jest piękna. Oczywiście mama i przyjaciólki owszem , ale wiadomo, że to się nie liczy.

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia, to tkanina minky - na allegro możesz kupić. Ja mam taka kołderkę podszytą tym kocykiem.

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
‹‹ 606 607 608 609 610 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ