Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Makcza, piękne jesteście. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy u Kiry to też właśnie piękny wykrój ust.
Dziewczyny, mój Franek też w nocy dwa razy się przebudził, co mu się nigdy nie zdarza. I od rana jęczy i stęka. Teraz dopiero usnął. Miałam iść na spacer ale boję się go ruszać, niech sobie pośpi może humor mu się poprawiMakcza lubi tę wiadomość
-
Koral, Walabia, polecam minky z baweną - właśnie mam taką lekką kołderkę z wypełnieniem. Kupiłam do wózka, ale mała pod nią śpi, w komplecie miałam też poduszkę. Jest to drogie - tak do 100zł, ale super jakość i milutkie. Coś takiego
http://allegro.pl/kocyk-maluszka-minky-75x105-letnia-kolderka-i4385697385.html
Ja mam wzór w baranki, szukałam teraz, ale już chyba nie ma. Zrobię zdjęcie, jak wrócę do domu.koral lubi tę wiadomość
-
a co do wyglądu, to ja nigdy się aż tak bardzo nie zastanawialam jakie będzie miał Franek oczy, włosy itp. pewnie to nieskromnie zabrzmi ale ja się zachwycam jego wyglądem ogólnie
każdego dnia wydaje mi się ładniejszy
pewnie jestem nieobiektywna ale Franko jest dla mnie takim małym słodziakiem. Zaraz po porodzie nie był takim ładniutkim noworodkiem za to teraz to bym go zjadła
Niesmiala, olala81 lubią tę wiadomość
-
Mój Franky też na każdym zdjęciu inaczej wygląda
Tusia, Twój Franuś serio jest przekochany i przepięknie się uśmiecha
A to mój łysy szkrabolekNie wiem czemu odwraca mi na bok te zdjęcia na tinypic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 12:56
Makcza, Tusia89, Kaja, Karina1989, aphrodita, olala81, Miriam, MoniaT lubią tę wiadomość
-
Drzemka nic nie pomogła niestety dalej ryk cyca nie, zabawy nie, spac nie tylko wściekłość w oczach
oby to tylko jednodniowe było bo najgorzej ze cycem nie sa sie go ukoic:(
Nieśmiała Franko cudny a oczy jakby ciemny brąz:)
Ja tez ale napatrzec na Tymka nie moge taki śliczny dla mnie jest z każdym dniem wiadomo ze nigdy obiektywna nie bede i zawsze bedzie dla mnie najpiękniejszy heheWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 13:08
-
Nieśmiała, Twój Franuś to taki archetypowy mały człopczyk! Jest taki delikatny, a zarazem ma ten łobuzerski błysk w oku
Naprawdę śliczny. I bardzo do Ciebie podobny. Oczy faktycznie wyglądają na brązowe. Jest tak? I dlaczego moja ma nadal szare?
Kozgo, trudno w to uwierzyć, ale ja jestem obiektywna. Zawsze umiałam trzeźwym okiem ocenić urodę swoich zwierzątek, dzieci z rodziny itd. Wg mnie mała miss ovu to Gaja Chiang Mai.Niesmiala lubi tę wiadomość
-
Makcza wrote:Koral, Walabia, polecam minky z baweną - właśnie mam taką lekką kołderkę z wypełnieniem. Kupiłam do wózka, ale mała pod nią śpi, w komplecie miałam też poduszkę. Jest to drogie - tak do 100zł, ale super jakość i milutkie. Coś takiego
http://allegro.pl/kocyk-maluszka-minky-75x105-letnia-kolderka-i4385697385.html
Ja mam wzór w baranki, szukałam teraz, ale już chyba nie ma. Zrobię zdjęcie, jak wrócę do domu.
Widzę ,ze kocyki Muchy są sławne i dużo tańsze od jej bo mnie uszyla taki sam znajoma fajny ten materiał Marcel go uwielbia od szpitala !!! -
Jakie piękne widoki
Makcza z Kirunią śliczne, no i Franio, z którego coraz większy przystojniak
U nas też kieeepska nocka, mały wybudzał się co dwie godziny jak nie częściej, o 6 się zbuntowałam i kazałam mężowi go usypiać, choć miał na 8 do pracy, ale na szczęście wstał i dospaliśmy z małym do 8:30 jakoś...no ale maruda, teraz odsypia, bo śpi już dwie godziny prawie co mu się ostatnio nie zdarza w ciągu dnia...
W ogóle mam doła dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 14:04
Makcza lubi tę wiadomość
-
My ten kocyk minky mamy z la milou ale taki gruby na jesień zimę raczeczej. Dzis triche chłodniej wiec wyszłam na spacer zrobiłam zakupy nareszcie jakies zycie m nadzieje ze popada wieczorem jak zapowiadają
Karina głowa do gory ja rano wstałam z okropnym humorem śle juz przeszło a wieczorem z mężem namy zamówić sobie sushi i obejrzeć film razem wiec nie moge sie doczekaćlubie te nasze wytesknione wieczory
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 14:12
-
Koral podziwiam Cie bo ja dzis tez mam juz serdecznie dosyc a nam jednego nie wiem jak pomoc Tymkowi spi i płacze nawet przy cycu tylko ba rękach spokoj ale znowu na rękach to sie roztapiamy. Serio jeszzE nigdy nie chciało mi sie jesieni jak teraz.
-
Cóż za zmiana nastroju odkryłam dzis w naszej gondoli ze da sie lekko podnieść zaglowek i syn przeszczesliwy
fakt ze tylko z 10 min bo potem przypomniał sobie chyba ze to dzien płaczu:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 22:00
Makcza, olala81, olala81, Tusia89, Kaja, Miriam, MoniaT, Karina1989, Lissa lubią tę wiadomość
-
Ależ śliczne chłopaki na tym forum:)
Koral mój mail [email protected]
u nas dzisiaj całkiem fajnie, mały się rozgadał na całego non stop gaworzy albo robi gorzkie żale, zależy jaki nastrój, ale nie ma histerii:) Mam nadzieję, że u Was tez się szybko polepszy. Dzisiaj nawet byłam u jednej pani która ma obić ciasta na chrzciny i tak z nią dyskutował pół godziny, że nie mogłam się wtrącić
U as nada upalnie mały ma całe plecy w malenkich krostkach pewnie potówki, po wózku dzisiaj,
napiszcie tak szczerze co myśicie o tej sportówce? mam zmienić na gondolę spowrotem, ciągle mnie to męczy.